Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar canlarım

Bir kaç hafta önce annemin kontrolü sırasında (4yil önce meme kanserinden tedavi olmuştu)akciğerlerinde leke görüldü.tekrarladigi düşünüldü.annem böyle olunca,Babam myestenia gravis hastası.stres yasak.anneme üzüntüsünden oldu sanırım.hastalandi.bu hastalık kasları etkiliyor.nefes alamamaya kadar gitti.onu kaybedeceğimz sandım çok korktum.annem için destek olmaya calissamda sürekli ağlıyordum gizli gizli.esimde Okuldan grip bulup getirdi sağolsun.bizde peşpeşe yıkıldık griple.garibim annemle babama doğru dürüst bir faydamda olmadı.kardesleriminde hepsi bir anda farklı hastalıklar geçirmeye başladı.sukur annemin sonucu temiz çıktı.babamin morali duzeldikce biraz toparlandı.bizim grip geçti.neden oldu.nasil oldu bilmiyorum ama böyle bir zaman dilimi geçirdik ailecek.

Kinoalihatun @She-Raa benim için siz bir elmanın iki yarısı gibisiniz neden bilmiyorum siz ne durumdasınız kızlar

Stres kaynaklı yedim 83 kilo geldim bu sabah.

Canım hoşgeldin
Veririz kilo gel
Olsun şimdi iyiymişsiniz şükür kuzum çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun canim hosgeldin tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…