- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Allah şifa versin kuzumSelam kızlar biraz rahatsizlandim kusma mide bulantisi asiri halsizlik vardi .. hastane isleri falan derken gelemdim ozel gunumde pazartesi basladi ve bazi sorunlar oldu tahliller yapildi.. demirim d vitamini icin ilac kullanmam sartmis. cok sukur bugun kendimi daha iyi hissediyorum
kusuruma bakmayın olur mu beni etiketleyenlere cok tesekkurlerimi sunuyorumtabloya gecirecegim insa simdi birer birer
Zipzip-
pastelfit
@Baklavali_Cheesecake
Elhan
O havaları rüzgar aldı götürdü. Program değişti tatlım. Kaldık başbaşaTatil havasından çıkamadım ayol
Geçmiş olsun canım.Uzuldum durumuna. Sporun acelesi yok. Sen kendini iyi hisset dinlen yeter.Selam kızlar biraz rahatsizlandim kusma mide bulantisi asiri halsizlik vardi .. hastane isleri falan derken gelemdim ozel gunumde pazartesi basladi ve bazi sorunlar oldu tahliller yapildi.. demirim d vitamini icin ilac kullanmam sartmis. cok sukur bugun kendimi daha iyi hissediyorum
kusuruma bakmayın olur mu beni etiketleyenlere cok tesekkurlerimi sunuyorumtabloya gecirecegim insa simdi birer birer
Zipzip-
pastelfit
@Baklavali_Cheesecake
Elhan
Löp löp yağ olacak güzel annemGeçmiş olsun canım
Afiyet bal olsun kuzular
Ohhh gelsin cillop gibi eksiler14 Eylül 2022 çarşamba
Adım 8274
Tutku44
Menü
10:30 1 fincan Türk kahvesi
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin
1 fincan şekersiz çay
Ara 14:30 1 fincan şekersiz sütlü Türk kahvesi
5 tane çiğ badem
Akşam 18:30 1 tabak et sote (6 yemek kaşığı)
1 tabak yeşil salata
3 litre su içildi
pastelfit Elhan
Hatun çıtır elhoşummm tabi lavaş yerLöp löp yağ olacak güzel annemAstral yağlı lavaşin üstüne yağlı bir sopayı hak ediyor yumusak kaptana denk geldi naparsin
Sağol bebişimmmmOhhh gelsin cillop gibi eksiler
Afiyet olsun canım
Kız takma kafana, salla gitsin, sen yolundan dönme, troidimiz var, hava bulutlansa ödem tutuyoruzDiyetisyenim tabiki böyle menü yazmıyor dün yediklerimin kaçamak olduğunu söyledim ama gözden kaçmış sanırımhallederiz zatende süreç uzayınca benim sabrım kalmadı ama onuda çözerim heralde
Afiyet olsun canim14 Eylül 2022 çarşamba
Adım 8274
Tutku44
Menü
10:30 1 fincan Türk kahvesi
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin
1 fincan şekersiz çay
Ara 14:30 1 fincan şekersiz sütlü Türk kahvesi
5 tane çiğ badem
Akşam 18:30 1 tabak et sote (6 yemek kaşığı)
1 tabak yeşil salata
3 litre su içildi
pastelfit Elhan
Teşekkürler canımAfiyet olsun canim
Çok özledim hepinizi güzel sohbetleri. Gece kahvelerimizi güzel sporlarınlmızi
Helal olsun size yaa çok mutlu oluyorum devam ettiğinizi görünce
Sevgili masterfit ekibi ,
Takımlar kuruldu heyecanla basliyoruz
Bu haftada spor takibini yapacagimmalesef hukumet istifami almiyo ,okumuyo diyom benden spor bakani olmaz az daha dişini sık bile demiyorr
vel hasıl bende gecen haftanin kara listesini (bir sonraki mesajimda olacak hızlica bakip geciniz)ve yeni mukemmel listemizi paylasiyorum
Sizden iki ricam var
Menu ve spor listelerinize tarih yazabilir misiniz ? Baska turlu benim için cok zor olur.. Adim dısında baska spor yapildığında 1. sayfadaki spor puanlarina gore hesaplamanizi rica ediyorum.
Simdiden çok teşekkür ediyorum ..
O zamannn süper hafta başlasınnn
@Baklavali_Cheesecake
@Aijoo
@sara_28
@DombiliKus
Tutku44
@icecreamm
_ASTRAL_
Elhan
pastelfit
aypare ackerman
erenmothers
@askrhpozitif
@karamelllim
@Kinoalihatun
Eki Görüntüle 3128234
Zipzip-
Cordelia
Aynen devam et canım. Liste sorumluluğu derken sen kilo verirsin ben mutlaka geleceğim çok özledim hepinizi
Yağlı lavaşsız et yenir mi. Kuyruk yağıydı hem deKız adimci
Lavaş yetmedi bir de yaglisini mı yedin
Seboşa karıştığım yetmiyor gibi bir de sana kizayim
Ben korumadayım ama. Yemek serbestLöp löp yağ olacak güzel annemAstral yağlı lavaşin üstüne yağlı bir sopayı hak ediyor yumusak kaptana denk geldi naparsin
ayyyyy nerelerdesin çok özlettinBebeğim
He he dönüşüm muhtesem olacak bana Ekim ayı yarıyor şeker ilacına başlayacağım bu akşam inşallah döneceğim.Canım döndün mu artıkgelince kapisalim
düzelmiş canım. Çok sağol.Korktu mu acaba
Aklıma bişey gelmedi
Kayboldum beni bulur musunuz?İnşallah gittikleri yerde mutlu yaşarlar.
Tatlım sen neredesin ne zamandır göremiyorum seni
Hızla verelim kiloları yılbaşı hedefim 65 inşallah.Kızlar Günaydın 2 hafta izin almıştım döndüm çok şükür 78.4 pazartesi kontrol tartım cuma gece eve geldim tartilmadim o yüzden başlıyoruz vira bismillahCordelia pastelfit Zipzip- @Kinoalihatun @Ayyulduz kim var kim yok kızlar nasılsıniz
Harikasın pastelim benim. Seviyorum seni46. Etap Masterfit
Geçen haftanın sonuçları bu şekilde. Kilo veren yok maalesef
Masterfit 46. Etap 2Eylül 9Eylül CUMA CUMA Tutku44 82,6 82,6 Cordelia 80,1 @icecreamm 72,6 pastelfit 56,7 56,7 @Aijoo 78,3 79,6 @sara_28 88,4 88,5 @karamelllim 78,4 78,2
Sorma tatlım.
Kaptanların en güzeli bitanem geleceğim.
Oki doki seni tozu yutarsın ben yarışırsam dermişim
Geleceğim aşkım bebeğim.ayyyyy nerelerdesin çok özlettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?