Bende özledim 58 oldugum günleriİnşallah canım. Ben de 31 Aralık'ta 58i görsem keşke
Allah yerinde dinlendirsin inşallahTeşekkür ederim canim Allah razi olsun bugun 1 ay olmus zaman geçiyor
Olur muyuz yeni yıla?Bende özledim 58 oldugum günleri
Benim icin zor gibi yarini atlatayim ama 59 u gorsem yeterOlur muyuz yeni yıla?
Yarını atlat kendine gel sonra sen de başla zıpzıpımBenim icin zor gibi yarini atlatayim ama 59 u gorsem yeter
İnşallah canım başarırız inanalımİnşallah canım. Ben de 31 Aralık'ta 58i görsem keşke
Evet canim tekrar saglikli beslenme ve spora baslamam gerekiyorYarını atlat kendine gel sonra sen de başla zıpzıpım
Ben de iyiyim şükür , wcden yaziyorumTeşekkür ederim iyiyim canim sen nasilsin
Biliyom biliyombu sefer 60.ları görecem . 70 i kırıp
Sagol dostumEvetttt
Canım boşver kendin veriyorsun
Cnm 76.2 ben de, cumayla aynı olmalı
Cuma günü basın açıklaması yapicim bebemÖzele ben de gittim, 1 günden fazla sürmediçok az geldi, yoksa iyi kadındı.
Tavuklu bi yemek,devamini bilmiyorum. Eşim yapiyor sagolsun
Merhaba,kač kgsinseni de mi gectim acaba
Canım Allah yolunu açık etsin. Huzurun daim olsun.Canımsın. Kendime değer veriyorum kuzum. Ama şu da bir gerçek; karşımdaki insanın makul, mantıklı, merhametli, adil bir insan olabileceğine zerre kadar inansaydım bu evliliği bitirmeyi düşünmezdim. Ama yok, olmayacaktı. Artık akıl sağlığımla oynamaya başladığını ve bana, bana ait hiçbirşeye saygı göstermediğini bariz bir şekilde belli ettiğinde bu işi bitirmeye karar verdim. O savaş ortamından çıkıp, kendime ve evladıma huzur hediye ettim. O yüzden hiç sarsılmadım bu süreçte. Maalesef çok daha beterlerini yaşayıp sineye çekmek zorunda hisseden kadınlarımız var. Allah yardımcıları olsun
Merhaba bitanemMerhaba abla nasilsin
Merhaba biricikim
Hepimiz için durum aynı vallaEvet canim tekrar saglikli beslenme ve spora baslamam gerekiyor
İnşallah yaBen de iyiyim şükür , wcden yaziyorumçocuklar durmuyor, babasi bakiyor suan.
Görürsün sen .
Sagol dostum
Cuma günü basın açıklaması yapicim bebembeni gecmemişindir. Kilo alma işlemi bitti artık vermeye odaklanacagim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?