- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Biri bana ‘nasılsın?’ diye sorduğunda mutluluktan ağlayasım geliyorafiyet olsun. nasılsın iyi misin canım?
Nerden bildin kızşifa olsun
bişeye mi üzüldün canım
Yaklaşık 4 ay. Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım ne kadar sürecek bu durum peki?
Gözünden süzülen yaşlar hep mutluluktan olsun bitanemBiri bana ‘nasılsın?’ diye sorduğunda mutluluktan ağlayasım geliyorİyiyim canım teşekkür ediyorum. Haftaiçi etliğe sütlüğe pek karışmıyorum, iş, okul, kurslar derken yoğun ve yorucu geçiyor baya. Hal böyle olunca tertip düzen, temizlik, ütü, kişisel bakım haftasonuna kalıyor. Evladımda bensiz hiçbirşey yapmak istemiyor, her zaman böyleydi fena düşkün bana. Öyle olunca dağılıyorum biraz, herşey yarım kalıyor… onun dışında herşey yolunda çok şükür sen nasılsın? Başladık mı bir hırsla doğru beslenmeye?
Tatlış yengem benimEveeet
vuuuuuEki Görüntüle 3167110
Hafta içi atıştırmaligim hazır.
İçindekiler
Yulaf unu yarısı öğütülmüş, yarısı bütün
Yumurta, süt, badem unu, ceviz, hurma, üzüm, keten tohumu, tarçın, zencefil, susam , tahin, pekmez , kuru dut
kıvır zıvır çok çıktı değil miKızlar bakamıyorum buraya çocuğun odasını boşaltıyoruz yarın yeni eşyaları gelecek ben öldüm ben bittim
ayy onun da eline sağlık ayolEltim hamile biricikim yine de sağolsun mutfağı temizledi incik cimcik
sağlıkla doğursun inşallahEveeet
oy oy sağolsunlarBizim için yemek yaptılar şimdi orada yiyeceğiz yakın oturmanın kolaylıkları
Tatlış yengem benim
Teşekkür ederim kızlarcımvuuuuuşifa olsun afiyetle ye elhancım
kıvır zıvır çok çıktı değil mi
kolay gelsin canım güle güle otursun fresh çiçeksi enerjiyle yeni atmosferinde
ayy onun da eline sağlık ayol
Söyledim canım teşekkür ediyorsağlıkla doğursun inşallahtebrik ediyoruz söyle canım
oy oy sağolsunlar
canım adım adım yaklaş düşük karbonhidratı eminsenCanım bir türlü ketojenik diyete başlayamadımkihaftasonu rahat rahat yaparım diyordum ama yok, haftaiçi daha kolay olacak. Bugün başlayım bari diyordum ama avm ye geldik kızçemle, bahane değil ama gözüm döndü yine. Ketojenik diyet yaparken ekmek falan aramıyorum aslında, tatlıyıda 2 kaşık badem unu, 1 yumurta, birazda steviayla miktodalgada 1 dkda çözüyorum. Pazartesi başlayıp cumaya kadar ketozise girmem şart. Bir girsem, kıyıpta çıkamam çünkü
canım afiyet olsun.Ödem atıcı çay da içseneSelamlar
Ben mutfağı kapattım 5 de.
1.5 lt su içtim.
Sabah 10 da 1 pogaca yarım kase yoğurt. 2 yk menemen yedim.
Saat 3 de 1 pogaca yarım kase yoğurt yedim.
Saat 4.30 da 3 tane zeytinyağlı enginar yedim.
Adım 2500
Amine Busra
uçuktanNerden bildin kız
Şimdi daha iyiyim.
Uzun süredir yeşil çay içmedim hadi deneyelimcanım adım adım yaklaş düşük karbonhidratı eminsen
avmde ne yedin cnm kahvaltı yapmış mıydın ,çok güzel etler tavuk yapıolar aslında
canım afiyet olsun.Ödem atıcı çay da içsenebaharat seviyorsan bak yeşil çay demliyorsun sıcakken zencefil zerdeçal karabiber tarçın ekliyorsun az az ,limon sıkıp içiyorsun tansiyonun düşükse bal da ekle
bi de at kestanesi jelin var mı?
uçuktan
boşver canım herşey güzel olacak
tamamUzun süredir yeşil çay içmedim hadi deneyelim
Bahattan çok emin değilim
At kestanesi Jeli ne için hiç duymadım
Himm diz eklem ağrıları için iyi geldiğini duymuştum hatırladım şimdi.tamam
ödemi çözmek için canım bölgesel,yüze sürülmüyor ama
canım evet dolaşımı arttırıyorHimm diz eklem ağrıları için iyi geldiğini duymuştum hatırladım şimdi.
Neyse yeşil çayı yaptım demleniyor
Evet canımfesang 8mart mı doğum günün tatlış
görüşürüzEve şimdi girdik cooooook yorgunum. Çocuğu yıkayıp uyutacağım gelirim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?