Bana da iki gün sonra geçti ya inşallah bulaşmaz sanaSize de geçmiş olsun canım. Allahtan bana bulaşmadı hastalık, birinin atakta kalması şart.
Ah canım geçmiş olsun. Öğretmen ve öğrenciler hepsine bir şekilde bulaşıyor hastalıklarHavalar çok fena ya kendimi çarpılmış gibi hissediyorum o kadar yorgunum ki
Teşekkür ederim canımAh canım geçmiş olsun. Öğretmen ve öğrenciler hepsine bir şekilde bulaşıyor hastalıklar
6 ögün yaramiş cuma dek bütün artılarin atar :) afiyet olsun..:)Dünden -800 gr
Bugün de ıslak burger yicük annemle
Gel beraber yiyelimmben de istiyorummmmmm
6 ögün yaramiş cuma dek bütün artılarin atar :) afiyet olsun..:)
Günaydın kaptanim ❤Günaydın genclık
Kolay gelsin kaptanim ❤Gaptanını gülü bu gülüYürüyüşümü yapınca utuye gırıstım hemen yoksa kaldıkca kalıyor ıyı oldu cıktı aradan mutfafın halısını yıkayacam bırazdan da hamarat perilerı dokundu zabah zabah bana galıba
Canım benim süper bi fotoğraf ve ortam gel çay içelim ordamerhaba kızlar. ben hala tam düzelmedim yaa bunaldım artık. boğazda hala akıntı var. burun tutmuyor, halsizlik
Eki Görüntüle 3136760
Eksin cok guzel afiyet olsun canim❤Dünden -800 gr
Bugün de ıslak burger yicük annemle
Merhaba canim insallah bir an once iyilesirsinmerhaba kızlar. ben hala tam düzelmedim yaa bunaldım artık. boğazda hala akıntı var. burun tutmuyor, halsizlik
Eki Görüntüle 3136760
evet çok güzelCanım benim süper bi fotoğraf ve ortam gel çay içelim orda
Şifalı çorbalar çaylar vitamin takviyesi meyveli baharatlı karışımlar
amin efifcim valla bunalttı beniEksin cok guzel afiyet olsun canim❤
Merhaba canim insallah bir an once iyilesirsin
hoşgeldin canım nasılsın? fit olamadık daha uğraşıyozselammmm.. nasılsınız fit hatunlar
iyiyim canım ben de gittikçe şişiyorummhoşgeldin canım nasılsın? fit olamadık daha uğraşıyoz
O da güzelllevet çok güzelgfahgsfd ıhlamur içiyorum ben
amin efifcim valla bunalttı beni
sağlıkla kolaylıkla dünyaya gelsin inşallahiyiyim canım ben de gittikçe şişiyorumm
pek rahat geçmiyor ama çoğu gitti azı kaldı buna şükür.. darısı isteyen herkese olsun sağlıkla inşallahsağlıkla kolaylıkla dünyaya gelsin inşallahrahat bir hamilelik geçirirsin umarım
sıkıntıların mı var?pek rahat geçmiyor ama çoğu gitti azı kaldı buna şükür.. darısı isteyen herkese olsun sağlıkla inşallah
Cnm şişmek demeyelim bebe büyütüorsn karnındaiyiyim canım ben de gittikçe şişiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?