Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ateşli,hırslı,tuttugunu koparan kırmızı kadinlarim harika bir haftaya hayallerimize daha yaklasicagimiz bir haftaya başlıyoruz
Bu hafta bizi kamcilayacak motivasyonumuz hayallerimiz olsun Sana soruyorum bu yazıyı okuyan kişi hayallerin ne ?Sence hayalini gerçekleştirebilecekmisin ? Herkesin söylediği "kendine güven"gerçekten güveniyormusun yapabilirsin? Bian bırakıp okumayı gozlerini kapatıp bunu dusunmeni istiyorum hayal ettiğin bedeni ...şimdi sor kendine bunu yapabilir misin seni hayali ile bile heyecanlandıran mutlu eden o görüntüye ulaşacak azim istikrar güç var mı sende? ............. Evet yapabilirim çünkü çok ama çooook istiyorum. istediğim bedene hakettigim hayale ulaşmadan ölmiycem dedigine eminim
Ozaman başlıyoruz kırmızı kadinlarim ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz bizim ihtiyacımız olan tek şey "kendimizi inanmak"ben size çok inanıyorum çünkü bunu yapabilecek kapasiti güç var sizde Bu yaşınıza kadar basardiklarimiz yanına hayal ettiğimiz bedeni de kazandigimizı ekleme zamana geldi artık
sara_28
pastelfit
Tutku44
North River
Bal0ncuk
Kinoalihatun
fesang

Ben ne yicem

Gümbür gümbür geliyoruz

Kızın kursu vardı yürüyüşe çıkamadım eliptik yapicam şimdi. Kırmızı kadinlarim eldeki ve evdeki imkanlarla sizde adımları tamamlayınız.. o popodan ter akmadan tartıda eksi göremezsiniz ...

Günaydınnnnnnnnnnnnn

Kızlar annem dolma oymuş sabah sabah
2gn yemek bu didi
Ne edem ben nerelere gidem ben
Anan yisin o dolmayi Balım 2 tane dolma salata yoğurt eşliğinde yiyebilirsin miktarı abartma kalanida buzluğa at .

Kaptanım ben maalesef ekstra spor yapamıyorum tenise gidiyorum boşluklarda
Fitt_anne beni elinden kaçırdı elimden geleni yapicam ahaha ona 750 Gr dedim ama daha çok için ugrasicam:)) ahahah
Ben de düşündüm hakkıydin sende 5oo 6oo yeter yavaş yavaş ver tatlım hele bu hafta hiç acele etme

Afiyet olsun şifa olsun kas enerji olsun balım

Kaptanım ben maalesef ekstra spor yapamıyorum tenise gidiyorum boşluklarda
Fitt_anne beni elinden kaçırdı elimden geleni yapicam ahaha ona 750 Gr dedim ama daha çok için ugrasicam:)) ahahah

Elinden geleni yapacagina sana inaniyorum yürüyüş yap 8000 adım var

Tekrardan hosgeldin aramiza insallah birlikte hedefine ulaşırız canim
ay cok sagol kaptanımmm bu yük bana zordu zaten bugun ogleden once 14 kadar işim var sonrasında bu haftaki listeyi toparlayip atmaya calisirim
Kolay gelsin canim
Günaydınnnnnnnnnnnnn

Kızlar annem dolma oymuş sabah sabah
2gn yemek bu didi
Ne edem ben nerelere gidem ben
Günaydın canim
Günaydın canlar az yemeli bol sporlu bir haftasonu olsun
Günaydın kaptanim
Günaydın kızlar
Günaydın canim
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın fesangim
Günaydın kaptanim

gezegenfeza ablacım gönlünü ferah tut siyasi işler belli olmaz hükümet bir yolunu bulur inşallah
Arkadaşına da Allah şifa versin

Senin dizlerin nasıl cnm
Öyle kuzum, kaygim yok denecek kadar az, sadece bikaç tedbir almakta fayda var .

Amin canım sağol

Diz ağrım baya azaldı, bikac gündür ilaç içmiyorum. Salı günü randevum var, bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…