Evet o zaman değerleri biraz yükseltmek lazım ve gereksiz şeyler yemeyip sağlıklı beslenince zaten kilo veriliyor ister istemezBu aralar 62-63 arasindayim canim kilo veremiyorum
beslenmeme dikkat edeyim babamdan biraz azar işittim yemedin yemedin kan degerlerin düştü dedi
Haklisin canimEvet o zaman değerleri biraz yükseltmek lazım ve gereksiz şeyler yemeyip sağlıklı beslenince zaten kilo veriliyor ister istemez
Bu tam kaptanlık menü olmuş seni tebrik ediyorum07 Ekim 2022
sabah yok
öğlen 12.15
2 yk karışık kızartma, 1 kk peynir, 1 tk şekersiz marmelat, salatalık, 2 ince dilim tbe, küçük bardak kefir
ara 16.30
1/2 ceviz, 6 çiğ badem, 5 çiğ fındık
akşam 19.30
1,5 küçük boy imam bayıldı, 1 dilim pastırma, 1 kase spagetti, salatalık turşusu, biber, 2 yk ev yoğurdu
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- fesang
demir değerlerin ve hemoglobin bu sınırlardayken kilo veremezsin. çünkü demir elementi hücrelere oksijen taşır. sen de şu an neredeyse yok gibi. sakın diyet yapma şu an. kilo verilir. senin şu an sağlığın önemli. elifcim sakın aşırı sporda yapma. çok adım atıcam diye uğraşma. sorun olur.Bu aralar 62-63 arasindayim canim kilo veremiyorum
beslenmeme dikkat edeyim babamdan biraz azar işittim yemedin yemedin kan degerlerin düştü dedi
onları yiyebilirsin kiŞakşuka ve haydarim kaldı ben onları ne yapicam
Eveeeeet yanına çavdar ekmeği ile mikemmel olacakonları yiyebilirsin ki
Ufff ben ne kan hapimi alıyorum ne tiroid ilacımı...demir değerlerin ve hemoglobin bu sınırlardayken kilo veremezsin. çünkü demir elementi hücrelere oksijen taşır. sen de şu an neredeyse yok gibi. sakın diyet yapma şu an. kilo verilir. senin şu an sağlığın önemli. elifcim sakın aşırı sporda yapma. çok adım atıcam diye uğraşma. sorun olur.
beslenmene çok dikkat et. o değerler normalin çok çok altında.
Selammm
Sarı uğur böceği miyimMaviş takımımmmmmmve sarı böcüğüm hepiniz hoşgeldinizzzzzz
@pastelfit
@Nau Nau
@Aijoo
@dolunaydagel
@DombiliKus
Hedef60kgolmak
lafı uzatmayacağım. hadi bakalım mavişler gösterin kendiniziiiiiiiii
DöneceksiiinBirkaç ay önce okulda herkes beni durdurup çok zayıflamışsın ne yaptın anlat diyip duruyordu. O günlerime geri dönmek istiyorum
Sen cansın balsın en tatlı keksinSelammm
Sarı uğur böceği miyim
Çok tatlısın yaa
Döneceksiiin
Her öğün tost yok artık di mi kaptanımBu aralar 62-63 arasindayim canim kilo veremiyorum
Çok az ama afiyet olsun canım önümüzdeki günler daha sağlıklı yersin
Yarın adım yarışı başlıyor canım en az 8bin atıyoruz tamam mı
Yarin spordayim zaten.Yarın adım yarışı başlıyor canım en az 8bin atıyoruz tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?