Hiç birşeyGünaydınlar kızlar aşırı yorgunum şu anda , sizler takviye ne kullanıyorsunuz enerji için neler yapıyorsunuz ?
Ben de hep başlıyorum ve devam ettiremiyorumBende öyleyim biliyormusun. Sekersiz beslenme denedigim zamanlar daha iyi hissediyorum, hızlı kg veriyorum. Göbek hemen iniyor. Ama sonra koruma yok, patlama oluyor. Ömür boyu yemicem diyemiyosun çünkü. Nasıl bir yol izleyeceğiz bilmiyorum ya
Elindeki eksi 2 yi korusam yeter bu haftaGünaydın kaptanım
Bol eksilerin olsun canım
Yani şöyle soyliyim benim ailem eskiden Tv'de ki baskül ailesi gibiBen de hep başlıyorum ve devam ettiremiyorumKeşke tamamen temiz beslenebilsem
Günaydın canlar bugün misafirim var kahvaltıyi yapıp hazırlığa girisicem menumu yaziyim
2o Eylül salı
Kahvaltı öncesi kahve hurma
Kahvaltı 11.oo
1haslanmis yumurta
Salata
Biraz peynir
5 zeytin
Biber
2 lokma ekmekle tahin pekmez
Ara 1 muzlu top 1 elma 3 hurma biraz fıstıkla türk kahvesi
Akşam 17.3o
2 kepçe tarhana çorbası
5 köfte
Domates salatalık
Yoğurt
2o.oo
2 top dondurma
Bol su yeşil çay Eki Görüntüle 3133139
@Zipzip_@pastelfitTutku44
Afiyet olsun . Menüler adımlar güzel. Korursun canımElindeki eksi 2 yi korusam yeter bu hafta
Kalabıkta, sanki kimseye yemek kalmıyacakmış gibi sanki hiç ömründe yemek yememiş psikolojisi oluyorYani şöyle soyliyim benim ailem eskiden Tv'de ki baskül ailesi gibibir tek babam orta kglu. Hepimiz aşırı kiloluyuz. Hadi ben verdim ama koruyamiyorum. Mesela ne zaman anneme yemeye gitsem daha çok yediğimi fark ediyorum psikolojik birşey var. Sanki aramızda yeme yarışı var
Kv ye bakıyorum o da zaten hiç dikkat etmez, yağı bol kullanir, pirinç makarna eksik olmaz, ekmek çok yerler vs. Ben kendimde degisiklik yapmaya çalıştım en azından eskisi kadar onlarda yemek yemiyoruz. Çay yanındaki abur cubur da bir şekilde kesmem lazım misafirlige gidince.
İnşallah canımBu hafta benim alıştırma haftam gibi oldu, asıl beni haftaya görün. Sonraki hafta kırmızı takım kaptani olcam
2 kaşık makarnalar keşke olmasaymış20 Eylül sali menüsü
Sabah 7.30
1isirik peynir
Filtre kahve
9.00 resimde
Arada ıhlamur çayı
13.00
Yulaf lapasi-turk kahvesi
15.45
3 incir
18.45
1 tabak sulu köfte
2 kaşık makarna
Salata, ıspanaklı yoğurt
Tutku44 erenmothers
Sağol kaptanım2 kaşık makarnalar keşke olmasaymışmakarna harici gayet güzelmiş menün canım afiyet olsun
Bunlarda aşılır canım zamanla herşeySağol kaptanımhaklısın ama şuan alışma surecindeyim hala kendime zor mukayet oluyorum
Bulgur pilavı kalp beneee regl olan benim.
sesi çıkmayan sizsiniz
hopp nerdesinizzzzzzzzzzz
kızlar bu arada cok araştırdım.. bulgur pilavı kilo yapmıyormuş..
bulgur pilavı yerken yanında sıvı tüketilmemesi lazımmış
ve yedikten sonra su içilmemesi lazım bi süre
yoksa mideyi genişletiyormuş bulgur şiştiği için
tabi tutup 1 tabakta değil yani ama yarım tabağa kadar sorun yok
o zaman kendime bugün bulgur pilavı yapıyım
şöyle en acılısındanBulgur pilavı kalp ben
Afiyet olsun canımşöyle en acılısından
ama bugün mercimekli yapcam
Teşekkür ederim canım aynen devamMenülerin adımların güzelliğinden belliydi canımböyle devammmm kuzum
Haklısın kuzumokulda olunca yapacağın pek birşey yok çok öpüyorum canım
Teşekkürler kaptanım
Afiyet olsun canım
Tatlım geçmiş olsun.off ölecem yaa resmen hafıza kaybı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?