Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

afiyet olsun. nasılsın iyi misin canım?
Biri bana ‘nasılsın?’ diye sorduğunda mutluluktan ağlayasım geliyor İyiyim canım teşekkür ediyorum. Haftaiçi etliğe sütlüğe pek karışmıyorum, iş, okul, kurslar derken yoğun ve yorucu geçiyor baya. Hal böyle olunca tertip düzen, temizlik, ütü, kişisel bakım haftasonuna kalıyor. Evladımda bensiz hiçbirşey yapmak istemiyor, her zaman böyleydi fena düşkün bana. Öyle olunca dağılıyorum biraz, herşey yarım kalıyor… onun dışında herşey yolunda çok şükür sen nasılsın? Başladık mı bir hırsla doğru beslenmeye?

Gözünden süzülen yaşlar hep mutluluktan olsun bitanem canım kuşum aman boş ver dünyanın işi bitmez yarım kalsa nolur

vuuuuu şifa olsun afiyetle ye elhancım

Kızlar bakamıyorum buraya çocuğun odasını boşaltıyoruz yarın yeni eşyaları gelecek ben öldüm ben bittim
kıvır zıvır çok çıktı değil mi
kolay gelsin canım güle güle otursun fresh çiçeksi enerjiyle yeni atmosferinde

Eltim hamile biricikim yine de sağolsun mutfağı temizledi incik cimcik
ayy onun da eline sağlık ayol

canım adım adım yaklaş düşük karbonhidratı eminsen
avmde ne yedin cnm kahvaltı yapmış mıydın ,çok güzel etler tavuk yapıolar aslında

canım afiyet olsun.Ödem atıcı çay da içsene baharat seviyorsan bak yeşil çay demliyorsun sıcakken zencefil zerdeçal karabiber tarçın ekliyorsun az az ,limon sıkıp içiyorsun tansiyonun düşükse bal da ekle
bi de at kestanesi jelin var mı?

Nerden bildin kız
Şimdi daha iyiyim.
uçuktan
boşver canım herşey güzel olacak

Uzun süredir yeşil çay içmedim hadi deneyelim
Bahattan çok emin değilim
At kestanesi Jeli ne için hiç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…