Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Rabbim gönlüne İnşirah ferahlığı versin

İnşallah bebeğim rabbim sıkıntılarına deva olsun kalbini ferahlatsın

Kiloyu hic dusunme hic canim sıkıntılarin gecer inşallah

Allah ferahlık versin Burcucum

Gerçekten 60 altı çok zor, çok daha fazla zorlamak gerek. İnlallah Cumaya atacağım. O kadar brokoliyi boşuna mı yedim ben

Geçmiş olsun canım, ketem nedir, neyse ben Google amcaya sorayım
Bacım o brokolinin odemidir bı iki güne eksiyi görürsün tartida

Güzel haberlerini bekliyor olacağız canımcım,bendede kistler var memede yılda 1 kere mamografi çekliliyor tedirgin olma sakın olurmu.
ceviz kadar büykülüğü olmuş ellediğimde.. ama sürekli masaj yapıyorum. oraya farketmedim hiç.. gögsümün tam üst tarafinda.. kas dedi eşim kaslarda kist olabilir mi hiç bilmiyorum abla ya.

Böyle bir şüphe varmıydı daha önce,aklımıza bile getirmeyelim iyi düşünüp güzel şeyler yaşayalım hepimiz.
daha önce hiç keteme gitmedim.. süphede etmedim şu gögüs yüzünden gidiyorum.. bakalım inşallah iyi sonuç alirim iyi düşünüyorum... hiç bişeye kötü düşünmek istemiyorum abla:)

ceviz kadar büykülüğü olmuş ellediğimde.. ama sürekli masaj yapıyorum. oraya farketmedim hiç.. gögsümün tam üst tarafinda.. kas dedi eşim kaslarda kist olabilir mi hiç bilmiyorum abla ya.
Ben de oluşmuştu çocuktan önce hiç bişey çıkmadı cnm anamlar hatta süt bezelerinden kaynaklı tikanma toplanma gibi demişti zamanla geçti kötüyü aklına getirme

Burcucum telaş yapma sakın verirsin sen yediklerine dikkat et sadece.
Çizelgeni düzenlemedinmi saracam 89 gözüküyor hala.
Elledğin zaman hareket ediyormu ona dikkat et,bendede çıkmıştı iğne ile çektiler memeden sonra lokal ile aldılar parçayı,kistte olabilir sende yada yağ bezesi filan belli olur zaten detaylı bakılınca.

cumaya dek eksiye inersin canim burcum... sana güveniyorum yaparsin:)

Afiyet olsun Saracım
Allahım hepimizin sıkıntılarını feraha çıkarsın inşallah
pastelim cumaya eksiye inersin moral bozmak yok:)
İnşallah canım
Bacım o brokolinin odemidir bı iki güne eksiyi görürsün tartida
İnşallah kaptanım
Sen içini ferah tut, bazen zararsız kitleler oluyor, kendiliğinden kayboluyor. Tabi ki tetkiklerini yaptır. Güzel haberlerini bekliyoruz

evet ediyordu ceviz gibi büyük bişi ben baştan hiç umursamadim.. agri yapıyordu ellenince çok sizliyor.. siskinlik de biraz var.. ben anlamadim.. en son eşime sordum hemen al sirayi gidelim dedi.ama cumaya ertlendi cuma gidicem inş sonuçlarda iyi çikar..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…