Ne yesem ağrımaya başladı özellikle acı hiç yiyemiyorum sırtıma vuruyor ağrısı sanki bıçakla kesiliyomus gibi sızlıyor yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek ben endoskopi yapılsın istiyorumMide mi
Geçmiş olsun Saracim. Anam kâbus gibi günler yaşamıştım inşallah senin o kadar yoktur. Allah şifa versin.
Gecmis olsun canimNe yesem ağrımaya başladı özellikle acı hiç yiyemiyorum sırtıma vuruyor ağrısı sanki bıçakla kesiliyomus gibi sızlıyor yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek ben endoskopi yapılsın istiyorum
Aaaa hay Allah çok geçmiş olsun bitanem. Git bakalım ne diyecekNe yesem ağrımaya başladı özellikle acı hiç yiyemiyorum sırtıma vuruyor ağrısı sanki bıçakla kesiliyomus gibi sızlıyor yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek ben endoskopi yapılsın istiyorum
Sağol canım
haydi 87lerrr
canım geçmiş olsun
canım öyle durumda 2 tane duble al sadece köftesini ye valla(maddi problemin olmadığını düşündüğüm için, yoksa bir tane al bebekim)
sevindiğin için teşekkür ederiminşallah beraberce veriyoruz
Ben de öyleydim canım. Bir hafta bir lokma yiyememiştim. Endoskopi ile netleşecek ne olup bittiği. Allah şifa versin tatlım.Ne yesem ağrımaya başladı özellikle acı hiç yiyemiyorum sırtıma vuruyor ağrısı sanki bıçakla kesiliyomus gibi sızlıyor yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek ben endoskopi yapılsın istiyorum
Teşekkür ederim kaptanımGecmis olsun canim
Amin canım teşekkür ederim.sen nasıl oldun geçtimi ağrısı şimdiBen de öyleydim canım. Bir hafta bir lokma yiyememiştim. Endoskopi ile netleşecek ne olup bittiği. Allah şifa versin tatlım.
Sagol canım benimAaaa hay Allah çok geçmiş olsun bitanem. Git bakalım ne diyecek
Koydum canım kapının önüne kartondan ev zaten benim burayı biliyor önceden de koli vardı onun için yatıyordu bazen . Yaralı canım benim ya yaralı olduğu için gelemeyebilir orada aç kalacak perişan olacak kaçtığı yerde diye korkuyorum. İnşallah güzel olur canım gelir öyle yarım saatte bir inip bakıyorum etrafa hava kararmadan önce sokakları da geziyordum ama şimdi artık hava karardı bahçenin etrafında bakıyorum. Acıkmıştır şimdi oYapalım tatlış
@erenmothers masterfitten bekleniyorsunuz
Sen de
Neden olumsuz düşünüyorsun tatlım
Aslında belediye ekibinin kepçesi oluyor ama tabi yaklaşması lazım biraz
Ne güzel bulmuşsun sana gelmiş yine üzülme
Peki şu karton evlerden koysan? Kötü şeyler yaşamış alışma sürecini orda geçirebilir
Akşami geç saatlerde yediğimde biraz yokluyor canım. Mide hazmedemiyor. Huyunu öğrendim onun dışında çoğunlukla çok iyiyim. Senin de kurtulmanı dilerim.Amin canım teşekkür ederim.sen nasıl oldun geçtimi ağrısı şimdi
Allah kediciginin ve senin yardımcın olsun kordişim.Koydum canım kapının önüne kartondan ev zaten benim burayı biliyor önceden de koli vardı onun için yatıyordu bazen . Yaralı canım benim ya yaralı olduğu için gelemeyebilir orada aç kalacak perişan olacak kaçtığı yerde diye korkuyorum. İnşallah güzel olur canım gelir öyle yarım saatte bir inip bakıyorum etrafa hava kararmadan önce sokakları da geziyordum ama şimdi artık hava karardı bahçenin etrafında bakıyorum. Acıkmıştır şimdi o
Bitki çayı iciyore ben.
Amin canim.Allah kediciginin ve senin yardımcın olsun kordişim.
Menüyü çok beğendim afiyet olsun .
Afiyet olsun canımBitki çayı iciyore ben.
Amin canim.
Herkesi kendine uydurmuşsunYine diyet sayfamıza yakışır mesajlar
Ben hiç konuşmam bak iftira atıyorsun daha yeni geldim banaEe ozletmissin kendini. Hep senin yüzünden
Opera gerçekten kolaylık tavsiye ederim. PC den giriyorsun gibi
Aynen
Teşekkürler canım.Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?