yurt dışında değilim canım karadenizdeyimUuuu nefis görünüor afiyet olsun
Yurtdışında biliyodum seni cnm karadenizde misin yoksa
Çok geçmiş olsun kızlar
Ben de birazdan tartılcam
geçmiş olsun canım benim bendede var bir halsizlik özellikle fizik tedaviden sonra iyice halsizleşiyorum normalmi onu da bilmiyorumHastayım canım grip gibi
canımsınKonustum yarın geleceklermıs sana bugün dınlensın dedıler:)
Takımına girmek bana hırs kazandırdı teşekkür ederim canım.cumadan beri ekmeği kestim.diyetime devamAteşli,hırslı,tuttugunu koparan kırmızı kadinlarim harika bir haftaya hayallerimize daha yaklasicagimiz bir haftaya başlıyoruz
Bu hafta bizi kamcilayacak motivasyonumuz hayallerimiz olsunSana soruyorum bu yazıyı okuyan kişi hayallerin ne ?Sence hayalini gerçekleştirebilecekmisin ? Herkesin söylediği "kendine güven"gerçekten güveniyormusun yapabilirsin? Bian bırakıp okumayı gozlerini kapatıp bunu dusunmeni istiyorum hayal ettiğin bedeni ...şimdi sor kendine bunu yapabilir misin seni hayali ile bile heyecanlandıran mutlu eden o görüntüye ulaşacak azim istikrar güç var mı sende? ............. Evet yapabilirim çünkü çok ama çooook istiyorum. istediğim bedene hakettigim hayale ulaşmadan ölmiycem dedigine eminim
Ozaman başlıyoruz kırmızı kadinlarim ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz bizim ihtiyacımız olan tek şey "kendimizi inanmak"ben size çok inanıyorum çünkü bunu yapabilecek kapasiti güç var sizdeBu yaşınıza kadar basardiklarimiz yanına hayal ettiğimiz bedeni de kazandigimizı ekleme zamana geldi artık
sara_28
@pastelfit
@Tutku44
@North River
@Bal0ncuk
Kinoalihatun
@fesang
sensin oCansın can
bugünü yazayım kaptanım türlü pilav salata yogurtAksama bamya salata düşünüyorum temizlensin bağırsaklar
Benim kızlar siz ne yiyceksiniz şimdiden diyverinde cisli karbonlu yiyeceklerse yol yakınken acamda kollarımı durdurayim sizi
sara_28
@pastelfit
@Tutku44
@North River
Kinoalihatun
@Bal0ncuk
@fesang
eline emeğine sağlık canımFitt_anne
@LimonluAyran eksileriniz icin tebrik ederim kaptanlarim
Pazartesi avantajini kazanan mavi takim kaptani @LimonluAyran tebrik ederim
Kaptanim degisimini bekliyoruz
Masterfit Yarışması 49.Etap 23.09 26.09 Fark Yüzde Kırmızı Takım Fitt_anne Kırmızı Kaptan 78.8 78.2 0.6 0.76 sara_28 Kırmızı 87.6 87.6 0 0 @pastelfit Kırmızı 56.6 56.8 +0.2 -0.35 @Tutku44 Kırmızı 83.0 83.0 0 0 Kinoalihatun Kırmızı 79.6 @Bal0ncuk Kırmızı 59.25 57.95 1.30 2.19 @fesang Kırmızı-Sarı 61.8 Mavi Takım @LimonluAyran Mavi Kaptan 77.2 75.9 1.3 1.68 Amine Busra Mavi 78.4 78.2 0.2 0.26 @Elhan Mavi 67.1 67.2 +0.1 -0.15 @DombiliKus Mavi 84.6 84.1 0.5 0.59 60kiloyum Mavi 91.5 89.7 1.8 1.97 @minerva1988 Mavi 58.5 58.5 0 0 Hedef60kgolmak Mavi-Sarı 71.9 @erenmothers Mavi-Sarı 67.4
Eline emeğine sağlık kaptanım
