Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaça boluncegimi şaşırdım. Bir sürü şey yapmak istiyorum hiç birşey yapamıyorum. Yarın part time iş için görüşmeye cagirildim annem gak guk yapıyor. Gitme gidip napcan diyor. Sanki keyfinden gidiyorum. Hem geçen sene onca okudun çalışamıyosun diyodu hem böyle yapıyor. Neden, çunku çocuklara bakmak çok zor...
Namazlarımi bile düzene koyamiyorum. Anca farzları kilabiliyorum.
Eve zaten yetişemiyorum günlük işler bile zor yetişiyor.

Kitap okumak, film izlemek istiyorum hiç yok...
DGS hazirlancam sözde bir adım yok....

Bismillahirrahmanirrahim

Önce kendini bu halimle güldürdün beni. Amine Busra rica etsem kaptanlığa devam etsen. Henüz yazılanları tam olarak okumadım neler olduğunu da bilmiyorum ama Elhan ın dediği gibi lütfen gitmeyin

Gitmiyorum canım. Zaten aylardır adam akıllı diyet yapamıyorum. Burası beni iyi tutuyor. Bu hafta adapte haftam diye böyle aslında. Herkesin de öyle olduğunu biliyorum. Kötü bir yorumda yaptığımi düşünmüyorum. Bir an şokla gidicem dedim ama sonra vazgeçtim

Yok canım şu an nerede bilmiyorum apartmanların arasında bir yerde sık sık çıkıp bakıyorum sesleniyorum acıkınca gelir diye umut ediyorum. Teşekkür ediyorum ilgin için çok sağ ol kuzum
İnşallah bulup tedavi ettirirsiniz. Döndün artık dimi daha fazla uzak kalma buradan

İyi yaptın canım. Hayat gerçekten çok zor ilerliyor bir sürü sıkıntı oluyor birbirimizi kırmadan anlayisla karşılamamız lazım konuları bilmiyorum Bir taraf olmak adına da yazmıyorum kimse lütfen yanlış anlamasın.

Benimde kusurum var, kendi kusurlarimida biliyorum. Bu hafta 4x4 menü verdiğim söylenemez. Üstelik adimlarida tamamlayamadim. Kimse birşey demedi sagolsunlar, deselerdi de kirilmazdim olani Allah görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…