O yakışıklı doktor kesin anteplidir ablacımTeşekkür ederim bitanecik toprağım.
Belki sahada dusuyodur abla bilemezsin bakmadanTatlım tansiyonum kendimi bildim bileli düşüktür. Doktorun oradan bir şey bulacağını zannetmiyorum. Ayıp olmasın diye bir şey demedim kendisine.
Abla ver ismini sosyal medyada varsa serecesini çıkarırızZamane kızları bu tipleri beğenmiyor sen dur hâlâ şansımız var.
Di mi bi bakalim sosyal medyasinaAbla ver ismini sosyal medyada varsa serecesini çıkarırız
Görelim tabi kuzumDünya gözüyle kaptanımızin düğününü görmeyek mi
Zamane kızları bu tipleri beğenmiyor sen dur hâlâ şansımız var.
Sen cansın yaTatlım tansiyonum kendimi bildim bileli düşüktür. Doktorun oradan bir şey bulacağını zannetmiyorum. Ayıp olmasın diye bir şey demedim kendisine.
Dahiliyeyi halledeyim fizik tedaviye gideceğim aklımdasın tatlım.
Hayırlı haberlerle gel inşallahSağ olasın notercim.
Çarşamba günü ne derdim varmış öğrenicim inşallah.
Yaşını göstermiyor sanırım. Adam uzmanlık yapmış 30 üstüdür kuzum.Tamam Elhoşumm yasida sor bakalim 25 se cok küçük
Zamanla o da bir isim takar bana tatlım. Önemli değil ki ben alinmam rahat olAbla mı
E........n ÖzcanHemen Antalya da ki yakışıklı iç hastalıkların uzmanları aranıyor
Olsun canım benimEvett elhan abla öyle istedi yoksa ben onun ablasiyim
Ben bı ara ftrci koca istiyordumDahiliyeyi halledeyim fizik tedaviye gideceğim aklımdasın tatlım.
Bana koca yoh mu:)Yaşını göstermiyor sanırım. Adam uzmanlık yapmış 30 üstüdür kuzum.
Abla burdan yazma özelden yazE........n Özcan
Soy adimiz aynı diye seçtim onu
Kulüpte bir tanıdığı yoktur inşallah çok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?