Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

22.09.2022 menüm
Sabah
Kuru kayısılı kuru dutlu keten tohumlu zerdeçallı zencefilli tarçınlı kefirli smothie

Öğle
Beş tane et köfte
Salata
Ayran

Ara
Üç tane mürdüm eriği

Akşam
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurt
Acı turşu biberi

Su 3.5 litre spor bir saat tempolu yürüyüş ve 15148 adım

erenmothers Tutku44

Afiyet olsun canim
Rica ederim kaptanım, bana güvendiğin için ben teşekkür ederim. Elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Yardım etmeye devam edebilirim her konuda
Tamam pastelfitim teşekkür ederim
Afiyet olsun canim

Canım beniim esas biz teşekkür ederiz emeklerin için

22 Eylül Perşembe
erenmothers Tutku44

Kahvaltı 09.15
1 h yumurta 1 kaşık amerikan
4 zeytin 1 d kaşar
1 d ekmek

Öğle 13.20
4 kaşık h kinoa
2 yağda yumurta
3 kaşık yoğurt

Akşam 18.20
3 kaşık h kinoa
2 kaşık sote kıyma
2 kaşık yoğurt
2 kaşık yoğurtlu patates

Su 2,5 lt

Adım 10.154

Eklentiler

• 85A8A227-6B89-4B94-8FF6-7BEEF874AD72.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 34
Öncelikle herkese merhaba sizi çok seviyorum ben bişey paylasmak için geldim başlığı gördüm ve baktım zıpzıp aaa dedim ben bı ara uyeydim oraya dur yazıyım dedim ben inatla azimle hırsla 6 kilo falan vermiştim yememe icmeme spora ama deli gibi tek düşüncem buydu sizde çok ilgiliydiniz gittim tartı aldım ip aldım top aldım dolabı yeniledim faln ama sonra pes ettim haliyle dizede hiç yazmadim bu arada belki hatırlarsınız günlük sekiz litre falan su iciyodum birkaç arkadaş inanmamisti ama gerçekten iciyodum şimdi de 4/5 litre falan içiyorum neyse o dönem bı tanıdığım çocuk vardı herzamanda gorusmeyiz belli aralıklarla işte görüştük bana dediki çok kilo almışsın ya falan o bizim son görüşmeydi en azından dan benim için ben çok üzüldüm bozuldum cunki öylede şak diye söylenmez yani o sırada biriyle tanıştım morelimde bozuk söyledim o bana dediki böyle çok iyiysin eve bı altı kilo falan versen daha iyi olur ama bu şekildedir muhteşemsin hatların çok iyi merak etme ben seni zayiflaticam dedi normelde kilo alan birinin böyle olmaz falan benimle okadar ilgilendi okadar beğendiğini söyledi ve hep yucelttiki hiç asaglamadi ben bir gaza geldim zaten aşkın verdiği enerjiyle de 11 kiloyu 2 aydan kısa bı suredeversim yalan söylemiyorum hattagoguslerim sarktı anı ve düzensiz kilo verdiğim için malesef ama o buna ragmen ben seni böyle çok beğeniyorum dedi hiç bozmadı beni şimdi evlendim onunla bı çocuğum oldu falan 2.5 aylık yani karşınıza öyle güzel insanlar çıksın hepsi inançla basliyo kendinize inanmakla oyuzden çevrenizde size bu konuda yardımcı olmalı kesinlikle neyse konu dağılmasın
Ben sonraki bi aydada 4 kilo falan verdim 84 kilo en baş kilomdu sonra onunla tanıştığımda 78 /79 gidip geliyodum önce 67 oldum sonra 63 oldum tabi zayıfladıkça gaza geliyodum iyice zayifliyodum hicbise yiyip içmiyodum habire su su su ile karnımı doyuruyodum enerjim bitik hale gelince ozaman zorla biseyler yiyodum tamam bu çok yanlış biliyorum ama hep yine çok kilo Alcam diye korkiyodum oyuzden yemiyordum o esnada hamile kaldım bebeğim için yedim 79 ile doğuma girdim doğumdan sonra 1 hafta sonra falan 72 oldum 6 kilo verdim yani şuan gene baktım bikacgundur aç birakiyodum kendimi bı bakiyim dedim 68 olmuş eşim dediki böyle kal bu gayet iyi ne kilo al ne ver şimdi dengelemeye çalışıyorum ama her sabah mutlaka sağlıklı kahvaltı yapıyorum bebeğim için sağlıklı besleniyorum herşeyden yiyorum kararında yiyorum tek sıkıntı memelerim hayla sarkık umarım size ilham olur gaza gelirsiniz ve hepiniz istediklerinize kavuşursunuz

Pastelfitim emeğine ilgine çok teşekkür ederim çok güzel götürdün hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…