Ayağına sağlık canım
İnşallah kaptanımGünaydın canim
Cok gecmis olsun gezegenim
Günaydın pastelfitim
Cumaya eksiye düşersin pastelfitim
Olur tabi ki gezegenim sadece tarti bildirimi yap
Afiyet olsun canımKızlar günaydın. İşe geç kaldım bugün, gelir gelmez toplantıya girdim şimdi çıktım. Kilom,
84
+100 gr. @dolunaydagelZipzip-
Hemen dünün menüsünü de yazayım,
16 ekim pazar
Sabah 10.00
Pırasalı 2 yumurtalı omlet,
1 kk peynir, 6 zeytin,
Domates, salatalık,
2 dilim ekmek.
Öğlen 13.30
1 kase mercimek çorba,
2 kurabiye.
Akşam 18.00
1 kase çorba,
1 kase makarna,
Ton balıklı salata.
Saat 20.00 gibi
1 çorba kasesi patlamış mısır.
Dün günümü gün ettim valla
16 ekim adımlar
Eki Görüntüle 3146616
8.067 adımpastelfit
Eline sağlık kaptanımPazartesi avantajini kazanan Mavi takım kaptanısara_28 tebrik ediyorum
Kaptanim değişim yapmak istersen degisim yapabilirsin
Masterfit Yarışması 52.Etap 14.10 17.10 Fark Yüzde Kırmızı Takım @dolunaydagel Kırmızı Kaptan 82.7 82.6 0.1 0.12 pastelfit Kırmızı 56.3 56.7 +0.4 -0.71 @DombiliKus Kırmızı 83.9 84.0 +0.1 -0.12 @Zuzushh Kırmızı 89.0 88.6 0.4 0.45 @Aijoo Kırmızı 77.5 78.1 +0.6 -0.77 Zipzip- Kırmızı-Sarı @SebastianCheesecake Kırmızı-Sarı @_ASTRAL_ Kırmızı-Sarı Mavi Takım sara_28 Mavi Kaptan 83.2 82.7 0.5 0.60 @Hedef_69 Mavi 83.4 @Kinoalihatun Mavi 79.2 79.6 +0.4 -0.51 @North River Mavi 82.65 82.25 0.4 0.48 @Nau Nau Mavi 71.4 71.3 0.1 0.14 fesang Mavi-Sarı @erenmothers Mavi-Sarı @minerva1988 Mavi-Sarı 57 56.9 0.1 @Kmsl Hnd 68.2 68.0 0.2 0.29 @Bilir kisi 91.5 90.7 0.8 0.87
bence bi yere gitme zaten gel tabi arada olur böyle şeyler kırılmaya gönül koymaya gerek yok be gülüm
Ne zaman yapalim düğünüaynen davullu zurnalı düğünde yaparız burada
Kınayıda yapıyoruz kınayı ben yakacammaynen davullu zurnalı düğünde yaparız burada
Yaza yapalım ancak kıyafet bakacaz dahaNe zaman yapalim düğünü
kabul ettiysen hemen yapalım böyle şeyler bekletmeye gelmezNe zaman yapalim düğünü
bende hemen demiştim acelem neyseYaza yapalım ancak kıyafet bakacaz daha
Geçmiş olsun biricikim tahlillerin tertemiz çıksın inşallahHastane bildirimim
Doktor -oğlum olsun- çok tatlı ve yakışıklıydı25 yaşlarında falan
Üç günlük tansiyon takibi yap dedi sabah akşam, baş dönmesi için sanırım
İdrar ve kan tahlili istedi. Yarın sabah aç karnına gideceğim. Sonuçları da Çarşamba göreyim dedi.
HanimKelesimiGetir Zipzip- ( Canım Allah'ın emriyle isteyebilirim he dersen belki damadimiz olur heee ne dersin )
Cıksss olmaz kız evi naz evi derlerrr nazedecez dahaabende hemen demiştim acelem neyse
hadi yaaa üzüldüm sizin adınıza ama bundada bir hayır vardır canımŞiödi kızım aradı amerikadan resmi yazı gelmiş vizeye hayır demişler gidemiyor yani
Valla düğünde yemek içmek de serbest olur ohhh süper ben tuttum bu fikriaynen davullu zurnalı düğünde yaparız burada
nazımı kaldı kız verelim gitsin yaza çocukları olurCıksss olmaz kız evi naz evi derlerrr nazedecez dahaa
Aynen bende öyle dedim sakın üzülme vardır bir hayır bunda dedim,hem üzüldü hemde gülüyor arkadaşı vardı onunda aynı olmuş.hadi yaaa üzüldüm sizin adınıza ama bundada bir hayır vardır canım
Yaa üzüldüm ablacim hayirlisi olsun inşallahŞiödi kızım aradı amerikadan resmi yazı gelmiş vizeye hayır demişler gidemiyor yani
Daha menü belirleyeceğiz ne süpar,ş etsek acaba ne dersnValla düğünde yemek içmek de serbest olur ohhh süper ben tuttum bu fikri
Yokkk olmaz daha gelinliği var bununnazımı kaldı kız verelim gitsin yaza çocukları olur
sağlık olsun canımAynen bende öyle dedim sakın üzülme vardır bir hayır bunda dedim,hem üzüldü hemde gülüyor arkadaşı vardı onunda aynı olmuş.
Sorma ya dedi hatta inşallah bişey çıkmaz dedi ve çıktı arkadaşıda veto yedi yani.Yaa üzüldüm ablacim hayirlisi olsun inşallah
Aynen bende üzüldüm gerçide kısmet değilmiş artıksağlık olsun canım
gelinliği buluruz bu kadar kadınız burda hepimiz bir el atsak tamamdırDaha menü belirleyeceğiz ne süpar,ş etsek acaba ne dersn
Yokkk olmaz daha gelinliği var bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?