-1 i de gecersin gibi geliyorGünaydın kızlar tartıya son 1tartıldınızmı durumlar ne ben de fena degıl bugün de çok dıkkat edıp yarın emeklerımızın karşılıgını alıyoruz inşallah
Şşt mazeret üretme çözüm bul. Napiyoruz on dakika erken uyaniyoruzabla zaten sabah içemiyorum aç karna
ancak uyanıorum giyiniorum hele kız uyanıksa giyinmek azap onu yedir altını değiş felan ağzıma lokma bile almıorum
Eppeğim iyilestiniz mi canimGünaydınnnnn
Oğlum sabah kalkmış giyinmiş iyiyim okula gideceğim diye . Gitti bakalim bende gelince 1 mile happy walk yaptım. Düzenim şaştı biraz aksam yemekleri geç saate kaldı .
Canım niye alamiyorsun ? Dinlenmen iyi olurdu.Ne yazık ki alamıyorum canım
Aynen hocam yedekte olması bile süper çok fiatlandı bunlarda,hatta bende yedek alsam iyi olacak.Harika bugün gidip alayım yedek bulunsun. Benimki 90 küsur olmuş. Teşekkür ederim bitanem
sen öyle diyorsan sultanımŞşt mazeret üretme çözüm bul. Napiyoruz on dakika erken uyaniyoruz
Kaptanım pilates yalan oldu, acildeyiz sabahtan beriŞöyle temızınden eksı 1 olsa yeter
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl iyimi,inşalalh sonuçlarda iyi çıkarda.Kaptanım pilates yalan oldu, acildeyiz sabahtan berioğlan fena oldu. Serum bitti, ateşi de soğuk kompresle düşürdük. Kan tahlili bekliyoruz.
Geçmiş olsunKaptanım pilates yalan oldu, acildeyiz sabahtan berioğlan fena oldu. Serum bitti, ateşi de soğuk kompresle düşürdük. Kan tahlili bekliyoruz.
Çok şükür abla toparladık. Bugün yine aynı şikayetle 5 çocuk gitmemiş salgın var okullarda.Eppeğim iyilestiniz mi canim
Daha okul başlar başlamaz hemen dersleri boş geçmesin dedimCanım niye alamiyorsun ? Dinlenmen iyi olurdu.
Ayyyy çok şükür canım çok geçmiş olsunEve geldim kizlar her hangi bir müdahale yapilmadi ,zararsiz oldugunu söylediler
Ameliyatla alinmasi gerekiyormus ama ameliyat sırası yokmus aralik gibi yeniden gel dediler
Çok şükür canım.Eve geldim kizlar her hangi bir müdahale yapilmadi ,zararsiz oldugunu söylediler
Ameliyatla alinmasi gerekiyormus ama ameliyat sırası yokmus aralik gibi yeniden gel dediler
Geçmiş olsun canım. Çabucak iyileşmesini dilerim. Ne diyeceğimi bilemedim. Kanında enfeksiyon olabilir dur bakalım sonuç ne çıkacak...Kaptanım pilates yalan oldu, acildeyiz sabahtan berioğlan fena oldu. Serum bitti, ateşi de soğuk kompresle düşürdük. Kan tahlili bekliyoruz.
Gözün aydın olsun kuzumEve geldim kizlar her hangi bir müdahale yapilmadi ,zararsiz oldugunu söylediler
geçmiş olsn cnmEve geldim kizlar her hangi bir müdahale yapilmadi ,zararsiz oldugunu söylediler
Günaydın canim❤Günaydın
22164960 adim
Cok gecmis olsun pastelfitim ❤Kaptanım pilates yalan oldu, acildeyiz sabahtan berioğlan fena oldu. Serum bitti, ateşi de soğuk kompresle düşürdük. Kan tahlili bekliyoruz.
Teşekkür ederim canim ❤Ayyyy çok şükür canım çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim ablacim ❤Çok şükür canım.
Teşekkür ederim ablacim ❤Gözün aydın olsun kuzum
Teşekkür ederim canim ❤geçmiş olsn cnm
benmde omzumda damarın orda vardı birazda riskliydi ama aldırdım cokta rahat geçti
benmki ağrıda yapıodu yağ bezem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?