Günaydın ablacimGünaydın kaptanım
Masallah ne ara attin yaa6500 benimki. Şimdi oturdum. İşlerim var sonra yürücdm
Sen kactasinGünaydın ablacim
Masallah ne ara attin yaa
593Sen kactasin
Günaydın ablacimHayallerinizin gerçeğe dönüştüğü
GüzeL bir gün oLsun ..
Ooo iyiymis593
Kahvalti hazırladım simdi de cay icerken listeyi hazirladim adimlar kaldı
Sen baslasan bi 15 bin dersinOoo iyiymis
Benimde simdi islerim var toparlarım sonra yürüŕum
Ellerine sağlık8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Mefkurem @askrhpozitif madamhd @Tutaste53 @sardunya1038 @Nefesimmmsin @masal3487 @prensinin annesi MAVİ TAKIM @fantastikaaa @Aijoo @bluegreeneyes @Tostombalakanne @Migim @Zeynebim2020 @klbk33 @aypare- ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ E Elif_Eylul @Bal0ncuk @Umutumut82 @Nehir im C Chikolata_gozlum @Noisy Girl @eceboce @Byrmsyda1
6dan ayaktayım az bile atmışım.Günaydın ablacim
Masallah ne ara attin yaa
Öglene kadar olur belkimSen baslasan bi 15 bin dersin
Günaydın canimGünaydınn
Günaydın ablacimGunaydinnnnnn
Güzel bi pazar geçirmek dilegiyle.....
Hmm anlatınca hatırlar gibi oldum boyun da bayaa varmışTeşekkürlerisim değiştirdim ondan şimdi de isim hazrmm olacak ..evliyim 3 çocuk annesi mühendisim iş okul koşuşturma başladı ona rağmen çok yedıgim icin veremiyorum hedef kg 65kg. Şuan 80 kg
Sporla diyet beraber 3 ay sürede verebildiğim toparladıgjm kadar hırsla toparlamalıyım
Ben de sizin azminizden güç alıyorum kaptanım iyi ki mavi takımız@Migim güzel bir menü paylastigin ve adimlarini tamamladigin icin tsk ederim. Basarmamizin önünde hicbir engel yok
@aypare- güzel menün ve adimlarin icin tsk ederim. Böyle devam edersek güc bizde artik
@Zeynebim2020 menü paylasimin ve adimlarin icin tsk ederim. Cuma beraberce zaferimizi kutlayacagiz ins
@Tostombalakanne menü ve adimlarin icin tsk ederim. O kdr azimlisinki bana da ekstra güc veriyorsun
@klbk33 menün güzeldi cnm. Adimlarinla da bize destek olmani bekliyoruz. Kirmizi takimi adim yarisinda yenmemiz icin senin destegine ihtiyacimiz var
@Aijoo cocugunu hastaneye götürmüstün umarim iyi haberlerle gelirsin. Müsait olursan menü ve adim paylasirsan sevinirim. Olamazsan da senin canin saolsun bebegim
@bluegreeneyes nöbetin bitmesine az kaldi. Uyumadan önce menü ve adim paylasimini bekliyorum hemsirem. Nöbetler bizi öldüremez ama güclendirir
@sena zeynep hic keske olmadin hep iyikisin masallah. Adimlarina saglik arkadasim
@Umutumut82 yavrucum ataga gecmek icin sari takima gecmen gerekiyormus demekki. Ilk günden masallahin var vallahi bacim
Zipzip- adimlarimi sabah paylasirim demistin kaptanim dört gözle bekliyorm
@Elisa83 adimlarini göremedim canim. Destegini bekliyorm.
Ohh be yasasin mavi takim. Hepinizle gurur duyuyorum
Ablam msj niye aldım bilmiyorum belki sarılmaya ihtiyacım vardırFilizkom
Benim tipim 4 galiba
Sıkılaşıyorsun tatlımBi haftada adım atmaktan bacaklarımın incedigi farkettim göbek inmiş gibi ama kilo aynı niye
Eline sağlık kaptanım8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Mefkurem @askrhpozitif madamhd @Tutaste53 @sardunya1038 @Nefesimmmsin @masal3487 @prensinin annesi MAVİ TAKIM @fantastikaaa @Aijoo @bluegreeneyes @Tostombalakanne @Migim @Zeynebim2020 @klbk33 @aypare- ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ E Elif_Eylul @Bal0ncuk @Umutumut82 @Nehir im C Chikolata_gozlum @Noisy Girl @eceboce @Byrmsyda1
Sabah limonlu suyumla kacamaksiz güne başladım 4o dk eliptik bile yaptımAyaklarina saglik cnm
Ayaklarina saglik cnm
Yarin devami gelmesin tatlim
1 günlük boşluk yeter
Geçmiş olsun tatlimKızlar benim dişim ağrıyor. Daha önce hiç agrımamıstı böyle ama hangisinin agrıdığını çözemiyorum. Hangisinin agrıdığını nasıl anlayabilirim
Ecemm bidenem regliyi bahane etmek yasakkkkİvit ince bir dlm kek yedim cok uzur dilerim
Regl döneminde yim yine iyiyim maşallah
Aynen yaa bide gec vakit yapinca bende sislik oluyorAdimlarimi bir daha aksama bırakmayacağım yaa 12 de zor tamamladim adimlari
Af iyet olsun tatlimMenu
Sabah
1 dlm tam bugday
1 yumurtadn omlet
Roka
1kk peynir
5 zeytin
Ara
Salep(cok kaloriymis ya esim yapti bogazina iyo gelir diye ama cokmus cokk 186cal 1 kupa)
Aksam
16tane hamsi (yagli kagitla az yaptim kizaftma degil)
Bol salata
1 lahana 1 hiyar tursusu
Su: 2 lt adimlar : 7973Eki Görüntüle 2930694 Eki Görüntüle 2930693
Gunaydinn bacimnmHayallerinizin gerçeğe dönüştüğü
GüzeL bir gün oLsun ..
Azimli sıçan dilek geri gelmişSabah limonlu suyumla kacamaksiz güne başladım 4o dk eliptik bile yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?