Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Harika gidiyorsun canim

Kaptanım hala transferini yapmamışsın

Ben de senden özendim birazdan bütün şeceremi dökeceğim ortaya
Ben caktirmadan transfer yapmasamIyiyiz boyle, herkes yerinde iyi olsun mu kaptanim

Oo zehir kana karismis canim.Bu bagimlilik gibi bir sey.Benim diyetisyenim Chat gptKulube hosgeldin

Merhaba kızlar canim 2 gün önce binamizda yangin çıktı elektrikler kesik burayada giremedim yoğunluk telaş vs beni mazur görün koptuk herseyden
Cok gecmis olsun canim, cok uzuldum.Sizler iyiymissiniz ya en onemlisi bu.Allah bir daha gostermesin..,

Foto atarsan cok sevinirim FilizcimOzcanlar Kofte miAfiyet olsun simdiden..
Yurt disinda kariyer yapmak istiyorsan ve internasyonel bir diploman varsa burada inanilmaz zorlastiriyorlar her seyi..Benim ogretmenlik yapmam, hemsirelikten daha zordu.Bir suru sinavlari gecmem gerekiyordu dusun..Bastan tekrar okuyorsun gibi bir sey.Oyuzden cok iyi anliyorum seni..Ama guzelce bir is bulmussun, cok sevindim senin adina canim.Eminim orada guzel tecrubeler, iyi arkadasliklar kuracaksin.Her sey gonlunce olsun.

Kalori saymak guzel ama diyette saglikli beslenmekte cok onemli canim.Gereginden fazla karb alinca direk yag olarak depolaniyor vucudumuza.Onlarin yerine daha saglikli bir seyler yemeye zorla kendini.Uzun sure ac kaliyorsan o da bir anda karb yemeye iter seni..

Maşallah güçlü kadınlara hayran kalıyorum okul hemşireliği çok güzel, çocuklarla iç içe olmak mutlu ediyor insani. Mesleğinden çok keyif alacaksin inaniyorum başarılar diliyorum
Umarim guzel bir yil olur, guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim.☺

Canim kaptanlar cevap yazsin buna.Sen menu yaz lutfen, yazmadikca daha com bozarsin diyetini..

2 dugun epey yorucu olmustur, biraz dinlenmeyi haketmissiniz.

Canim Aleynacim, ne kadar gencsin, anne olmussun, cok guzel bolumler okumussun, guzel tecrubeler edinecek yerlerde calismissin.Kucuk cocugun olmasina ragmen kariyerin icin cabaliyorsun.Cok guclu birisin benim gozumde, masallah sana.Sende sporla dolu bir genclik geçirmişsin ne guzel.Spor candir.Umarim diledigin belgeye ve ise kolaylikla sahip olursun.Sagliginida lutfen ihmal etme…

Ayni zamanlarda Ankara’da buyumusuz desene..Ben seviyorum Ankara’yi kendi halinde, duzenli, yasamasi kolay bir sehir..

Canim sen oglen bozmussun menuyu, tartiya cok az kaldi, bak kirmizi takimda yarisiyorsun lutfen dikkat et yediklerine.Kola da gercekten cok sagliksiz, keske hic icmesen..

Canim umarim sutun bol bol olur…Bebisini buyut, sonra gelirsin kilo vermeye.

Çok güzel bölümler okumuşsun canım keyifle okudum yazdıklarını umarım hakkında hayırlısı olur
Hepimiz icin hayirli seyler olsun canim.

Kaptanim guzel gecti ilk gunum, cok sukur her sey yolundaydi.Bakalim umarim hep boyle devam eder.

Umarım birazdan gelip ilk günüm çok güzel geçti dersin canım bol şanslar
Filizim guzel gecti gunum canim.Cok eglenceliymis okul ortaminda olmak.Calisanlar cok kibar, guler yuzlu insanlar.Klinik ortsmindan kesinlikle daha rahat ve keyifli okul ortami bence.Umarim boyle devam eder..Cocuklar gelince ne olacak bakalim.Diger hemsire diyor ki, ayni dakikada 4-5cocuk saglik sikayetiyle gelebiliyor, dusun diyorBu hafta dusunmek istemiyorum.

Canim cok az protein, lif, yag ve cok az kalori almissin.Bir anda hop diye ac birakma kendini bence..

5 Ağustos menüm
Sabah limonlumaden suyu
8de
Bir dilim karpuz
8 bucuk gibi 4 badem, 5 kayısı çekirdeği.

10 da
Yulaflı iki yumurtalı omlet, tatlikasigi çemen,yarim ton balığı,iki marul iki yeşil biber

13 de Bir bardak kefir

15 de komşularınla malesef dayanamadım yine tarhana yedim, bir avuç çekirdek, sade kahve
Iki dilim armut,iki dilim nektari
Akşam 6 da
7 pazi sarma yesilmercimekli ilk defa yaptım beğendim
7 buçuk da
Et haşlama cay tabagi buguklugunde
Akşam yürüyüşü 8 bin adım
Ellssa Boncuk2307 Yawrukush

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…