Of çok zor gerçekten ama dgs işini birakma canım biraz yorulursun zorlanirsin ama sonrası güzel olurKaça boluncegimi şaşırdım. Bir sürü şey yapmak istiyorum hiç birşey yapamıyorum. Yarın part time iş için görüşmeye cagirildim annem gak guk yapıyor. Gitme gidip napcan diyor. Sanki keyfinden gidiyorum. Hem geçen sene onca okudun çalışamıyosun diyodu hem böyle yapıyor. Neden, çunku çocuklara bakmak çok zor...
Namazlarımi bile düzene koyamiyorum. Anca farzları kilabiliyorum.
Eve zaten yetişemiyorum günlük işler bile zor yetişiyor.
Kitap okumak, film izlemek istiyorum hiç yok...
DGS hazirlancam sözde bir adım yok....
Adam adamBuradayım canım gitmeyi hiç istemiyorum ve hiç düşünmüyorum.
Neden opera indirmiyorsun canimYa bu Opet reklamı ne zaman bitecek??
Uygulamadan giriyorum benNeden opera indirmiyorsun canim
Himm onuda sey yapabilirsin ana ekrana ekleyebiliyosunUygulamadan giriyorum ben
Dur OPET i satin alayım bu kadar reklam parasına yazık napıyor bunlarYa bu Opet reklamı ne zaman bitecek??
Afiyet olsun bunlar öyleler yazıyorlar da yazıyorlar diyorum az yazın azıcık durun yok beni dinleyen.Merhaba
Ben işteyken çok yazmisiniz okuyamadım.
Eki Görüntüle 3168459
Öğlen yemeği. Elmayı saat 3 de ara öğün yaptım.
Akşam 1 kase sulu köfte 2 yk yeşil fasulye
Salata
Su 1.5 lt
Adım şuan 6 bin
Afiyet olsun canimMerhaba
Ben işteyken çok yazmisiniz okuyamadım.
Eki Görüntüle 3168459
Öğlen yemeği. Elmayı saat 3 de ara öğün yaptım.
Akşam 1 kase sulu köfte 2 yk yeşil fasulye
Salata
Su 1.5 lt
Adım şuan 6 bin
Bu ara en cok konustugumuz gun oldu sanırımAfiyet olsun bunlar öyleler yazıyorlar da yazıyorlar diyorum az yazın azıcık durun yok beni dinleyen.
Tamam pes ettim indiriyorumHimm onuda sey yapabilirsin ana ekrana ekleyebiliyosun
Canım bir defter al ve ne yapmak istediğini maddeler halinde yazKaça boluncegimi şaşırdım. Bir sürü şey yapmak istiyorum hiç birşey yapamıyorum. Yarın part time iş için görüşmeye cagirildim annem gak guk yapıyor. Gitme gidip napcan diyor. Sanki keyfinden gidiyorum. Hem geçen sene onca okudun çalışamıyosun diyodu hem böyle yapıyor. Neden, çunku çocuklara bakmak çok zor...
Namazlarımi bile düzene koyamiyorum. Anca farzları kilabiliyorum.
Eve zaten yetişemiyorum günlük işler bile zor yetişiyor.
Kitap okumak, film izlemek istiyorum hiç yok...
DGS hazirlancam sözde bir adım yok....
Canım ben Elif önermişti çok uzun zaman önce indirdim. Açıkçası indirmeseydim kadınlar kulübünde durmayacaktım yapamıyordum ilerlemiyordu sayfa başa dönüyordu nerede kaldığımı reklam araya giriyordu arada yazıları göremiyordum.Tamam pes ettim indiriyorum
Ben de yazayım ilk sayfaya cheesecake'i öpmek istiyorum yazayımCanım bir defter al ve ne yapmak istediğini maddeler halinde yaz
Her sayfaya da bir maddeyi yazkolay bir plan yap adım adım
Yükledim canımcımCanım ben Elif önermişti çok uzun zaman önce indirdim. Açıkçası indirmeseydim kadınlar kulübünde durmayacaktım yapamıyordum ilerlemiyordu sayfa başa dönüyordu nerede kaldığımı reklam araya giriyordu arada yazıları göremiyordum.
Operayi sadece kk icin kullaniyorumA aaa hiç reklam yok gerçekten. Foto da yükleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?