- 20 Mart 2008
- 142.007
- 214.055
- 1.423
- 60
İncirde süper tavsiye ederim direk yaş incir .bende kayısı çayı içiyorum öneririm
anladım canım çok sağol ilgilendiğin içinCanım ben şimdi ocak temizliğini bitirdim. Benimki 5 bölmeli, ateş bölmeleri normal gerisi cam yüzeyli. 5 gözlü olması zerre işe yaramıyor, ancak minicik, 2 kişilik tavalar, tencereler kullanırsan 5 ini de kullanabiliyorsun, yoksa 4 kişilik tava tencere kullandığın zaman sığmıyor ocağa. Ayrıca tamamen cam değilde gözleri normal olanlardan alırsan inanılmaz zor temizliği. Her temizleyişimde set üstü ocağım burnumda tütüyorcam yüzey işine girersen tamamen cam almanı öneririm, gerçi ona da camın patlama ihtimali var diyorlar ama…
bende bugün başlıyorumBen de dün squatla başladım, bugün bacaklar tutmuyor
Afiyet olsun canimbende kayısı çayı içiyorum öneririm
Günaydın canimgünaydın kızlar mutlu haftalar
günaydn cnmgünaydın kızlar mutlu haftalar
Canım ben sıcaklardan yapamıyordum sanırım mazeret de olabilir.Bir yerde okumuştum onu oradan aklımda kaldı.
Diğerleri zaten müthiş bitti o sıkıntılar en azından
Yukarda menün var bişi yememişsin kuzum su bile yetiyor ödem atmak için
Bende bıraktım ne güzel leslie yapıyordum hamlaştım resmen .
Bozuk değildir sanmam. Vermişsin iştevicdansız
abla benm tartım sence bozukmu ?
cuma 59,05idi
bugün 57.95
Sen de çok seviliyorsunaşırı seviyorum seni be kadın
Hastalık yordu seni o zaman. Bitkin kaldın.Hayatım reformeren sonunda 50 squat çekiyoruz hep, neden böyle oldum anlamadım. Alışkınım yani
Yediklerini yakamiyorsun tatlım en kötüsüMenapozda neler değişiyor?
Bir destek tedavisi vs imkanı yok mu acaba?Yediklerini yakamiyorsun tatlım en kötüsü
Yok kuzum...hormonlar yapıyor bunu biyolojik saatle oynamak başka sıkıntılar doğuruyor.Bir destek tedavisi vs imkanı yok mu acaba?
Ödem ve verecek kilonun azligindan kaynakli olabilir cnm
afiyet olsun kaptanım
bilmem ki 1 i görcezTeşekkür ederim kaptancığım naptın ne dedi tarti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?