Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ayağına sağlık canım
Afiyet olsun canım hem dolma hem makarna ay gün olmasaymış daha iyi olurmuş canım20 Eylül sali
Saat 12.00
2 biber dolması
Az çorba
Aralarda bisküvi tirtikladim
Saat 18.30
Az çorba
Az makarna
Saat 22.00
Üzüm ve az peynir
Spor
Yüzme bilmediğim için kursa basladim
50 dk havuz
Adım 9571
Tutku44
erenmothers
Eki Görüntüle 3133019
20.09.2022 menüm
Sabah 09.30
Gün kurusu kayısılı, kuru dutlu, keten tohumlu, zerdeçallı, zencefilli, tarçınlı, kefirli smothie
Öğle 12.00
Ton balıklı salata
Akşam 19.00
Bol yeşillikli salata
İki yumurtadan omlet
Üç tane acı turşu biberi
Su 3.5 litre spor 45 dakika tempolu yürüyüş ve 10484 adım
erenmothers Tutku44
Eki Görüntüle 3133022
Afiyet olsun tatlım20 Eylül Salı
erenmothers Tutku44
Kahvaltı 09.00
1 h yumurta 1 kaşık amerikan
1 d kaşar 3 zeytin
1 d ekmek
Öğle 13.00
1 tabak çorba
Akşam 17.30
2 kaşık spagetti
4 kaşık karalahana
3 köfte
1 yulaf bar
Su 2,5 lt
Adım 9.281
20 Eylül
9.00 Köz kapya, peynir, domates, salatalık, iki ceviz, maydanoz
11.00 Türk kahvesi, bir kare bitter
17.00 Mercimek çorbası, haş et , salata
19.00 Kuru üzüm, badem
Üç litre su
erenmothers
Tutku44
Eki Görüntüle 3133051
teşekkür ederim kaptanımTeşekkürler canım
Ayağına sağlık canım
Afiyet olsun canım hem dolma hem makarna ay gün olmasaymış daha iyi olurmuş canım
harikasın saram menü ve adımların diyecek bir söz yok
Afiyet olsun tatlım
harikasın canım menü çok dengeli ve sağlıklı
günaydın canım kaptanımHerkese günaydın
aslında diyetisyenin dediği doğru ama sorun bizdeBir diyetisyen arkadaşımla sohbet ettim geçenlerde. Ona, bol yasaklı tek tip beslenmelerde çok başarılı olduğumu, çok güzel kilolar verdiğimi ama tolerans konusunda çok kötü olduğumdan bahsettim. Yani diyetim süper giderken, yanlışlıkla kahvem şekerli geldiğinde ‘diyet bozuldu, yarın sıfırdan başlarım. Bugün ne bulursam yiyeyim bari’ psikolojisine giriyorum ve bana bu kiloları aldıranda maalesef bu oldu. Bahsettiğim diyetlerle istediğim kiloya ulaşsam da sürdürülebilir olmadığı için normal beslenmeye geçince zamanla verdiğim kiloları da geri aldım. Diyetisyen arkadaşta bana, ‘kendimi kısıtlamamam gerektiğinden, hayat akışına karşı gelemeyeceğimden, yapabileceğim en doğru şeyin porsiyon kontrolü olduğundan’ bahsetti ve günde 1 tane birşey ye, ama 1 taneyle sınırlandır dedi. Benim kafa buna basmıyor, öğlen tatlı vardı, erişte vardı, üstüne ekmek, akşamına badem şekeri… ve sonuç, uzandığım yerde sızıp kalıyorum. Sabahları dayak yemiş gibi uyanıyorum. Karb ın ve şekerin vücudumu ne kadar yorduğunu iliklerime kadar hissediyorum. Kerojenik diyet yaparken karbonhidratı kestiğimde uykularım muhteşem, enerjim maximum, karnım dümdüz, vücudum çok sıkıydı. Sabah bir araştırmaya girdim ve eliminasyon diyeti diye bir diyete rastladım. Bugün bunun üstüne gideceğim biraz.
