sağol canım destekleyici sözlerin için teşekkür ederimKesinlikle haklısın ama işte ne yazık ki bazılarımızda daha geç sonuç alınıyor. Bir yerde bu direnci kıracağından eminim sen yeter ki pes etme
geçmiş olsun canımSelam kızlar biraz rahatsizlandim kusma mide bulantisi asiri halsizlik vardi .. hastane isleri falan derken gelemdim ozel gunumde pazartesi basladi ve bazi sorunlar oldu tahliller yapildi.. demirim d vitamini icin ilac kullanmam sartmis. cok sukur bugun kendimi daha iyi hissediyorum
kusuruma bakmayın olur mu beni etiketleyenlere cok tesekkurlerimi sunuyorumtabloya gecirecegim insa simdi birer birer
Zipzip-
pastelfit
Hedef60kgolmak
Elhan
ben zaten diyetisyenle çalışıyorum kendi başıma diyet yapmıyorum canım dün yediklerim küçük çaplı kaçamaklardı ama bu kadar artı yapacağını düşünmedim neyse yarın diyetisyen kontrolüm var ayrıntılı konuşacam bakalım o ne diyecek ilgin için ayrıca teşekkür ederimTamam canım sağlığın önemli
Canım ölçülü olunca her şeyi yiyebiliriz ama denge olması lazım
Karbonhidrat oranın çok, lif ve protein çok az olmuş kuzum ,basmati pirinç daha farklı olabilir ama pirinç sonuçta,lifi vitamin minerali çok az canım
Bi diyet programı kullanmanı öneririm kalori ve içerik açısından
Iyiyim canim sukurİyi diyelim iyi olalım canım okul başladı yoğun geçiyor sen nasılsın
Canım ben senin diyete karışıyor muyumEsnek diyet yapıyorsun tamam da çok dolaşmaya ne gerek var.hurmsli topu kendin mi yaptın zuber de falan mı
Geçmiş olsun canım sebep ne çıktıSelam kızlar biraz rahatsizlandim kusma mide bulantisi asiri halsizlik vardi .. hastane isleri falan derken gelemdim ozel gunumde pazartesi basladi ve bazi sorunlar oldu tahliller yapildi.. demirim d vitamini icin ilac kullanmam sartmis. cok sukur bugun kendimi daha iyi hissediyorum
kusuruma bakmayın olur mu beni etiketleyenlere cok tesekkurlerimi sunuyorumtabloya gecirecegim insa simdi birer birer
Zipzip-
pastelfit
Hedef60kgolmak
Elhan
Canım diyetisyenin böyle menü yazacağını sanmıyorum ☺ neyse konuşun bakalımben zaten diyetisyenle çalışıyorum kendi başıma diyet yapmıyorum canım dün yediklerim küçük çaplı kaçamaklardı ama bu kadar artı yapacağını düşünmedim neyse yarın diyetisyen kontrolüm var ayrıntılı konuşacam bakalım o ne diyecek ilgin için ayrıca teşekkür ederim
Geçmiş olsun canimSelam kızlar biraz rahatsizlandim kusma mide bulantisi asiri halsizlik vardi .. hastane isleri falan derken gelemdim ozel gunumde pazartesi basladi ve bazi sorunlar oldu tahliller yapildi.. demirim d vitamini icin ilac kullanmam sartmis. cok sukur bugun kendimi daha iyi hissediyorum
Zipzip-
pastelfit
Hedef60kgolmak
Elhan
Afiyet olsun canimSelam kizlar bugun kan vs baktiracaktik esim ve ben tabi bende kafa kalmadigi icin randevuyu karistirdim bosuna 11 e kadar ac kaldikesim gel kahvalti ismarlayim dedi velhasil sabah iyi yedik cumaya depolar dolu
Tavuk salata ayran yaptım ben. Yağlı lavaş ta yedim ama sen yemeEllerine sağlık canım ben de birazdan eve gideceğim inşallah. Ne yemek yapsam diye düşünüyorum
CansınOhhh çok şükür bir şiskocugu daha rahatlattikafiyet olsun canım kinoşum. Sen çok samimi hoş bir kızsın. Elinden geleni yapacağını biliyorum.
Bana ne karisirimCanım ben senin diyete karışıyor muyum
Bırak alırsam da sen kazancan zaten
Geçmiş olsun canım sebep ne çıktı
Canım diyetisyenin böyle menü yazacağını sanmıyorum ☺ neyse konuşun bakalımrica ederim tabi ki ilgilenirim her güne bakamadım ama hallediceğinize inanıyorum uzmanınla
Afiyet olsun canimTavuk salata ayran yaptım ben. Yağlı lavaş ta yedim ama sen yeme
Kız adimciTavuk salata ayran yaptım ben. Yağlı lavaş ta yedim ama sen yeme
Daha beterlerini yedim artık cuma ola hayrolaTavuk salata ayran yaptım ben. Yağlı lavaş ta yedim ama sen yeme
Kız adimci
Lavaş yetmedi bir de yaglisini mı yedin
Seboşa karıştığım yetmiyor gibi bir de sana kizayim
Al birini ben vururum hepsineDaha beterlerini yedim artık cuma ola hayrola
Eline sağlık afiyet olsun yıldızım
Tatil havasından çıkamadım ayolBu kaçamakçilar hep bana mı denk geliyor
Diyetisyenim tabiki böyle menü yazmıyor dün yediklerimin kaçamak olduğunu söyledim ama gözden kaçmış sanırımCanım ben senin diyete karışıyor muyum
Bırak alırsam da sen kazancan zaten
Geçmiş olsun canım sebep ne çıktı
Canım diyetisyenin böyle menü yazacağını sanmıyorum ☺ neyse konuşun bakalımrica ederim tabi ki ilgilenirim her güne bakamadım ama hallediceğinize inanıyorum uzmanınla
Geçmiş olsun canımSelam kızlar biraz rahatsizlandim kusma mide bulantisi asiri halsizlik vardi .. hastane isleri falan derken gelemdim ozel gunumde pazartesi basladi ve bazi sorunlar oldu tahliller yapildi.. demirim d vitamini icin ilac kullanmam sartmis. cok sukur bugun kendimi daha iyi hissediyorum
Zipzip-
pastelfit
Hedef60kgolmak
Elhan
Selam kizlar bugun kan vs baktiracaktik esim ve ben tabi bende kafa kalmadigi icin randevuyu karistirdim bosuna 11 e kadar ac kaldikesim gel kahvalti ismarlayim dedi velhasil sabah iyi yedik cumaya depolar dolu
Tavuk salata ayran yaptım ben. Yağlı lavaş ta yedim ama sen yeme
Daha beterlerini yedim artık cuma ola hayrola
Eline sağlık afiyet olsun yıldızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?