Saygılar benden tatlım.başkanım saygılar öncelikle
ne yapayım işte önce sınavlarım vardı onlar bitti peşine taşındım. taşınma işi bitti iş yerimde ufak bir değişiklik yaptım. sonrasında tatil matil kardeşimin düğünü fln derken sonra da malum okullar açıldı . bu sene benim ufak kız lgs ye büyük kız üniv sınavına girecek kurs okul vs telaşı aldı başını gidiyor.
psikolojim düzelmiş gibiydi bu ara yine bi coştu.
anksiyete panik atak deniz derya oldu
kilo olarak bıraktığım zamandan sanırım 2,5 kilo kadar almışım
sizlerden ne haber her şey yolunda mı?
Cuma buralar alev alev yanacak gibi. Hayırdır regl günleri aynı mi yoksaTahin helvası bende çok severim afiyet olsun canım cumaya sakladımcuma günü tahin helvası mı yesem pasta mı tramisu mu bilemedim cuma gününe hayırlısı bakalım cuma günü tatlı yemekten dolayı pek iyi şeyler olmayacak gibi
kaç çıktı değerlerin kuzum yazmadın?Kizlar simdi eve geciyorum ultrasonu doktorda dedi öne alın diye almadılar, özelde cektirecegim
D vitamini,B12 ve demir hapi yazdi 2 hafta sonra tekrar gideceğim
Kan değerim çok düşükmüs acilde takviye yapmayi bile düşündü
Yok canım regl değilim benim ki tamamen şımarıklıkCuma buralar alev alev yanacak gibi. Hayırdır regl günleri aynı mi yoksa
Canım minik bir kase sütlaç ye en iyisi..
pardon kuzum görmemişim yazmışsın. kusura bakma.D vit :29
Demir :11
Bu ikisi normal degerlerin cok altında
Ferritin 0,5 yaziyor normal degerler arasındaymis
Ayyy tiramisu yeeeTahin helvası bende çok severim afiyet olsun canım cumaya sakladımcuma günü tahin helvası mı yesem pasta mı tramisu mu bilemedim cuma gününe hayırlısı bakalım cuma günü tatlı yemekten dolayı pek iyi şeyler olmayacak gibi
Yok ablacim bogazimda sislik vardi biraz onla ilgili birazda genel kan degerlerine baktirmak istedim iyi ki baktırmışımGünaydın tatlimmmm hastanede napican hayırdırbezelerle alakalı mı?
Burda guzel haberlerini alacağız insallah canim umudunu yitirmesayfanın altında bebeklerle ilgili reklamlar çıkıyor onları gördükçe kucaklayıp bağrıma basasım geliyor kokularına içime çeksem yavrum desem.............................. içimdeki bu evlat hasreti hiç bitmeyecek bu ateş hiç sönmeyecek bu istek hiç geçmeyecek
Çabuk düzelir inşallah canım
Geçmiş olsun canimSelam kizlar dun cok kotuydum butun gun yattim sadece oglumu okula birakirken yurudum onun disinda ilac icip ful yattim. Esim makarna hasladi hepimiz onu yedik. Bugun daha iyiyim cok sukur. Hemen kendimi spora attim kahvaltimi edip. İnsallah herkesler iyidir.
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun ablacimSelamlar çıtırlarım,sigara için hap ve bant verdi dr,1 ay sonra gelin dedi,ekg iyi çıktı,kolestrol düşmüş gene ama sınırın üstünde hapa devam yani.
Afiyet olsun canimSalı sabah
1 yumurta
Salatalık ve biraz lor peynir
Akşam
Balık ve salata
Turşu
Ara 2 kare bitter
Zipzip-
Teşekkür ederim canim boynumda bir sislik vardi ve genel kan degerlerime baktirdimgeçmiş olsun kuzucum ne oldu?
Teşekkür ederim ablacimİlaçlar toparlar seni kuzum,çok geçmişler olsun.
Ultrasonu dışarda çektirecek olman iyi olmuş.
Teşekkür ederim canimüzüldüm canım ya ilaçlarını kullan kısa sürede etki eder inşallah rahatlarsın
Teşekkür ederim canimZipzip- çok geçmiş olsun canım ilaçlar fayda eder inşallah. Benim de düşük ama kimbilir ne zamandır almıyorum ilaçları
Afiyet olsun canim5 Ekim Çarşamba
Sabah 10.00
Bir fincan sütlü Nescafe
Öğle 12.30
Çavdar sandviç ekmeği içine
1 hindi füme cecil peyniri
Marul reyhan
3 zeytin
Bir dili tatlı kaşığı domatesli acı biber
Akşam 17.30
Bir tabak kuru fasulye
Bir dilim kızarmış çavdar ekmeği
Bir kase yoğurtlu acı biber kavurması
Su bilmiyorum çok değilZipzip- @sara_28 minerva1988
Afiyet olsun canim5 Ekim 2022
09:00 1 fincan Türk kahvesi
11:00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
2 dilim hellim peyniri
1 domates
3 zeytin
Ara 15:00
2 incir
1 fincan Türk kahvesi
Akşam 18:30
1 tabak semizotu yemeği
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı acı biberli domates sos
3 litre su
Adım 8050
Zipzip- @sara_28
Çok geçmiş oldun canım ❤ dikkat et kendineKizlar simdi eve geciyorum ultrasonu doktorda dedi öne alın diye almadılar, özelde cektirecegim
D vitamini,B12 ve demir hapi yazdi 2 hafta sonra tekrar gideceğim
Kan değerim çok düşükmüs acilde takviye yapmayi bile düşündü
Ferritin icin 0.5 gibi bir deger yazıyor canimpardon kuzum görmemişim yazmışsın. kusura bakma.
evet gerçekten çok çok düşük çıkmış değerlerin. ferritin kaç çıktı?
bu arada saçların dökülüyor mu ben kansızlık yaşadığım dönemde saçlar aşağıya indi.
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim05 Ekim 2022
sabah 09.00
4 parmak kadar börek, 2-3 çatal peynir, 3 zeytin, 3 etiform, domates
öğlen 12.30
5 parmak kadar börek, 3 yk zeytinyağlı patlıcan yemeği, 3 yk ev yoğurdu, 2 yk ev yapımı granola, 1/2 dilim tbe
ara 16.00
1 etiform, 6-7 fıstık, 1 hurma, 1 kuru kayısı
akşam 19.00
kıymalı taze fasulye, 5 yk pilav (basmati), salata, 2 yk yoğurtlu meze, 2 yk yoğurt, 2 yk granola
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- pastelfit
Afiyet olsun canimHayırlı akşamlar fit hatunlar ❤
Kahvaltı çeyrek tost çay
Ara 1 mandalin yarım muz
Öğlen 1 bardak çay 1 milföy börek
Ara soda kahve
Akşam bol salata 1 servis kaşığı pilav 2 servis kaşığı ciğer kavurma 1 bardak ayran
3 litre su
Eki Görüntüle 3140910
Telefon üzerimdeyken bu kadar .normalde 13 14 bin olmuştur
Zipzip- pastelfit ❤
Teşekkür ederim canimÇok geçmiş oldun canım ❤ dikkat et kendine
Ay senden görüp ben de içeyim bari ilaçlarımıFerritin icin 0.5 gibi bir deger yazıyor canim
Saclarimda dökülme yok ama saclarim hep azdi
Yarin sabahtan kan ilaclarini kullanacagim 2 hafta sonra yine gideceğim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Bundan sonra düzenli içeceğim hatirlatirim sanadaAy senden görüp ben de içeyim bari ilaçlarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?