Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar canım kizlar kusuruma bakmayın lütfen okullar açıldı ilk hafta eksik giderme iş ev derken ben bu hafta hiç beceremedim diyetimi yarın detox günü yapacağım inşallah eksi gelirim gercekten tekrar ciddi moda girmeye ihtiyacım var seviliyorsunuz Cordelia canım bekliyorum seni geliyormussun sevindim Zipzip- kaptanım sen nasılsın pastelfit Elhan abla siz nasılsınız

Harikasın canım maşallah benimde şu sevke gelmem lazım biran evvel

Canım afiyet olsun ayağına sağlık
Proteini arttırsak mı biraz artık?

Canım afiyet olsun ayağına sağlık
Proteini arttırsak mı biraz artık?
5 tane kanat yedim ya hocam kaptanım yarın balık var söz vakti zamanında bir lahana aldım, mübarek öyle bereketli çıktı ki ye ye bitmiyor, benden başka kimse de sevmiyor. Midemi onunla doldurmak istediğimden yancıları azalttım, yoksa akşam yemeğimde mutlaka 200 gr etim olur

Harikasın canım maşallah benimde şu sevke gelmem lazım biran evvel
Canım şöyleki benim bey haftanın yarısında evde yok. Çocuğumda erkenden uyuyor Allaha şükür. Ev pazar yeri gibi ama kendim için birşeyler yapmak istedim, herşeyi olduğu gibi bırakıp kulaklığı taktım, başladım zıplamaya yoksa işe güce dalsam mümkünatı yok, 10 dk ayıramıyorum kendime. Şimdide vurup kafayı yatacağım oh

Kanadın dombul kısmı mıydı canım
Oh oh balık missss
Anladım cnm
Lahana da çok güzel

Merhaba kizlar bugün sabah sağlıksiz akşam sağlıkli beslendim

Kahvaltı yok

Öğlen (12.00-13.00)
Kucuk muz
200 ml sut
1 tane N**** (Siyahi) bisküvi

14.00 gibi işyerinde pasta kestiler
1 dilim yedim

19.00
1.5 parça tavuk pirzola
1 kepce Sebze garnitur(brokoli karnibahar)
Çok küçük ekmek

Ara
1 tane 3u birarada

Afiyet olsun canım
Yarına yulaf lapası götürme şansın var mı? Şöyle yine muzlu ve ekstradan cevizli

İyiyiz kuzum. Bugünü iyi geçirelim inşallah. İşleri bitirdiysen artık bir düzene girersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…