- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
İçBen de bir boza gördüm sankiiceyim mi kız seni
Modelide beğensin hemen alırızzzgelinliği buluruz bu kadınız burda hepimiz bir el atsak tamamdır
Kilo vermem lazim dugune hazır degilimgelinliği buluruz bu kadar kadınız burda hepimiz bir el atsak tamamdır
Pazartesi avantajini kazanan Mavi takım kaptanısara_28 tebrik ediyorum
Kaptanim değişim yapmak istersen degisim yapabilirsin
Masterfit Yarışması 52.Etap 14.10 17.10 Fark Yüzde Kırmızı Takım dolunaydagel Kırmızı Kaptan 82.7 82.6 0.1 0.12 @pastelfit Kırmızı 56.3 56.7 +0.4 -0.71 @DombiliKus Kırmızı 83.9 84.0 +0.1 -0.12 @Zuzushh Kırmızı 89.0 88.6 0.4 0.45 Amine Busra Kırmızı 77.5 78.1 +0.6 -0.77 Zipzip- Kırmızı-Sarı Hedef60kgolmak Kırmızı-Sarı @_ASTRAL_ Kırmızı-Sarı Mavi Takım sara_28 Mavi Kaptan 83.2 82.7 0.5 0.60 Fitt_anne Mavi 83.4 @Kinoalihatun Mavi 79.2 79.6 +0.4 -0.51 @North River Mavi 82.65 82.25 0.4 0.48 @Nau Nau Mavi 71.4 71.3 0.1 0.14 fesang Mavi-Sarı @erenmothers Mavi-Sarı minerva1988 Mavi-Sarı 57 56.9 0.1 @Kmsl Hnd 68.2 68.0 0.2 0.29 Berrfeelinda 91.5 90.7 0.8 0.87
Evet kekim bildim ben -100 gr geldiğime bile şaşırdımEline sağlık kaptanım
sara_28 tebrikler canım
dolunaydagel kaptanım üzülme çok verince duraklama olur bi dönem cumaya daha 4 gün var
teşekkür ederim canım
sen her halinle güzelsin canım benimKilo vermem lazim dugune hazır degilim
aynen canımModelide beğensin hemen alırızzz
Ancak sıra gelirr nasılsaaynen canım
Geçmiş olsun elhan ablaaHastane bildirimim
Doktor -oğlum olsun- çok tatlı ve yakışıklıydı25 yaşlarında falan
Üç günlük tansiyon takibi yap dedi sabah akşam, baş dönmesi için sanırım
İdrar ve kan tahlili istedi. Yarın sabah aç karnına gideceğim. Sonuçları da Çarşamba göreyim dedi.
HanimKelesimiGetir Zipzip- ( Canım Allah'ın emriyle isteyebilirim he dersen belki damadimiz olur heee ne dersin )
Abla mıGeçmiş olsun elhan ablaa
Aaaa ama abla Amerika baya zorluyor artıkŞiödi kızım aradı amerikadan resmi yazı gelmiş vizeye hayır demişler gidemiyor yani
haklısın kuzum bıldırımlerımı yapıyımCanım tabi kendi kararın ama cumaya kadar adım ve menü yaz bence yoksa o iki avantajı kaybedebilirsiniz takım olarak
Muhabbete gelirim arkadaşımbence bi yere gitme zaten gel tabi arada olur böyle şeyler kırılmaya gönül koymaya gerek yok be gülüm
Canım benim ben buralardayım muhabbete her zaman gelirim sadece zayıflama için başka yollar denemek istiyorumFitt_anne canım neden topiği bırakıyorsun burda bir geçmişimiz var. Dönem donem tatlı atişmalarda olsa bir şekilde anlaşma sağlıyoruz. Orta da çok kötü bir problem yok, hakaret vs birşeyde yok.. gitme lütfen
İyiyim kuzumTeşekkürler
Teşekkürler canım inşallah bu sefer ara vermeden devam edicem
Hoş buldum canım nasılsın seni gördüğüme sevindim
Ablacım ikimiz de 33 hatırlatayımHastane bildirimim
Doktor -oğlum olsun- çok tatlı ve yakışıklıydı25 yaşlarında falan
Üç günlük tansiyon takibi yap dedi sabah akşam, baş dönmesi için sanırım
İdrar ve kan tahlili istedi. Yarın sabah aç karnına gideceğim. Sonuçları da Çarşamba göreyim dedi.
HanimKelesimiGetir Zipzip- ( Canım Allah'ın emriyle isteyebilirim he dersen belki damadimiz olur heee ne dersin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?