hastaliklar regl ile birlesince vucut sistemii baya cokuyor .. Allah sifalar versin canım kızina ve sanaPerşembe kızım hastalanmisti. Onndan hepimize geçti. İshal, kusma, burun akıntısı öksürük. Birde regl oldum üzerine çok halsiz kaldım.. teşekkür ederim
o adam kim kızEksik bildirimlerimi yapayım.
27 eylül salı
Sabah 09.00
2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir,
Domates, salatalık.
Öğlen 12.00
1 kase kremalı mantar çorbası,
1 parça soslu tavuk.
Akşam 18.00
2 lahmacun, bol yeşillik (çocuğum çok ısrar edince, bende çok yorgun ve aç olunca)
1 bardak kefir.
Saat 20.00 gibi
2 top züber.
Su: 3 lt @Zipzip- @LimonluAyran
27 eylül adımlar
Eki Görüntüle 3136705
Eki Görüntüle 3136706
15 dk kardiyo : 150 puan
13.300 adım @pastelfit
Mustafa Hoca. Daha önce önermiştim burda, YouTube da fitcifitolur diye bir kanalı var. Oynatma listelerine gelirseniz 90 günde devri body evde diye bir serisi var. Hafta hafta hiit kardiyo videoları var. Tavsiye ederimo adam kim kız
Size de geçmiş olsun canım. Allahtan bana bulaşmadı hastalık, birinin atakta kalması şart.Perşembe kızım hastalanmisti. Onndan hepimize geçti. İshal, kusma, burun akıntısı öksürük. Birde regl oldum üzerine çok halsiz kaldım.. teşekkür ederim
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun cnm
Teşekkür ederim kaptanım.Günaydın canim gecmis olsun
Gaptanını gülü bu gülügaptanım nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gaptanını gülü bu gülügaptanım nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Geçmiş olsun canım neyin varÇok hastayım
En ıyısını yapıyorsun cnm soğukta hasta eder ınsanı alısık olmayınca28 Eylül
50 dk havuz
Adım 8845
@pastelfit @Zipzip- @LimonluAyran
Eki Görüntüle 3136699
Boğazım acıyor yine yüzme ogrenemeden bırakıyorum baharda şansımı deniycem:)
O periler banada dokunsa ne güzel olar evde bir sürü iş var ama hiç yapacak halim yokGaptanını gülü bu gülüYürüyüşümü yapınca utuye gırıstım hemen yoksa kaldıkca kalıyor ıyı oldu cıktı aradan mutfafın halısını yıkayacam bırazdan da hamarat perilerı dokundu zabah zabah bana galıba
O da geçer inşallah. Neye alerjisi var?Teşekkür ederim. Ateşimiz düştü hemen. Öksürük var biraz. Alerjimizde olunca daha ağır seyrediyor. Alerji tedavimize de geri döndük bakalım.
Benim yeğenler de aynı. Sırayla hasta okuyorlar. Bir kaldıramadılar başlarınıherkes hasta mevsim gecisi diye sanirim okullarda acildi o yuzden bide ..
allah acil sifalar versin insa
Çok geçmiş olsunPerşembe kızım hastalanmisti. Onndan hepimize geçti. İshal, kusma, burun akıntısı öksürük. Birde regl oldum üzerine çok halsiz kaldım.. teşekkür ederim
Konustum yarın geleceklermıs sana bugün dınlensın dedıler:)O periler banada dokunsa ne güzel olar evde bir sürü iş var ama hiç yapacak halim yok
ütüden nefret ediyorumGaptanını gülü bu gülüYürüyüşümü yapınca utuye gırıstım hemen yoksa kaldıkca kalıyor ıyı oldu cıktı aradan mutfafın halısını yıkayacam bırazdan da hamarat perilerı dokundu zabah zabah bana galıba
Tamamen usengeclıgımızden aslında her seferinde korkulacak bırsey yokmus cabucak bıttı bukadar bekletmıucem dıye söz veriyorum kendıme ama cabuk unutuyorum sonraütüden nefret ediyorum
Çok gecmıs olsun adımların prensesıHavalar çok fena ya kendimi çarpılmış gibi hissediyorum o kadar yorgunum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?