Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ferritin icin 0.5 gibi bir deger yazıyor canim
Saclarimda dökülme yok ama saclarim hep azdi
Yarin sabahtan kan ilaclarini kullanacagim 2 hafta sonra yine gideceğim

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canimhe
aaaa kan değerlerin acayip düşük aklında olsun sadece demir hapıyla olmaz. sabahları mutlaka 1 yumurta yiyeceksin. ve hergün 1 öğünün kırmızı et (ister haşlama, köfte vs farketmez) ve salata olacak. bunun yanında çay ve kahveyi kesmen gerekli. yoğurt, ayran ve sütü de pek kullanma bu ara. bunlar demirin emilimini engelliyor.
beslenmeyle sıkı şekilde desteklemezsen değerlerin sadece hapla düzelmez.

çok şaşırdım ama ne kadar düşmüş öyle.
kan hapı ne verdi?

hakkında ne iyiyse o olsun canım. herşey de vardır bir hayır. olanda da olmayanda da...
doktora gitmiyorsunuz artık değil mi saracım?

Ben de artık psikolojik mi bilmiyorum şiş hissediyorum
bugün de bozdum. yarın da nasıl olacak bilmiyorum. doktor işim var. birşey götürmeyeceğim.
ya ben diyete başlayınca belli bir süre sonra bazı yemekler bana itici geliyor. sonra patlama yaşıyorum.

bugün de bozdum. yarın da nasıl olacak bilmiyorum. doktor işim var. birşey götürmeyeceğim.
ya ben diyete başlayınca belli bir süre sonra bazı yemekler bana itici geliyor. sonra patlama yaşıyorum.
İşte o patlama meselesi beni de korkutuyor çünkü öyle böyle olmuyor benim patlamalar

hımm biraz tahıl ağırlıklı olmuş kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…