Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Spazm midemde oldu günlerce sürdü perişan etti gitti şimdi iyiyim canım Sen de dikkat et kendine. Sağlık olmayınca her şey önemini kaybediyor. Unutmuşum bana hatırlatıldı güzel bir dille

çok çok geçmiş olsun yeniden ve hızlıca sağlığına kavuş inşallah

İyiyim canım. Az önce hastaneden geldim, doktor ultrason verilerine baktı. Bir sıkıntı yok.
Yemek yiyemedigim için halsiz hissediyorum o da zamanla düzelecek.
Çok sevindim sonuçların güzel çıkmış çıtırım
Spazm midemde oldu günlerce sürdü perişan etti gitti şimdi iyiyim canım Sen de dikkat et kendine. Sağlık olmayınca her şey önemini kaybediyor. Unutmuşum bana hatırlatıldı güzel bir dille
O olay çok kötü varya,4 saat kadar sürdü bendede,sonu wc oldu sonra çıkartınca rahatlamıştım.
Çok dikkat edeceğiz artık kendimizede,sağlık önemli çünkü

Iyi akşamlar canim

Hayirli aksamlar canim

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim

Iyi akşamlar Pastelfitim cok gecmis olsun Allah sifa versin
İnşallah canım biraz uğraştıracak belli ki
Hayirli aksamlar, afiyet olsun. Cok gecmis olsun ya, grip zor çekiliyor.
Teşekkür ederim canım evet zor
Etiketi unuttum
@Zipzip- pastelfit
Bu arada çok geçmiş olsun pastelim
Canım ben de bakamadım zaten, allahtan bu hafta bireysel yarışıyoruz
pastelfit nasil oldunuz minnoşum
3 geceden sonra 4. gecede uyudum çok şükür , o bile yetti. Ciğerler bitti, tamamen ciğerleri ele geçiriyor lanet hastalık. Hala ayakta duramıyorum ağzımın tadı yok burun akıntısı öksürük vs devam ediyorŞu çok ilginç (yatarken düşünecek çok zamanım oldu), eşim oğlum ve ben çok ağır geçirirken, kızımda sadece halsizlik oldu. Biz A+ iz, kızım 0+ Kesinlikle bu işte bi bit yeniği var
çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım
Ya kusura bakmayın kızlar etiketi unuttum ben gene
pastelfit @Zipzip-
Sorun değil hayatım, ama haftaya unutma olur mu. Masterfit önemli
Günaydın ne güzel bir gün. Annem geliyor bugün

Kilom 64.8. 1.7 kilo eksideyim. Yarın bildiremeyebilirim kaptanım pastelfit
Gözün aydın canım Harikasın canım, kaydettim kilonu. Ben hiç tartılamadım bu hafta bakalım ne çıkacak

Unutmam canım benim.

Hmmsssss kan grubuna Göre gelişmeler enteresan çok geçmiş olsun minnoşum bir an önce sağlığına kavus inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…