Ikiside guzel canim ama makarna durdukca kötü olabilir tonbalikli salata daha iyi olabilirYarın için işe cagirdilar. Bende yarının yemeğini hazırladım. Yanıma orda yemeye neler götürsem karar veremedim. Bir öğüne mantar yemeği var az bir şey. Yoğurt ve 1 dlm ekmekle o olurda. İkinci öğüne ne koysam salata ve tam b. makarna yada ton balıklı salata
CanımsınHa şöyle bi yere gitmek ona göre senin pozitif enerjinede ihtiyaç var
Ayrıca eksin çok güzel tebrik ederim canım
Yanında başka ne olabilir. Akşam için sadece o hafif kalmaz mi acaba. Sonra eve gelip saldirirsamIkiside guzel canim ama makarna durdukca kötü olabilir tonbalikli salata daha iyi olabilir
Bi olay yok ki arkadaşım fikir ayrılıkları var anlaşmalı boşnma bizimki siQcanım olayı tam anlayamadım ama gitme bence hepimizin ortak amacı kilo vermek arada bıktığımız,, dayanamadığınız,,, bunaldığımız anlar illa ki oluyoro yüzden son gaz devam
Hahahha anlaşmalı boşanma mıBi olay yok ki arkadaşım fikir ayrılıkları var anlaşmalı boşnma bizimki siçok uzaga gitmiyorum sayfa acıcam günlüklerde oraya gelırsınız bı yeşil cayımı içersınız bi kapınız daha oldu fenamı
Burası kılo alma topiğine döndüAaa canım ya söylemeyi unuttum çıkış kapıları kapalı. Mecbur burda zayiflayacaksin
Dahiliyeyi halledeyim fizik tedaviye gideceğim aklımdasın tatlım.
O zaman makarna da ekle yanına canim eve gelince yemek yemezsinYanında başka ne olabilir. Akşam için sadece o hafif kalmaz mi acaba. Sonra eve gelip saldirirsam
Afiyet olsun canimHayırlı akşamlar
Kahvaltı 08.00=1 haşlanmış yumurta domates salatalık 3 dilim peynir 4 zeytin roka
Ara öğün 11.00 =1 fincan kahve
Öğlen 14.00= 4 kaşık bulgur pilavı 3 küçük fırında kızarmış but salata
Akşam 18.30= 1 kase tavuk çorbası salata
Su=4 litre
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim canımO zaman makarna da ekle yanına canim eve gelince yemek yemezsin
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Bende iyiyim canım yeni bir şehre alışma sürecindeyim. En son baya zayıflamıştın zaten sen artık koruma yapıyorsundurİyiyim kuzumyiyerek vermeye çalışıyorum sen nasılsın
77 altına inmeden hiç bir eksi beni tatmin etmez kaptanımGüzel eksi görmüşsün tebrik ederim canim
Inersin canim yeter ki iste ne kadar azimli oldugunu biliyoruz77 altına inmeden hiç bir eksi beni tatmin etmez kaptanım
Teşekkür ederim canim kaptancığımInersin canim yeter ki iste ne kadar azimli oldugunu biliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?