Sevgili Masterfit ekibi,
Geçici hükümet yıkılmış yerine asil hükümet kurulmuştur
@pastelfit harika bir kaptandılakin spor bakanı cok zorlandı yeri geldi calışma kagitlarinin arasina sakladı listeyi yeri geldi dısariya çıkardı yazdi velhasıl gizli saklı bu isler zor oluyor .. Sagolsun Zipzip- kaptanımız yine bizlerle
adim sayılarınızı beni degil artıkZipzip- etiketleyin a dostlar
Ev taşıyan , bebegini alıp bebek arabasıyla yurüyüs yapan, canı skkın olsa da dısari cıkıp adım atan , keyfi yerinde olup spor yapan herkesi canı yürekten kutluyorum
Eki Görüntüle 3135726
48.etap kazanları
1. @DombiliKus
2. @fesang
3. @Bal0ncuk
@erenmothers
Hedef60kgolmak
Amine Busra
sara_28
@Minevra 1988
@Elhan
60kiloyum
@pastelfit
@Bal0ncuk
@fesang
@DombiliKus
Kinoalihatun
@karamelllim
@icecreamm
@North River
Fitt_anne
umarım bir yanlışım olmamıştır hakkınızı helal edin
Yazdım bitanem
Canım oglum hasta.faranjit olmuş.çok yogundum giremedim haklsın bundan sonra gelirimKinoalihatun canım kaç gündür yoksun 2 günün menusunu yazıp kayboluyosuun Takımda olduğun ıcın bı acıklma haketmıyormuyuz
Ayyyyurt dışında değilim canım karadenizdeyim
Bende severim sonbaharı. Ama İstanbul'da olmasaydım...Şu sonbahar havasini seviyorum yağmur yagdığında toprak kokusu yayılıyor mis gibi ... yapraklarda sarardi öle eşsiz güzelliği var ..
kasım ayını kimse sevmez ama kasim ayını seven bi benim galiba..
Çok gecmıs olsun canımTakımına girmek bana hırs kazandırdı teşekkür ederim canım.cumadan beri ekmeği kestim.diyetime devam
sensin o
bugünü yazayım kaptanım türlü pilav salata yogurt
eline emeğine sağlık canım
Eline emeğine sağlık kaptanım
Yazdım bitanem
Canım oglum hasta.faranjit olmuş.çok yogundum giremedim haklsın bundan sonra gelirim
Hadi geçmiş olsun ozamanCanım çok hafifmiş
Şişkinlik de yapmadı
Sağol cınımHadi geçmiş olsun ozaman
Kazanıcaz o kupa bızım başka yolu yokyeşil çaylar içildimi kızlar ben bir fincan içtim bir tanede akşam içerim birazdan yürüyüşe gidecemFitt_anne kaptanım bu hafta bizim takım kazanacak inan bana
Afiyet olsun kaptanimKahvaltı 11.3o
1 yumurtadan omlet
Bıraz peynir
5 zeytin
Cıg fındık
Salata
1 tk kaymak
1 ck tahı pekmez
Ara 3 hurma fıstık kahve 1elma
Aksam 19 oo
1 tabak yeşil fasulye
2 kasık bulgur pilavı
Domates ezmesi
Cacık
Bol su salatalıklı su yesıl cay
Adımı tamamlayınca yazıcam
@Zıpzıp_
Afiyet olsun canim28 Eylül 2022
sabah yok
öğlen 13.15
sucuklu kaşarlı omlet, 3 zeytin, reçelin meyvesinden, muammara, söğüş salata, 1 dilim yulaf ekmeği
ara 14.30
biraz çekirdek, 1-2 çatal fıstıklı helva (şekersiz hurma suyuyla yapılmış)
ara 16.00
1 kase spagetti, 1,5 yk pancar turşusu
akşam 19.40
3 küçük etli bulgurlu biber dolması, 1,5 kepçe cacık
yatana kadar 1,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?