- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 40
Harikasın canım maşallah benimde şu sevke gelmem lazım biran evvelİyi akşamlar kızçeler. Bugün çalışkan kuş oldum, günü içime sinerek kapatıyorum,
14 eylül çarşamba menüler
Öğlen 12.45
Yarım kase mercimek çorbası,
1 porsiyon kavurma,
2 patates kızartması, 2 patates kroket, 1 soğan halkası,
2 dilim tb ekmeği (yemekhane yemeği, porsiyonlar az olduğu için ne varsa yiyorum maalesef)
Akşam 18.00
5 tavuk kanat
1 tabak beyaz lahana kavurması (yağsız),
1 kase yoğurt.
Gün içinde 2 lt su, bolca kahve ve 1 bardak yeşil çay içtim, şimdide maden suyu hüpürdetiyorum.
14 eylül çarşamba Spor;
Eki Görüntüle 3130140
Eki Görüntüle 3130141
35 dk dans = 175 puan,
13.795 adımpastelfit Hedef60kgolmak Tutku44
İyi akşamlar kızçeler. Bugün çalışkan kuş oldum, günü içime sinerek kapatıyorum,
14 eylül çarşamba menüler
Öğlen 12.45
Yarım kase mercimek çorbası,
1 porsiyon kavurma,
2 patates kızartması, 2 patates kroket, 1 soğan halkası,
2 dilim tb ekmeği (yemekhane yemeği, porsiyonlar az olduğu için ne varsa yiyorum maalesef)
Akşam 18.00
5 tavuk kanat
1 tabak beyaz lahana kavurması (yağsız),
1 kase yoğurt.
Gün içinde 2 lt su, bolca kahve ve 1 bardak yeşil çay içtim, şimdide maden suyu hüpürdetiyorum.
14 eylül çarşamba Spor;
Eki Görüntüle 3130140
Eki Görüntüle 3130141
35 dk dans = 175 puan,
13.795 adımpastelfit Hedef60kgolmak Tutku44
5 tane kanat yedim ya hocam kaptanımCanım afiyet olsun ayağına sağlık
Proteini arttırsak mı biraz artık?
Canım şöyleki benim bey haftanın yarısında evde yok. Çocuğumda erkenden uyuyor Allaha şükür. Ev pazar yeri gibi ama kendim için birşeyler yapmak istedim, herşeyi olduğu gibi bırakıp kulaklığı taktım, başladım zıplamayaHarikasın canım maşallah benimde şu sevke gelmem lazım biran evvel
Öğlen de kavurma yedim ya, bak şimdi geldi aklıma. 150 gr vardı rahatCanım afiyet olsun ayağına sağlık
Proteini arttırsak mı biraz artık?
Kanadın dombul kısmı mıydı canım5 tane kanat yedim ya hocam kaptanımyarın balık var söz vakti zamanında bir lahana aldım, mübarek öyle bereketli çıktı ki ye ye bitmiyor, benden başka kimse de sevmiyor. Midemi onunla doldurmak istediğimden yancıları azalttım, yoksa akşam yemeğimde mutlaka 200 gr etim olur
Canım senin kilon 80lerde, günlük idealin kilox1 hadi 80 desek bugün yine azÖğlen de kavurma yedim ya, bak şimdi geldi aklıma. 150 gr vardı rahat
Teşekkür ederimAllah bağışlasın ve kolaylık versin
Afiyet olsun canımMerhaba kizlar bugün sabah sağlıksiz akşam sağlıkli beslendim
Kahvaltı yok
Öğlen (12.00-13.00)
Kucuk muz
200 ml sut
1 tane N**** (Siyahi) bisküvi
14.00 gibi işyerinde pasta kestiler
1 dilim yedim
19.00
1.5 parça tavuk pirzola
1 kepce Sebze garnitur(brokoli karnibahar)
Çok küçük ekmek
Ara
1 tane 3u birarada
Ben deDoğru
Şahsen koruma yollarında heder oldum
İyiyiz kuzum. Bugünü iyi geçirelim inşallah. İşleri bitirdiysen artık bir düzene girersin.İyi akşamlar canım kizlar kusuruma bakmayın lütfen okullar açıldı ilk hafta eksik giderme iş ev derken ben bu hafta hiç beceremedim diyetimi yarın detox günü yapacağım inşallah eksi gelirim gercekten tekrar ciddi moda girmeye ihtiyacım var seviliyorsunuzCordelia canım bekliyorum seni geliyormussun sevindim Zipzip- kaptanım sen nasılsın pastelfit Elhan abla siz nasılsınız
Çok şükür diyelimBugün bayram erken kalkın çocuklar
Kordişim gelmiş keyfim yerine geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?