- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
Geçen hafta başladığında 98 di canim bence 1 haftada 2 kilo guzel bir rakam dikkat etmeye devam edersen cumada guzel bir eksi görürsünZipzip- kaptanım maalesef kilo verememişim regl olamadım söktürücü içiyorum ondan olabilir diye düşünüyorum.
Ben elimden geleni yapıp saglıklı besleniyorum. Eki Görüntüle 3146271 Eki Görüntüle 3146271
Ayyy beni buraya atın
aynen yaa ben bu fotoğrafı çok seviyorum. burada yürümek isterdimAyyy beni buraya atın
Yere yatar yuvarlanırdım benaynen yaa ben bu fotoğrafı çok seviyorum. burada yürümek isterdim
sonbahar sanat, diğerleri mevsimYere yatar yuvarlanırdım ben
Aynen kışı da severim yollar kapanmadıkçasonbahar sanat, diğerleri mevsim
Mutlu pazarlar canim ❤
Afiyet olsun canimsabah sucuklu peynirli omletle söğüş salata ve 1/2 simit yedim. arada dikkat etmeye çalışacağım çünkü akşama katmer yapalım dedik
Di miiiAyyy beni buraya atın
Yürüyelim tatlımaynen yaa ben bu fotoğrafı çok seviyorum. burada yürümek isterdim
Afiyet olsunsabah sucuklu peynirli omletle söğüş salata ve 1/2 simit yedim. arada dikkat etmeye çalışacağım çünkü akşama katmer yapalım dedik
ben de ilkbahar ve sonbaharcıyım. en sevdiğim mevsimlerAynen kışı da severim yollar kapanmadıkça
Sonbahar da çocuklar hasta oluyo o yüzden sevmiyom
Yazın kavruluyoz
En iyisi ilk bahar
Kesinlikleben de ilkbahar ve sonbaharcıyım. en sevdiğim mevsimler
yazı bunaltmadıkça, kışı da dışarıya çıkmayı zorlaştırmadıkça severim. yağmur ve kar görüntüleri çok güzel
bir de ilkbahar ve sonbahar şahane detoks mevsimleri... hem bedenen hem ruhen...Kesinlikleçocuklar hasta olmasa sonbahar çok güzel
Kesinliklebir de ilkbahar ve sonbahar şahane detoks mevsimleri... hem bedenen hem ruhen...
4236
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?