Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah bağışlasın ve kolaylık versin

Tekrar günaydın tüm masterfit ekibi

Pazartesi artısını attım yola devam
Sizde durumlar nasıl canlarım? Ara tartı yapan var mı benim gibi

@Aijoo
@Tutku44
@DombiliKus
@icecreamm
sara_28
merhaba canım ben hergün tartılıyorum dün sabah bile eksideyken bu sabah + 900 gram fazlayım menülerimi görüyorsunuz daha ne kadar kısayım hiçmi yemeyeyim üstelik bu hafta yürüyüşlerimide yaptım ama yok kilo veremiyorum sıkıldım vazgeçmem an meselesi bu diyet işinden nasıl olsa yesemde yemesemde gitmiyor kilolar

Canım Saracim öncelikle tavsiyem her gün değil haftada bir tartıl. Gün gün artı eksi çıkabiliyor insanın kafası karışır. Sen bir gün belirle ve sadece o günler tartıl derim

Ve vazgeçme lütfen. Menülerin harika içtiğin su ve adımların da öyle. Eninde sonunda gidecek bitanem bu kilolar

Kuzum bakayım tekrar senin de menüne
Kalori normal olsa da içerik de etkiliyor canım
Regl yakın mı

Canım tüm gün pilav olmuş :/ ve tuz
Besleyici ürünler çok az tatlım farkettin mi?

Kuzum bakayım tekrar senin de menüne
Kalori normal olsa da içerik de etkiliyor canım
Regl yakın mı

Canım tüm gün pilav olmuş :/ ve tuz
Besleyici ürünler çok az tatlım farkettin mi?
regl yakın değil canım yeni bitti sayılır dün pilav yedim evet ama basmati pirinçti glisemik endeksi çok düşük nişastasız ve bulgurla aynı kategoride ama oda yenmeyecek demekki turşuda kendi yaptığım salatalık turşusu az tuzlu iki üç dilim yedim ama o kadarda yenmeyecek demekki çok sıkıldım canım ya o yasak bu yasak başkaları gözümün önünde yaş pastalar kekler börekler tavuklu pilavlar yiyip yiyip biz kilo veriyoruz diyorlar sinir oluyorum gece bile ara öğün yapanlar var ben gece sadece çay içiyorum bugün moralim çok bozuk bacak kemiğim kırılacakmış gibi ağrıyor öğlende bir yirmi dakika yürüdüm ama bugün çok adım atamayabilirim kaptanım kusura bakma olurmu

canımsın benim sağol desteğin için ama gerçekten çok sıkıldım 88 den aşağı inemiyorum kaç haftadır buda moral bozucu oluyor

ağız içinden operasyon yapacaktın Fulyacım yaptınmı nasıl oldun
hipoglisemi için beslenmeni düzene koysan şekerden hamurdan uzak dursan atlatırsın canım sen başarabilirsin yeterki iste

canımsın benim sağol desteğin için ama gerçekten çok sıkıldım 88 den aşağı inemiyorum kaç haftadır buda moral bozucu oluyor
Kesinlikle haklısın ama işte ne yazık ki bazılarımızda daha geç sonuç alınıyor. Bir yerde bu direnci kıracağından eminim sen yeter ki pes etme

Tamam canım sağlığın önemli
Canım ölçülü olunca her şeyi yiyebiliriz ama denge olması lazım
Karbonhidrat oranın çok, lif ve protein çok az olmuş kuzum ,basmati pirinç daha farklı olabilir ama pirinç sonuçta,lifi vitamin minerali çok az canım
Bi diyet programı kullanmanı öneririm kalori ve içerik açısından

Yaaa bitanesin.Çok duygulandırdın beni.canımsın.bu gün yiyecegimi belirledim:mercimek çorbası taze fasulye salata.Vereceğin hiç bir ceza beni bu kadar motive edemezdi
Ohhh çok şükür bir şiskocugu daha rahatlattik afiyet olsun canım kinoşum. Sen çok samimi hoş bir kızsın. Elinden geleni yapacağını biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…