Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ağız içinden operasyon yapacaktın Fulyacım yaptınmı nasıl oldun
hipoglisemi için beslenmeni düzene koysan şekerden hamurdan uzak dursan atlatırsın canım sen başarabilirsin yeterki iste
emar sonucunu bekliyorum. ondan sonra olacak canım.

Bekliyoruz kaptanim

Ekmek glisemik endeksi yüksek bir gıda enteresan
tahıllı olarak 3 öğün 3 er dilim yeme hakkım varmış. çok fazla geldi. neyse zaten yememem gereken şeyleri biliyorum.

bence hergün tartılma canım. pazartesi-cuma yeter bize. moralin etkileniyorsa tartılma. modun ondan düşüyordur. hatta yasemin soysalın bir kirabını okumuştum. diyet yaparken tartılmayın diyordu. nedenini de açıklıyordu falan. bak o kitabı çok güzel.
asla vazgeçme. bak kilo sadece görüntüyü değil sağlığı da etkiliyor. en çok güzel kilo veriyorsun. başarabilirsin.

canım basmati de olsa glisemik indeksi 90 değil de 60. yani 50 nin altı değil. basmatiyi de az yemek lazım. bir de üst üste olunca kan şekerini etkiler. senin de insülin direncin vardı de mi?
her insanın mizacı farklı. ona göre de oluyor.

Bugün bayram erken kalkın çocuklar
Kordişim gelmiş keyfim yerine geldi

14 Eylül 2022

sabah 10.30
1 yumurta ve 2-3 dilim sucuktan omlet
2 kk peynir+ 7 zeytin
1 günkurusu kayısı
1 dilim avokado+ köz domates ve köz kapya+ birkaç çatal salatalık
1 dilim saf yulaf ekmeği

ara 15.00
2-3 yk yoğurt
2,5 yk ev yapımı granola
2 taze incir+ tarçın
1 tk şekersiz fıstık ezmesi

ara 16.30
1 avuç çekirdek

akşam 19.30
3 köfte
3-4 yk domates soslu biber kavurma
salatalık
1 dilim saf yulaf ekmeği

yatana kadar 2 lt den fazla su

10.000 adıma yakın

Afiyet olsun canim

Bana ne karisirim
Kuzum ben böyle devam şeker isteğim azaldı bugün tabi 0 değil ama dolabımı temizledim biraz daha abur cubur attım mısır gevreği vs

Diyetisyenim tabiki böyle menü yazmıyor dün yediklerimin kaçamak olduğunu söyledim ama gözden kaçmış sanırım hallederiz zatende süreç uzayınca benim sabrım kalmadı ama onuda çözerim heralde

Afiyet olsun

Çok özledim hepinizi güzel sohbetleri. Gece kahvelerimizi güzel sporlarınlmızi
Hoşgeldin canım

Afiyet olsun tatlım

İyi akşamlar kızçeler. Bugün çalışkan kuş oldum, günü içime sinerek kapatıyorum,

14 eylül çarşamba menüler
Öğlen 12.45
Yarım kase mercimek çorbası,
1 porsiyon kavurma,
2 patates kızartması, 2 patates kroket, 1 soğan halkası,
2 dilim tb ekmeği (yemekhane yemeği, porsiyonlar az olduğu için ne varsa yiyorum maalesef)

Akşam 18.00
5 tavuk kanat
1 tabak beyaz lahana kavurması (yağsız),
1 kase yoğurt.

Gün içinde 2 lt su, bolca kahve ve 1 bardak yeşil çay içtim, şimdide maden suyu hüpürdetiyorum.

14 eylül çarşamba Spor;

35 dk dans = 175 puan,
13.795 adım pastelfit Hedef60kgolmak Tutku44

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…