Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Teşekkürler canım
Ayağına sağlık canım
Afiyet olsun canım hem dolma hem makarna ay gün olmasaymış daha iyi olurmuş canım
harikasın saram menü ve adımların diyecek bir söz yok
Afiyet olsun tatlım
harikasın canım menü çok dengeli ve sağlıklı

Günaydın kırmızılı kızlar
Son 2 günümüz lütfen güzel değerlendirelim.
Lütfen karboyu şu iki gün listelerimizden hayatımızdan çıkaralım 1 yemek 2 yemek kaşığı makarna pilav yerine koca bir tabak yeşil salata yesek bize faydası var bu iki gün listelere max gayret edelim güzellerim birde menü eksikleri olanlar adımlarını yollamayan kızçeler varsa iletirlerse sevinirim burda ne kadar zaman geçirirsek zayıflamamıza o kadar katkı yapan bir topikteyiz o yüzden liste ve adımlarımızı günlük göndermeye özen gösterelim
Elhan Hedef60kgolmak 60kiloyum sara_28 Tutku44 Amine Busra minerva1988 öpüyorum hepinizi

Günaydınlar kızlar. Dün akşam yine bildirim yapamadım, önce eksik bildirimlerimi yapayım sonra biraz dertleşeyim sizinle.

20 eylül salı menüler
Sabah 9.00
1 küçük dere otlu poğaça (ev yapımı)

Öğlen 12.15
Kıymalı patates (patatesleri yemedim),
4 yk cevizli erişte,
Yarım kase mercimek çorbası,
Yarım kase sütlü tatlı,
1 dilim tam buğday ekmeği.

Akşam 18.00
1 porsiyon tavuk şiş,
Bol salata.

Saat 20.00 gibi
Bir kaç tane badem şekeri

Su:2 lt pastelfit

20 eylül salı adımlar

10.673 adım Tutku44

Bir diyetisyen arkadaşımla sohbet ettim geçenlerde. Ona, bol yasaklı tek tip beslenmelerde çok başarılı olduğumu, çok güzel kilolar verdiğimi ama tolerans konusunda çok kötü olduğumdan bahsettim. Yani diyetim süper giderken, yanlışlıkla kahvem şekerli geldiğinde ‘diyet bozuldu, yarın sıfırdan başlarım. Bugün ne bulursam yiyeyim bari’ psikolojisine giriyorum ve bana bu kiloları aldıranda maalesef bu oldu. Bahsettiğim diyetlerle istediğim kiloya ulaşsam da sürdürülebilir olmadığı için normal beslenmeye geçince zamanla verdiğim kiloları da geri aldım. Diyetisyen arkadaşta bana, ‘kendimi kısıtlamamam gerektiğinden, hayat akışına karşı gelemeyeceğimden, yapabileceğim en doğru şeyin porsiyon kontrolü olduğundan’ bahsetti ve günde 1 tane birşey ye, ama 1 taneyle sınırlandır dedi. Benim kafa buna basmıyor, öğlen tatlı vardı, erişte vardı, üstüne ekmek, akşamına badem şekeri… ve sonuç, uzandığım yerde sızıp kalıyorum. Sabahları dayak yemiş gibi uyanıyorum. Karb ın ve şekerin vücudumu ne kadar yorduğunu iliklerime kadar hissediyorum. Kerojenik diyet yaparken karbonhidratı kestiğimde uykularım muhteşem, enerjim maximum, karnım dümdüz, vücudum çok sıkıydı. Sabah bir araştırmaya girdim ve eliminasyon diyeti diye bir diyete rastladım. Bugün bunun üstüne gideceğim biraz.

teşekkür ederim kaptanım bugün güzel bir eksi gördüm desem
Herkese günaydın
günaydın canım kaptanım

aslında diyetisyenin dediği doğru ama sorun bizde
mesela ben öyle yaptığımda midem büyüyor devamı geliyor kendime karşı koyamıorum
mecbur kendimi kısıtlıyorum
ama kilo verdiğim zaman midem küçülüyor ve alışılmışlık oluyor geri almıyorum kilolarımı dikkat ediyorum
sadece kısıtlamalarımı genişletiyorum

Canım şöyle ki okulda yedim , okuldaki menü buydu ,dışardan sipariş versem daha çok yemek zorunda kalacaktim :) çok haklisin benim de içime çok sinmedi, güzel yanı yemekle uğraşmamak:)

diyetisyenin haklı aslında şöyleki ;

herşeyi kısıtlayıp şok diyetlerde kısa sürede güzel kilo verilebilir ama sonrasında eski yeme düzenine geri dönünce misliyle fazla kilo alınır buda bir kısır döngüye girer bunun yerine gerçekçi olup düşük karbonhidratlı rafine şekersiz bir diyet uygulayıp günde bir saat yürüyüş yapıp bol su içerek güzel ve kalıcı kilolar verilebilir süreç belki uzar ama zaten bu sabır gerektiren bir süreç ama sonunda daha sağlıklı ve daha kalıcı kilo vermiş oluruz ve aslında bunun adına diyet değil de sağlıklı beslenme dersek ve bundan sonraki yaşamımızda sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimi haline getirir sporumuzu yapar suyumuzu da içersek sadece kilo vermekle kalmaz ruhen ve bedenen de sağlıklı bireyler oluruz.

Ancak herhangi bir sağlık sorunu yada kronik rahatsızlığı olanlar bunun dışında olup beslenme uzmanı veya doktorlarının kontrolünde kilo vermeleri gerekir.

Günaydınlar kızlar aşırı yorgunum şu anda , sizler takviye ne kullanıyorsunuz enerji için neler yapıyorsunuz ?
günaydın canım yorgunluk hepimizde var biliyomusun ben havalara bağlıyorum mevsimi geçişleri böyle oluyor biraz hava yağmurlu ve çok karanlık işe geldim ama evde olsam akşama kadar uyurdum heralde ki uykuyu hiç sevmem

Tamam kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…