Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam kızlar biraz rahatsizlandim kusma mide bulantisi asiri halsizlik vardi .. hastane isleri falan derken gelemdim ozel gunumde pazartesi basladi ve bazi sorunlar oldu tahliller yapildi.. demirim d vitamini icin ilac kullanmam sartmis. cok sukur bugun kendimi daha iyi hissediyorum
kusuruma bakmayın olur mu beni etiketleyenlere cok tesekkurlerimi sunuyorum tabloya gecirecegim insa simdi birer birer
Zipzip-
pastelfit
Hedef60kgolmak
Elhan

geçmiş olsun canım

ben zaten diyetisyenle çalışıyorum kendi başıma diyet yapmıyorum canım dün yediklerim küçük çaplı kaçamaklardı ama bu kadar artı yapacağını düşünmedim neyse yarın diyetisyen kontrolüm var ayrıntılı konuşacam bakalım o ne diyecek ilgin için ayrıca teşekkür ederim

Esnek diyet yapıyorsun tamam da çok dolaşmaya ne gerek var. hurmsli topu kendin mi yaptın zuber de falan mı
Canım ben senin diyete karışıyor muyum
Bırak alırsam da sen kazancan zaten

Geçmiş olsun canım sebep ne çıktı

Canım diyetisyenin böyle menü yazacağını sanmıyorum ☺ neyse konuşun bakalım rica ederim tabi ki ilgilenirim her güne bakamadım ama hallediceğinize inanıyorum uzmanınla

Geçmiş olsun canim
Selam kizlar bugun kan vs baktiracaktik esim ve ben tabi bende kafa kalmadigi icin randevuyu karistirdim bosuna 11 e kadar ac kaldik esim gel kahvalti ismarlayim dedi velhasil sabah iyi yedik cumaya depolar dolu
Afiyet olsun canim

Bana ne karisirim

Diyetisyenim tabiki böyle menü yazmıyor dün yediklerimin kaçamak olduğunu söyledim ama gözden kaçmış sanırım hallederiz zatende süreç uzayınca benim sabrım kalmadı ama onuda çözerim heralde

Geçmiş olsun canım
Selam kizlar bugun kan vs baktiracaktik esim ve ben tabi bende kafa kalmadigi icin randevuyu karistirdim bosuna 11 e kadar ac kaldik esim gel kahvalti ismarlayim dedi velhasil sabah iyi yedik cumaya depolar dolu

Tavuk salata ayran yaptım ben. Yağlı lavaş ta yedim ama sen yeme

Daha beterlerini yedim artık cuma ola hayrola

Eline sağlık afiyet olsun yıldızım

Afiyet bal olsun kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…