Süper olur zıpzıpımBundan sonra düzenli içeceğim hatirlatirim sanada
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Teşekkür ederim canim
Tebriks kuzu :) cumaya ne kadar vereceksin çok merak ediyorum tartildin mi hic
Sağol canımTeşekkür ederim ablacim
Teşekkür ederim canim
Teşekkür ederim canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Yok aşkım özellikle bakmıyorum artı olur moralim bozulur diyeTebriks kuzu :) cumaya ne kadar vereceksin çok merak ediyorum tartildin mi hic
ben gireceğim galiba tadlumminerva1988 bu cuma girecek misin yarışa?
aaaa kan değerlerin acayip düşükFerritin icin 0.5 gibi bir deger yazıyor canim
Saclarimda dökülme yok ama saclarim hep azdi
Yarin sabahtan kan ilaclarini kullanacagim 2 hafta sonra yine gideceğim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimhe
ben dünden beri çok şişimYok aşkım özellikle bakmıyorum artı olur moralim bozulur diye
Süpersin. Ben kararsızım yaben gireceğim galiba tadlum
Ben de artık psikolojik mi bilmiyorum şiş hissediyorumben dünden beri çok şişim
hakkında ne iyiyse o olsun canım. herşey de vardır bir hayır. olanda da olmayanda da...sayfanın altında bebeklerle ilgili reklamlar çıkıyor onları gördükçe kucaklayıp bağrıma basasım geliyor kokularına içime çeksem yavrum desem.............................. içimdeki bu evlat hasreti hiç bitmeyecek bu ateş hiç sönmeyecek bu istek hiç geçmeyecek
bugün de bozdum. yarın da nasıl olacak bilmiyorum. doktor işim var. birşey götürmeyeceğim.Ben de artık psikolojik mi bilmiyorum şiş hissediyorum
İşte o patlama meselesi beni de korkutuyor çünkü öyle böyle olmuyor benim patlamalarbugün de bozdum. yarın da nasıl olacak bilmiyorum. doktor işim var. birşey götürmeyeceğim.
ya ben diyete başlayınca belli bir süre sonra bazı yemekler bana itici geliyor. sonra patlama yaşıyorum.
e menülerin iyi gidiyor canım ben başladın sandımSüpersin. Ben kararsızım ya
hımm biraz tahıl ağırlıklı olmuş kuzum05 Ekim 2022
sabah 09.00
4 parmak kadar börek, 2-3 çatal peynir, 3 zeytin, 3 etiform, domates
öğlen 12.30
5 parmak kadar börek, 3 yk zeytinyağlı patlıcan yemeği, 3 yk ev yoğurdu, 2 yk ev yapımı granola, 1/2 dilim tbe
ara 16.00
1 etiform, 6-7 fıstık, 1 hurma, 1 kuru kayısı
akşam 19.00
kıymalı taze fasulye, 5 yk pilav (basmati), salata, 2 yk yoğurtlu meze, 2 yk yoğurt, 2 yk granola
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- pastelfit
solgar ın kadınlar için vitamni bayağı artmış kuzum hala kullanıyor musunİşte o patlama meselesi beni de korkutuyor çünkü öyle böyle olmuyor benim patlamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?