- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
Cekılme kesinlikle tam düzene sokmusken basa donersın. ödem suları ıcersın olduğu kadar artıkbenim en büyük sorunum regllerim...
regllerim düzensiz.. mesela bu ay 10 gün gecikti
ve ben 10 gün şiş şiş gezdim
o zamanlar yarıştan çekilmem mi lazım kızlar ?
Bitki çayı, detoks suyu yap. Belki reglde gelir o şekilde. Pco falan mı var, doktora gittin mi hiçbenim en büyük sorunum regllerim...
regllerim düzensiz.. mesela bu ay 10 gün gecikti
ve ben 10 gün şiş şiş gezdim
o zamanlar yarıştan çekilmem mi lazım kızlar ?
Canın sağolsun arkadaşımDün tamamlayamadim kaptanım 6bin küsürde kaldım özür dilerim. Bugün tamamlayacağım inşallah
Daha degıller ya haftaya olucaklarkaptan herkes reglli
Benımkı de pek basına buyruk canı ısteyınce erken ısterse geç geliyorBenim de hep erken erken geliyor çok gıcık
Eksi 800 kıyma yazıktırDünden -800 gr
Bugün de ıslak burger yicük annemle
Selam canim hosgeldin iyiyim sen nasilsin nasil geciyor hamilelikselammmm.. nasılsınız fit hatunlar
Afiyet olsun kizlar ❤❤❤
bende bu sabah regl oldum biberiye etkisindenDaha degıller ya haftaya olucaklarsende durumlar
seni gidi Azimli rakıbe seni8 bini tamamladim.. öğle yürüyüşe çıktım derken yağmura yakaladimpes etmedim.
allahtan yağmurluğumu almişim..
artık öğle yürüyüşe başladim
BenŞu sonbahar havasini seviyorum yağmur yagdığında toprak kokusu yayılıyor mis gibi ... yapraklarda sarardi öle eşsiz güzelliği var ..
kasım ayını kimse sevmez ama kasim ayını seven bi benim galiba..
Canım çok hafifmişEksi 800 kıyma yazıktır
cumayı alcamseni gidi Azimli rakıbe seni
doğrudur canım ama çok çok fazla yenirse iyi gelmiyor ben çok fazla tüketmiyorumafiyet olsun canım. ama karalahana tiroid hastalarına iyi gelmiyor bilgin olsun.
geçmiş olsun canım.
geçmiş olsun canım.
çok alemsin migim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?