inşallah canım ağrı var hazımsızlık var şişlik var bakalımİnşallah yoktur geçmiş olsun . Ağrı mi var
Günaydın geçmiş olsun canımgünaydın kızlar herkese güzel bir gün olsun
GğnaydınZayıflamaya çalışmanın ne kadar zor olduğunu yaşayarak öğretiyor hayat.
Üç gündür açım.
Bildiğiniz bomboş mide ile geziyorum.
Uyuyamıyorum, midem yanıyor.
İmplant var ağzımda sekiz tane ve alt çenedeki (üç diş hariç) tüm dişlerimi çektiler. Peynir, yoğurt ve süt ürünleri yasak. Başka bir şey çiğneyemiyorum. Boş boş çorba içiyorum sadece ve doymuyorum. Benim tiroidim var, sürekli eritiyor yediklerimi zaten.
Açlıktan şu an uyuyamıyorum ve çok mutsuzum. Yüzüm de hep şişti.
Açlıktan ağlamak geliyor içimden ya
Hepinize ne kadar saygı duyduğumu ve ne kadar zorlu bir süreç olduğunu söylemek istedim. Umarım herkes hep sağlıklı olur.
İnsanın istediğinde istediğini yiyebilmesi meğer en büyük özgürlükmüş.
Evet sanırım. Teşekkürler kuzumGeçmiş olsun canım. Enfeksiyon var demek ki
Tamam canım sen iyi ol dacanım sağlık sorunlarım var o yüzden buraya hiç gelemedim mesajını şimdi gördüm kusura bakma ben bu hafta yokum cuma günü tartılıp katılacam bi aksilik olmazsa
Günaydın bitanem. Neyin vargünaydın kızlar herkese güzel bir gün olsun
Çok geçmişler olsun,çok salgın var bu aralar.Gece hiç uyumadım ya oğlumun ateşi var baya. Kustu daanneme bırakıp okula geldim inşallah bugün düzelir
Günaydınlar
Günaydınlar
Tebrikler eksin çok güzel
Günaydınalr saracımgünaydın kızlar herkese güzel bir gün olsun
Korkma sakın diş çekiminden daha kolay varya,sakın ihmal etme sonra sıkıntı oluyorGğnaydıngeçmiş olsun Sağlık en önemlisi, inşallah bir an önce feraha çıkarsınız. Herşeyi yiyememek veta yasaklı olması ekstra zor tabi. Ben bir iplant yaptırıcam da korkudan yaptıramıyorum. Allah kolaylık versin
Günaydınlar pastelcimGünaydın hanımlar
Günaydınlarrrgüünaaaydınn
10 sene implan yaptırmıştım,hiç böyle bir yasak olmadı bende,sadece sert şeyleri yemeyin denmişti,peynir süt yoğurt asla yenmez diye birşey denmedi hiç.Sadece sıvı yumuşak yemekler özellikle çorba veriliyor.Zayıflamaya çalışmanın ne kadar zor olduğunu yaşayarak öğretiyor hayat.
Üç gündür açım.
Bildiğiniz bomboş mide ile geziyorum.
Uyuyamıyorum, midem yanıyor.
İmplant var ağzımda sekiz tane ve alt çenedeki (üç diş hariç) tüm dişlerimi çektiler. Peynir, yoğurt ve süt ürünleri yasak. Başka bir şey çiğneyemiyorum. Boş boş çorba içiyorum sadece ve doymuyorum. Benim tiroidim var, sürekli eritiyor yediklerimi zaten.
Açlıktan şu an uyuyamıyorum ve çok mutsuzum. Yüzüm de hep şişti.
Açlıktan ağlamak geliyor içimden ya
Hepinize ne kadar saygı duyduğumu ve ne kadar zorlu bir süreç olduğunu söylemek istedim. Umarım herkes hep sağlıklı olur.
İnsanın istediğinde istediğini yiyebilmesi meğer en büyük özgürlükmüş.
Haklısın canım, vardı ama çocuk tutturdu hamburger diye, ortalık ana baba günü, oturacak yer yok, zaman az falan derken onu bırakıp kendi keyfime keder beslenemedim. Bu hafta benim, haftasonu da tekim. Bu hafta oldu olducanım adım adım yaklaş düşük karbonhidratı eminsen
avmde ne yedin cnm kahvaltı yapmış mıydın ,çok güzel etler tavuk yapıolar aslında
GünaydinGünaydınlar hanımlar
Tebrikler dostum. Tarti fotosu olmuyo ki pazartesi. Kendine gel
Günaydınnn
Tebriklerr
Gğnaydıngeçmiş olsun Sağlık en önemlisi, inşallah bir an önce feraha çıkarsınız. Herşeyi yiyememek veta yasaklı olması ekstra zor tabi. Ben bir iplant yaptırıcam da korkudan yaptıramıyorum. Allah kolaylık versin
Günaaaydınngüünaaaydınn
Günaydin. Amin.Günaydın kızlar. Sendromunun gözünü sevdiğim pazartesiye ulaştıran rabbime şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?