Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canımcım çok geçmişler olsun,hayırdır ne oldu öyle sizlere..

Önemli bişi yok demi kuzum.
Boynumdaki şişlik biraz artti gibi duruma göre ya özelde gideceğim ya da ablam gelecek hafta sonu onunla Erzuruma gideceğim daha netlesmedi ama burayla ilgilenecek psikolojim yok dunde annemler geldi ev yogun gelen giden misafiler oluyor

Geçmiş olsun kuzum,kbb mi yoksa genel cerrahmı gideceğin,olmazsa orada bir özele git istersen ona göre hareket edersin.
Baş sağlığı için gelenler demi.

Geçmiş olsun kuzum,kbb mi yoksa genel cerrahmı gideceğin,olmazsa orada bir özele git istersen ona göre hareket edersin.
Baş sağlığı için gelenler demi.
Teşekkur ederim ablacim
bugun acile gittim kbb ye git dediler ablamda kbb dedi haftaya persembe randevu aldim aslinda ama yarin netleşir galiba bu durum
Evet başsağlığı icin gelenler oluyor

Allah kolaylık versin çok geçmiş olsun zıpzıpım. Ne zaman daralırsan yaz seni seviyoruz

Teşekkur ederim ablacim
bugun acile gittim kbb ye git dediler ablamda kbb dedi haftaya persembe randevu aldim aslinda ama yarin netleşir galiba bu durum
Evet başsağlığı icin gelenler oluyor
En sağlıklısı kbb zaten uzmanlık alanları çünkü,ultrason filanda çekilir kesin daha netleşir o zaman.
Güzel haberlerinide alalım da kuzucum.
Yoğunlukta olur şimdi evde kolay gelsin sanada.

Geçmiş olsun canım. Hasta miydiniz siz de. Aynı zaman dilimlerinde ben de uyumuyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…