Neyin var canım kaçırdım? Geçmiş mesajlarına bakayım
evet öyle. diyetisyenin listesi saçma sapan bol ekmekli. sık sık ye diyor. hepten küp olurum.Hmm tamam canım çok geçmiş olsun hipoglisemi bende de var. Allah şifa versin inşallah. Aralıklı oruç iyi geliyor diye biliyorum
düzensiz kan şekeri durumu. yemekten sonra şeker yükseleceğine düşüyorTatlım psikolojik açlık gibi bir seymiymiş
Allah dermansız dert vermesin. Yapamayacağın bir şey değil ki. Diyet listene uyacagina eminim.
Günaydın tatlımGünaydın cicikuşum
Hali hazırda içinde bulunuyorum kaptanımBakayım menüne tekrarregl yakın mı kuşum?
düzensiz ve fazlaca basit şekerle beslenme türü hipoglisemi, insülin ve diyabete yol açıyor canım. benim de stresten kaynaklı beslenme tarzım böyleydi.Kuzum çok geçmiş olsun. Şimdi hipoglisemiyi araştırdım. Bildiğim kadarıyla diyabetin yok, diyabeti olmayan kişilerde uzun süre açlığın hastalığı tetiklediği yazıyor acı bademin sitesinde. Aralıklı oruç yapacağım demişsin, senin kararın tabi ama en azından nedeni anlaşılıncaya kadar ya da değerlerin stabil duruma gelinceye kadar diyetisyenin verdiği listeyi mi uygulasan?
ben de regl oldumHali hazırda içinde bulunuyorum kaptanım
Anladm canıımHali hazırda içinde bulunuyorum kaptanım
Cuma bekliyoruz o zaman kuşumdüzensiz ve fazlaca basit şekerle beslenme türü hipoglisemi, insülin ve diyabete yol açıyor canım. benim de stresten kaynaklı beslenme tarzım böyleydi.
elimde kitaplar da var canım. yeniden tüm bilgilere bakacağım. ama hipoglisemi olanlar hep aralıklı oruç yapıyor.
hafta sonuna kadar netleştiririm. saolasın
Günaydın canimgünaydın kızlarrr merhaba herkese
Afiyet olsun kaptanim
Sağol kaptanımAfiyet olsun kaptanim
Ekmek glisemik endeksi yüksek bir gıda enteresanevet öyle. diyetisyenin listesi saçma sapan bol ekmekli. sık sık ye diyor. hepten küp olurum.
Afiyet olsun canım o acı biberlerden üç tane yedim. İnsanı psikopata bağlayan cinstendi
Alıntı yapamıyorum anlamadım
60kiloyum geçmiş olsun kuzum sağlıklı beslenme ile düzene koyarsın inşallah
Hedef60kgolmak afiyet olsun tatlım mis gibi görünüyorlar şifa olsun inşallah
Sağol ablacımAfiyet olsun canım o acı biberlerden üç tane yedim. İnsanı psikopata bağlayan cinstendi
Afiyet olsun canım
Yaaa bitanesin.Çok duygulandırdın beni.canımsın.bu gün yiyecegimi belirledim:mercimek çorbası taze fasulye salata.Vereceğin hiç bir ceza beni bu kadar motive edemezdiİlk hafta uyum sağlamak zor olabilir tatlım. Kendini suçlu hissetme. Kendimizle mücadele etmek kolay değil ama üstesinden geleceğiz. Senin cezan hiçbir şey olmamış gibi sıfırdan tekrar başlamak. Sabah kahvaltıdan sonra gün içinde ne yiyeceğini düşün onun hazırlığını yap. Plansizlik bizi saçma sapan şeylere götürüyor. Canım kinoşum ilk geldigin günkü halini hatırlıyorum çok güzel şeyler başardın yine yaparsın. Zor , sıkıntılı , gergin günler yaşadın onun etkisini henüz üzerinden atamadın. Toparlayacagina inanıyorum canım. Her zaman her koşulda seninle olduğumuzu unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?