- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
Sevgili Masterfit ekibi,
Geçici hükümet yıkılmış yerine asil hükümet kurulmuştur
pastelfit harika bir kaptandı lakin spor bakanı cok zorlandı yeri geldi calışma kagitlarinin arasina sakladı listeyi yeri geldi dısariya çıkardı yazdi velhasıl gizli saklı bu isler zor oluyor .. Sagolsun @Zipzip- kaptanımız yine bizlerle
adim sayılarınızı beni degil artık @Zipzip- etiketleyin a dostlar
Ev taşıyan , bebegini alıp bebek arabasıyla yurüyüs yapan, canı skkın olsa da dısari cıkıp adım atan , keyfi yerinde olup spor yapan herkesi canı yürekten kutluyorum
Eki Görüntüle 3135726
48.etap kazanları
1.Hallederiz
2.fesang
3.Bal0ncuk
@erenmothers
Hedef60kgolmak
@Aijoo
sara_28
@Minevra 1988
@Elhan
60kiloyum
pastelfit
Bal0ncuk
fesang
Hallederiz
Kinoalihatun
@karamelllim
@icecreamm
North River
Fitt_anne
umarım bir yanlışım olmamıştır hakkınızı helal edin
Sevgili mavi kelebeklerim
Bugün avantajimi aldik
Siradaki cuma avantaji
Hepimiz harikaydin mükemmel bir eksiyle geldigi için size çok teşekkür ederim iyiki varsiniz
Takımı bozmak istemedigi için degişim yapmak istemedim harika bir ekibim oldugu için çok mutluyum
Artı geldim diye üzülmek yok cumaya kadar yolumuz var hep birlikte verecegiz kilolarimiz
@Aijoo
@Elhan
Hallederiz
60kiloyum
@minerva1988
Hedef60kgolmak
@erenmothers
Ayrılma sakın çok tatlısın sen
Dayanadım aldım yedim,dün bizde yedik kahvaltıda bide akşamda yedim az bişi))Yürüyüş yaparken canim istedi ama almadan eve geldim çünkü dün yemistim
Akşam için çorba yeter zaten,sonrasında bişi atıştırma sakın.ben çok aciktim..
öğlen ctsden kalan patlıcan musakka ve patates püre bi dilim çavdar ekmegi yedim.
çay ve nescafe içtim.
ve aciktim.. yoğurt çorbam var.. onu yiyecem 5 te
bu hafta yemek menüsünü planmam lazim :)
cuma hedefim 73-74 gibi :) yada 75,0 da olabilir..
ikinci avantajimi almam gerekiyor.:)
Canım emeğine sağlık
Sevgili Masterfit ekibi,
Geçici hükümet yıkılmış yerine asil hükümet kurulmuştur
pastelfit harika bir kaptandı lakin spor bakanı cok zorlandı yeri geldi calışma kagitlarinin arasina sakladı listeyi yeri geldi dısariya çıkardı yazdi velhasıl gizli saklı bu isler zor oluyor .. Sagolsun @Zipzip- kaptanımız yine bizlerle
adim sayılarınızı beni degil artık @Zipzip- etiketleyin a dostlar
Ev taşıyan , bebegini alıp bebek arabasıyla yurüyüs yapan, canı skkın olsa da dısari cıkıp adım atan , keyfi yerinde olup spor yapan herkesi canı yürekten kutluyorum
Eki Görüntüle 3135726
48.etap kazanları
1.Hallederiz
2.fesang
3.Bal0ncuk
@erenmothers
Hedef60kgolmak
@Aijoo
sara_28
@Minevra 1988
@Elhan
60kiloyum
pastelfit
Bal0ncuk
fesang
Hallederiz
Kinoalihatun
@karamelllim
@icecreamm
North River
Fitt_anne
umarım bir yanlışım olmamıştır hakkınızı helal edin
Şehriye çorba , taze fasulye Makarna. Okulda nobetciyim menü buymusakşama ne var? bizde etli sebze yemeği ve çorba
Cok geçmiş olsun cnm bı kaç güne toparlarlar Allah'ın izniyleGunaydin kizlar bix hastanedeyiz oglum ishal kusma serum takildi kizimda hasta anneme biraktim. Tartilamadim @Zipzip- ben yarismadan cekilebilir miyim bu haftalik uygunsa
Avantajı alamadım amaEline sağlık canım @Zipzip- kaptanım
Tebrik ederim @LimonluAyran kaptanım
Fitt_anne kaptanım eksini tebrik ederim, darısı başıma
Aaa ne diyon Baloncukum
valla menü güzelmiş tam benlik. hepsini severimŞehriye çorba , taze fasulye Makarna. Okulda nobetciyim menü buymus
Kaptanım bu işler belli olmaz. Ben de geçen hafta avantajı alamamıştım ama takım güzel kilo verdi kazandık. Hayırlısı olsunAvantajı alamadım ama
Teşekkür ederim kaptanımKolay gelsin Pastelfitim
Afiyet olsun, inşallah canımben çok aciktim..
öğlen ctsden kalan patlıcan musakka ve patates püre bi dilim çavdar ekmegi yedim.
çay ve nescafe içtim.
ve aciktim.. yoğurt çorbam var.. onu yiyecem 5 te
bu hafta yemek menüsünü planmam lazim :)
cuma hedefim 73-74 gibi :) yada 75,0 da olabilir..
ikinci avantajimi almam gerekiyor.:)
O kadar yoruldum ki, 2 tabak tavuklu tarhana içtim. Üstüne de muz fıstıkezmesi ceviz yedim. Şimdi kahvemi içiyorum sonra evdekilerin akşam yemeğini hazırlayacağımakşama ne var? bizde etli sebze yemeği ve çorba
Son gulen iyi güler inşallah canımKaptanım bu işler belli olmaz. Ben de geçen hafta avantajı alamamıştım ama takım güzel kilo verdi kazandık. Hayırlısı olsun
Yok kuzum sen benim icin kendini yakma kolaymi veriliyor bu kilo denen meretben sana ihanet edemem
kilo alaym mı
Rabbim gönlüne İnşirah ferahlığı versin
İnşallah bebeğim rabbim sıkıntılarına deva olsun kalbini ferahlatsın
Kiloyu hic dusunme hic canim sıkıntılarin gecer inşallah
Amin kızlarcım Allah razı oylsunAllah ferahlık versin Burcucum
Burcucum telaş yapma sakın verirsin sen yediklerine dikkat et sadece.
cumaya dek eksiye inersin canim burcum... sana güveniyorum yaparsin:)
AminnnAllahım hepimizin sıkıntılarını feraha çıkarsın inşallah
Dertliyim içim sıkılıyor kilo almışım diye kızma dedimKel kele cırt demiş olayına döner sana bir şey dersem.
Ben tartılarindan bir şey anlamadım yalnız
canım benim sıkıntın feraha kavuşsun Allahın izniyle
Yatılı okulum canım ben fasulyeden aşırı soğudum şansıma her nobetimde fasulye denk geliyorvalla menü güzelmiş tam benlik. hepsini severim
senin okul yatılı mı? yurdu mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?