Hoşgeldin canım 50 gram bile olsa eksi eksidir, bu hafta ben de dikkat edeceğimgünaydın hanımlar
Bu hafta buraya bazı sebeplerden dolayı gerekli katılımı gösteremedim.Küçükte olsa birazcık eksim var.İnsa bu hafta daha özenli olacağım
gecen hafta 83.1
bu hafta 83.0
fark -0.1
%0.12
Eki Görüntüle 3152715
Bu arada yarın 29 ekim ve tam 100 günlük yolculugumu bitiriyorum.. kendime güzel alişkanlıklar edindim .. zamanımı verimli kullanmaya niyetlenmistim.. kilo konusunda pek çok basarıli olamadim ama su konusunda daha iyi oldugumu soyleyebilirim. Gereken notlarımi aldım 100 gün degilde simdi daha az bir zaman için daha sıkı niyetler alacağım insa
pastelfit
@Zipzip-
Hayırlı cumalar canım reglden sonra eksiye düşersinHayırlı cumalar
Şuan evde değilim tartılamıyorum ama dün tartilmistim kilom ayniydi 84.75. regl öncesi diye böyle oldu galiba
çok teşekkur ederimmcanHoşgeldin canım 50 gram bile olsa eksi eksidir, bu hafta ben de dikkat edeceğim
Azda olsa adım atmış oluyorsun ne güzel canım. Bende dün 1 aylık Birtakıö alışkanlıklar edinebilmek için niyet ettim. Bu tarz şeylerde biizi motive ediyor güzel oluyorgünaydın hanımlar
Bu hafta buraya bazı sebeplerden dolayı gerekli katılımı gösteremedim.Küçükte olsa birazcık eksim var.İnsa bu hafta daha özenli olacağım
gecen hafta 83.1
bu hafta 83.0
fark -0.1
%0.12
Eki Görüntüle 3152715
Bu arada yarın 29 ekim ve tam 100 günlük yolculugumu bitiriyorum.. kendime güzel alişkanlıklar edindim .. zamanımı verimli kullanmaya niyetlenmistim.. kilo konusunda pek çok basarıli olamadim ama su konusunda daha iyi oldugumu soyleyebilirim. Gereken notlarımi aldım 100 gün degilde simdi daha az bir zaman için daha sıkı niyetler alacağım insa
pastelfit
@Zipzip-
İlk hedefim gece yemeğini bırakmakçok teşekkur ederimmcan
Aslında ödül öğünü bana zarar veriyor 21 gün boyunca bozmasam keşkeAzda olsa adım atmış oluyorsun ne güzel canım. Bende dün 1 aylık Birtakıö alışkanlıklar edinebilmek için niyet ettim. Bu tarz şeylerde biizi motive ediyor güzel oluyor
Bencede bırak canısı en fazla kilo aldırandan zaten.İlk hedefim gece yemeğini bırakmak
Ooo hamaratsin baya ablacim
Bunuda buldum deneyeceğim bunuda kıvamı daha iyi çocuklarımız için daha doğal ve sağlıklı bence.
Dün aşka geldim ondan yani,dünkünün kıvamı yoğun değildi.Ooo hamaratsin baya ablacim
Süpersin 6 lara inmeye bişi kalmadı artık tebriklerGeçen cuma 70.9
Bu hafta 70.7
-200
Kaçamak bile yapmadım ama regl öncesi normal sanırım
pastelfit masterfit e katılmak istiyorum
Eki Görüntüle 3152723
İnşallah ablacım. Hayatım boyunca 70 i bile görmüş değilimSüpersin 6 lara inmeye bişi kalmadı artık tebrikler
ben de seviyorum gece yemeyi ondan sonra da gelsin pofidikler...İlk hedefim gece yemeğini bırakmak
Bir dönem takılıyor kilo gitmekte zorlanıyor,gayet normal oda,sen arada şaşırtma yap beslenmeni değiştir o zaman vermeye başlıyorsun gene aynı şeyleri yeme.İnşallah ablacım. Hayatım boyunca 70 i bile görmüş değilimdiğer grupta en son 70.8 i görmüştüm. Sanırım 70 direnç kilom zor gidiyo
Tamam ablacımBir dönem takılıyor kilo gitmekte zorlanıyor,gayet normal oda,sen arada şaşırtma yap beslenmeni değiştir o zaman vermeye başlıyorsun gene aynı şeyleri yeme.
Gece yemeyin kilo alımını hızlandırıyor resmen,açıktınmı mesela az bişi meyve ye olmazsa.ben de seviyorum gece yemeyi ondan sonra da gelsin pofidikler...
burada kaç kere istediğim kiloya düştüm ama koruyamadım bir türlü
Herkes aynı şeyi söylüyor şaşırtma tekniği imiş,bende yaşadım 1,5 ay filan verememiştim hatta.Tamam ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?