Afiyet olsun canimİyi akşamlar herkese
5 ekim çarşamba
Sabah
1 çay
1 simit
Öğlen
1 sade kahve
Akşam
2 içli köfte
1 kase yoğurt
2 lt su @pastelfit cnm
Evet canim beslenmeme de dikkat edeceğim farkındayımaaaa kan değerlerin acayip düşükaklında olsun sadece demir hapıyla olmaz. sabahları mutlaka 1 yumurta yiyeceksin. ve hergün 1 öğünün kırmızı et (ister haşlama, köfte vs farketmez) ve salata olacak. bunun yanında çay ve kahveyi kesmen gerekli. yoğurt, ayran ve sütü de pek kullanma bu ara. bunlar demirin emilimini engelliyor.
beslenmeyle sıkı şekilde desteklemezsen değerlerin sadece hapla düzelmez.
çok şaşırdım ama ne kadar düşmüş öyle.
kan hapı ne verdi?
Bu hafta yarıştayım bebeğim haftaya girsem mi onu bilmiyorume menülerin iyi gidiyor canım ben başladın sandım
Ben hiçbir şey kullanmıyorum şu anda canım yasolgar ın kadınlar için vitamni bayağı artmış kuzum hala kullanıyor musun
İlacın yanında takviye de kullan (dediğimi yap yaptığımı yapmaAfiyet olsun canim
Evet canim beslenmeme de dikkat edeceğim farkındayım
Gitmek icin cok gec kaldim yillardir hic baktirmadim ki kan degerlerime
Tardyferon 80 mg yaziyor kutunun uzerinde
Ufff şu çayı benim de azaltmam lazım her gün kaç fincan içiyorum bilmemaaaa kan değerlerin acayip düşükaklında olsun sadece demir hapıyla olmaz. sabahları mutlaka 1 yumurta yiyeceksin. ve hergün 1 öğünün kırmızı et (ister haşlama, köfte vs farketmez) ve salata olacak. bunun yanında çay ve kahveyi kesmen gerekli. yoğurt, ayran ve sütü de pek kullanma bu ara. bunlar demirin emilimini engelliyor.
beslenmeyle sıkı şekilde desteklemezsen değerlerin sadece hapla düzelmez.
çok şaşırdım ama ne kadar düşmüş öyle.
kan hapı ne verdi?
Kuru üzümde alacağım canim evede bir bakayim belki vardirİlacın yanında takviye de kullan (dediğimi yap yaptığımı yapma) kara üzüm kurusu vs gibi
Bende cok iciyorum normalde ama degerleri görünce iki gundur 1 bardak iciyorumUfff şu çayı benim de azaltmam lazım her gün kaç fincan içiyorum bilmem
Herşeyin hayırlısı canımhakkında ne iyiyse o olsun canım. herşey de vardır bir hayır. olanda da olmayanda da...
doktora gitmiyorsunuz artık değil mi saracım?
Hahaha aslında her şeyi dozunda yesek hiç kilo problemi olmaz da neyseKuru üzümde alacağım canim evede bir bakayim belki vardir
Kilo almazsam iyi herseyi yiyeceğim derken
ElifcimmmmIyi geceler Burcum
Oooo helal olsunBende cok iciyorum normalde ama degerleri görünce iki gundur 1 bardak iciyorum
İyi geceler canımcımiyi geceler canlar
İnşallah canımYok ablacim bogazimda sislik vardi biraz onla ilgili birazda genel kan degerlerine baktirmak istedim iyi ki baktırmışım
Burda guzel haberlerini alacağız insallah canim umudunu yitirme
Haklisin canim ,yiyeceklerin dozunu ayarlamakta zorlaniyorumHahaha aslında her şeyi dozunda yesek hiç kilo problemi olmaz da neyse
Aşkommm
Insallah canımElifcimmmmdüzelicek inşallah kuşum
Zorlaniyorum canim ama sağlık söz konusu olunca icmemek daha iyiOooo helal olsunben yapamıyorum çaysız. Hele de kahvaltıda
Afiyet olsun canım şifa niyetine yedim de gitsin olur böyle şeylersara_28 yazmayı unutmuşum akşam yemeğinden sonra iki lokma tahin helvası da yedim ama nutelladan iyidir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?