Canım şöyle ki okulda yedim , okuldaki menü buydu ,dışardan sipariş versem daha çok yemek zorunda kalacaktim :) çok haklisin benim de içime çok sinmedi, güzel yanı yemekle uğraşmamak:)Teşekkürler canım
Ayağına sağlık canım
Afiyet olsun canım hem dolma hem makarna ay gün olmasaymış daha iyi olurmuş canım
harikasın saram menü ve adımların diyecek bir söz yok
Afiyet olsun tatlım
harikasın canım menü çok dengeli ve sağlıklı
günaydın canımgünaydın kızlarrrrr
günaydın canımGünaydın kızlar
diyetisyenin haklı aslında şöyleki ;Bir diyetisyen arkadaşımla sohbet ettim geçenlerde. Ona, bol yasaklı tek tip beslenmelerde çok başarılı olduğumu, çok güzel kilolar verdiğimi ama tolerans konusunda çok kötü olduğumdan bahsettim. Yani diyetim süper giderken, yanlışlıkla kahvem şekerli geldiğinde ‘diyet bozuldu, yarın sıfırdan başlarım. Bugün ne bulursam yiyeyim bari’ psikolojisine giriyorum ve bana bu kiloları aldıranda maalesef bu oldu. Bahsettiğim diyetlerle istediğim kiloya ulaşsam da sürdürülebilir olmadığı için normal beslenmeye geçince zamanla verdiğim kiloları da geri aldım. Diyetisyen arkadaşta bana, ‘kendimi kısıtlamamam gerektiğinden, hayat akışına karşı gelemeyeceğimden, yapabileceğim en doğru şeyin porsiyon kontrolü olduğundan’ bahsetti ve günde 1 tane birşey ye, ama 1 taneyle sınırlandır dedi. Benim kafa buna basmıyor, öğlen tatlı vardı, erişte vardı, üstüne ekmek, akşamına badem şekeri… ve sonuç, uzandığım yerde sızıp kalıyorum. Sabahları dayak yemiş gibi uyanıyorum. Karb ın ve şekerin vücudumu ne kadar yorduğunu iliklerime kadar hissediyorum. Kerojenik diyet yaparken karbonhidratı kestiğimde uykularım muhteşem, enerjim maximum, karnım dümdüz, vücudum çok sıkıydı. Sabah bir araştırmaya girdim ve eliminasyon diyeti diye bir diyete rastladım. Bugün bunun üstüne gideceğim biraz.
günaydın canım yorgunluk hepimizde var biliyomusun ben havalara bağlıyorum mevsimi geçişleri böyle oluyor biraz hava yağmurlu ve çok karanlık işe geldim ama evde olsam akşama kadar uyurdum heralde ki uykuyu hiç sevmemGünaydınlar kızlar aşırı yorgunum şu anda , sizler takviye ne kullanıyorsunuz enerji için neler yapıyorsunuz ?
Günaydın kırmızılı kızlar
Son 2 günümüz lütfen güzel değerlendirelim.
Lütfen karboyu şu iki gün listelerimizden hayatımızdan çıkaralım 1 yemek 2 yemek kaşığı makarna pilav yerine koca bir tabak yeşil salata yesek bize faydası var bu iki gün listelere max gayret edelim güzellerimbirde menü eksikleri olanlar adımlarını yollamayan kızçeler varsa iletirlerse sevinirim burda ne kadar zaman geçirirsek zayıflamamıza o kadar katkı yapan bir topikteyiz o yüzden liste ve adımlarımızı günlük göndermeye özen gösterelim
Elhan Hedef60kgolmak 60kiloyum sara_28 Tutku44 Amine Busra minerva1988 öpüyorum hepinizi
regl oldum heryerm ağırıoGünaydın kızlar
Yeğenimi okula bıraktım koruya geldik annemle
Siz napıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?