Ee ozletmissin kendini. Hep senin yüzündenAfiyet olsun bunlar öyleler yazıyorlar da yazıyorlar diyorum az yazın azıcık durun yok beni dinleyen.
Opera gerçekten kolaylık tavsiye ederim. PC den giriyorsun gibiCanım ben Elif önermişti çok uzun zaman önce indirdim. Açıkçası indirmeseydim kadınlar kulübünde durmayacaktım yapamıyordum ilerlemiyordu sayfa başa dönüyordu nerede kaldığımı reklam araya giriyordu arada yazıları göremiyordum.
AynenOperayi sadece kk icin kullaniyorum
Canım bendimÇocuğu ateşli biri vardıBen biraz unutkanim kusura bakmayın. Nasıl oldu cocuk merak ettim.
HeheheBen de yazayım ilk sayfaya cheesecake'i öpmek istiyorum yazayım
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım ve hayırlı olsun
Neden olumsuz düşünüyorsun tatlım
Aslında belediye ekibinin kepçesi oluyor ama tabi yaklaşması lazım biraz
Ne güzel bulmuşsun sana gelmiş yine üzülme
Peki şu karton evlerden koysan? Kötü şeyler yaşamış alışma sürecini orda geçirebilir
Ben de hergün yiyorum bişeylerCuma ne ödül yapacaksınız
Yine diyet sayfamıza yakışır mesajlarBen de hergün yiyorum bişeyler
Bakalım yarın iş netleşsin. Annemde ne dicek ona göre bir yol cizecegim. Kardeşinden ajanda istiyimCanım bir defter al ve ne yapmak istediğini maddeler halinde yaz
Her sayfaya da bir maddeyi yazkolay bir plan yap adım adım
Annen bir şekilde ikna olur benceBakalım yarın iş netleşsin. Annemde ne dicek ona göre bir yol cizecegim. Kardeşinden ajanda istiyim
Mecbur olcak gibi duruyor. Yoksa kız 3 yaşını bitirince tam gün kreşe vereceğim. Tek büyüğe de 4 saat bakar artık....Annen bir şekilde ikna olur bence
En kolay ve sıkıntısız şekilde olsun inşallah canımMecbur olcak gibi duruyor. Yoksa kız 3 yaşını bitirince tam gün kreşe vereceğim. Tek büyüğe de 4 saat bakar artık....
Amin inşallah teşekkür ederimEn kolay ve sıkıntısız şekilde olsun inşallah canım
Ahhh ah yıllar önce Elhan didiydi hatırlayan yok kiOperayi sadece kk icin kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?