Yanarım ona yanarım, artı geleceğimi bilseydim tadına bakardım bari. Ama bugün kalburabastı yedim sinirimdenSistemine selamlar saygılar pizzayı yeseydin bari
Ben de tamamlayamadım. Senin eltin de hiç senden çıkmıyoAdımı henüz tamamlayamadım hava tam yürüyüşlük ama eltim gitmiyor
İnşallah canım, takıldım bu aralığa çıkamıyorumTeşekkür ederim canım benim bende seni tebrik ederim artın çok değil cumaya kesin eksidesin
Harikasın canımZipzip- pastelfit
Kahvaltı 1 dilim ekmek 1 yumurta peynir 1 tabak salata 1 bardak çay
Ara kahve
Öğlen 1 kase çorba
Ara 1 şeftali.
Akşam 1 kase ekşili köfte 1 bardak ayran
1 bardak çay bi kaç kraker tırtıkladım
3 litre su
Eki Görüntüle 3139388
Herşey muhteşem03.10.2022 menüm
Sabah
Sarımsaklı limonlu avakado
Bir dilim peynir
İki tane wasa
Bir tane şeftali
Açaili Ananaslı probiyotikli yeşil çay
Öğle
Bir porsiyon et döner
Salata
Ayran
Ara
Bir armut
Bir bardak kefir
Akşam
Bir tabak kabaklı bamya yemeği
Yoğurt
Acı turşu biberi
Su 3 litre spor bir saat tempolu yürüyüş 15 dakika leslie ve 12196 adım
Zipzip- pastelfit
Eki Görüntüle 3139389
Müzikli spor en güzelipastelfit ben akşamları mezdeke eşliğinde leslie yapıyorum. bazen de direk oynuyorum. ama kısa kısa.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun eşine pastelfitim
Afiyet olsun canim
HoşbuldumHoşgeldiniz
Teşekkür ederimYanarım ona yanarım, artı geleceğimi bilseydim tadına bakardım bari. Ama bugün kalburabastı yedim sinirimden
Ben de tamamlayamadım. Senin eltin de hiç senden çıkmıyoNeyse yürüyelim biraz daha
İnşallah canım, takıldım bu aralığa çıkamıyorum
Harikasın canım
Herşey muhteşem
Müzikli spor en güzeli
Teşekkür ederim canım
Sonrası da varDaha bunun 36sı var (ben)
Olsun tabi zorlanmadan olmuyorTeşekkür ederimilk gün biraz zorladı beni ama olsun
Hahahah dimi ben 2.5 artiyla sağlam yıkmıştımfesang baby si bu kaptanların biri artı gelmiş biri sabit gelmiş biz böyle miydik bea yıkıyorduk ortalığı hadi gel sen kırmızı ol ben mavi yıkalım yeniden ortalığı
evet canımIyi akşamlar canim
Mavi kaptanlik sana iyi geliyor aslında
Gecmis olsun canim
Bugünküleri iyi say başlıyoruzpastelfit cnım bu 3 gün olmasıiyi oldu yarışın o zaman :) saymamıştım çünkü kaç kez eğildim kaç dk çömelme pozisyonunda kaldım ahah
Bu hafta Kırmızı Kaptan olabilirsin60kiloyum bu cuma ikimizden biri kırmızı kaptan olursa diğerini seçsin mi kuzucuk???
Valla böyle giderse bana da olabilirim gibi geliyor kısmet zıpzıpımBu hafta Kırmızı Kaptan olabilirsin
evetttttttttttt60kiloyum bu cuma ikimizden biri kırmızı kaptan olursa diğerini seçsin mi kuzucuk???
Afiyet olsun canimAnnem üzüm suyu yapmış onu da aldım içtim bir bardak iyi geldi. Açlıktan midem bir garip oldu ya
afiyet olsun ama kan şekerini birden yükseltir üzüm suyu. daha çok acıkırsın kuzu.Annem üzüm suyu yapmış onu da aldım içtim bir bardak iyi geldi. Açlıktan midem bir garip oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?