Hala mi....cok değişik bi bun yen var...İyiyim canım takılıyorum burada geçen haftalar da bende 58 görmüştüm şimdi 56 benim çok ödemim oluyor kuzum.
Valla canım benim doğumdan kaynakliydi takıma girdigim de şimdi yediklerim ile alakalı herhaldeO ödem neden oluyor acaba bu aralar bu sorunu bende çok yaşıyorum
Kaç kilo aldım canım çok almadıysan hızlı kolay verirsin belli bir süre sonra bıkkınlık bezginlik geliyor insanaHic birakmam dedigim pilatesi bile yapmiyorum cok zor geliyor kıpırdamak bile istemiyorum...kilo almak cooook kolay yaa
Evet canım geçen hafta cumartesi 58 din sonra yine 55,4 gördüm cuma günüHala mi....cok değişik bi bun yen var...
Az canim cok sukur 56-57 ,gidip geliyorum...pilatesten baklavalarım olmustu simdi hepsi mayali hamura döndüKaç kilo aldım canım çok almadıysan hızlı kolay verirsin belli bir süre sonra bıkkınlık bezginlik geliyor insana
Eskiden bu kadar olmazdi benim şimdi çok sık oluyor nedenini çözemedim henüzValla canım benim doğumdan kaynakliydi takıma girdigim de şimdi yediklerim ile alakalı herhalde
Kuzular ya çok olur daha o kavgalarBenim küçük yataginda yatmak istemiyor ablasının yatağında yatacakmis , yatcan yatmican kavgası oluyor ablayladışarıdan köpek sesi duymasiyla uyuması bir oldu küçüğün
İyi gecelerBenim zipirlar uyudu bende kaçtım
.iyi geceler canlar
Olur kıs temeli duruyordur halen 2 ay da eski haline dönersinAz canim cok sukur 56-57 ,gidip geliyorum...pilatesten baklavalarım olmustu simdi hepsi mayali hamura döndü
İste o azim yok bende artikOlur kıs temeli duruyordur halen 2 ay da eski haline dönersin
Abla onun yerine İnş ev para pul nasip etsin bide her daim namaz kılayım İnş duanda bana da yer ver
Afiyet olsun :)Menümü vereyim kuzuları uyutucam
Sabah
Domatesli biber sote
1 dilim ekmek
Salatalık
Biber
1 kk tuzsuz Taze peynir
5 siyah zeytin
17:00
2 tabak börülce salatası
15-20 tane Antep fıstığı
Su: 2 lt su , 1 lt Dukan birasi, 1 kupa ıhlamur,1 kupa slim plus çayEki Görüntüle 2930542
@Zipzip-Cordelia @Filiz16 @Mefkurem
Ben de 1 haftadan fazladır buradayım bak adapte oldum sen de devam et canım bizimle sevkin yerine gelecektir bir silkelenirsin ufaktan başlarsınİste o azim yok bende artik
MaasAllah migim12426 adım
Kızı uyuttum
Kahve içtigim için uykum kaçtı
Gece 12 den sonra yapsam yarın yapmasamMaasAllah migim
Offff coook dogru diyorsun....yoksa.gidişatim.hayra alamet degil...Ben de 1 haftadan fazladır buradayım bak adapte oldum sen de devam et canım bizimle sevkin yerine gelecektir bir silkelenirsin ufaktan başlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?