Amin ablacım
Canım ekürim. Allah şifa versin sana daHep telaş içindeyiz aslında,koştur dur gene aynı başa sarıyoruz hep.
Bende griptim hala geçmedi,dişe gidecem gene sıkıntılı durumlar var.
İnşallah teşekkür ederim. Annem niye destek olamıyor bana. Ağlamak istiyorum aglayamiyorum. Gece uyuyamadım gelemem kızla git görüşmeye dedi. Arkadaşa biraktim simdiÇok teşekkür ederim
Sağol canım.
Teşekkür ederim
Ben buraya ilk geldigimde kurulu bir düzenin içine girmeye çalışan bir yabancı gibi hissettim. Sağolsun @60kiloyum (fulya) gel bende varım dedi. Bı gazla geldim. Hala sebepsiz bir dislanmislik hissediyorum. Kimsykaynakli değil. Hepimiz gerçek hayatta zorluklar yaşıyoruz ve ister istemez dusuncelerimize yansıyor. O da kelimelerimize yansıyor. Sanalin ve gerçek hayatın sana sunduklarından sadece seni mutlu edecek olanları al. Hepimiz birbirimiz için buradayız ama en çok kendimiz için buradayız. Burada mutlu olalım
Rabbim hayırları güzellikle versin inşallah olmazsa üzülme. Bizim bilmediğimiz ne guzellikler verir Rabbim. Evlatların kısmeti bı yerlerde seni bekliyordur
Elhoşumda elhoşummmmSen de benim canımsın
Geçmiş olsun canımmmm en kısa sürede toplarsın inşallah kuzum bende ilk defa dişten sorun yaşadım geçenlerde ne fenaymış ağrısı 1 hafta hayattan koptumHep telaş içindeyiz aslında,koştur dur gene aynı başa sarıyoruz hep.
Bende griptim hala geçmedi,dişe gidecem gene sıkıntılı durumlar var.
Ben geri kalmayımBörülce salatası gibidur ben alayım bugün
Çok sağol momicim,çok salgın var geçmiyor gerçekten öksürük azalsada gene devam ediyor.Elhoşumda elhoşummmm
Geçmiş olsun canımmmm en kısa sürede toplarsın inşallah kuzum bende ilk defa dişten sorun yaşadım geçenlerde ne fenaymış ağrısı 1 hafta hayattan koptumen kısa sürede iyileşmesi dileklerimle canım
Allah işini rast getirsin tatlım.İnşallah teşekkür ederim. Annem niye destek olamıyor bana. Ağlamak istiyorum aglayamiyorum. Gece uyuyamadım gelemem kızla git görüşmeye dedi. Arkadaşa biraktim simdi
Çıtırım yap mutlaka harika bir salata oluyor,börülcede öyle bol yeşillikli fian.Ben geri kalmayım
Alirken bana da haber verseydin yaBörülce salatası gibidur ben alayım bugün
Enerjimi aldım valla
Geçmiş olsun canımAynı gemideyiz artık hahaahhaah
Küçük kız hasta olmuş yaa gece hiç uyumadık kustu ishal olmuş
Amin abla sagokAllah işini rast getirsin tatlım.
Unuttuğum bir lezzet iyi ki hatırlattın tatlım.Çıtırım yap mutlaka harika bir salata oluyor,börülcede öyle bol yeşillikli fian.
Saol ablamÇok sağol momicim,çok salgın var geçmiyor gerçekten öksürük azalsada gene devam ediyor.
Diş fena sanada geçmişle rolsun,benim feci implant düşmüştü o değişecek 6 tane takılacak kemik yoğunluğu azalmış 7 tanede çekim var
Allah işini rast getirsin tatlım.
Aminnn inşallah tatlım
Ohhhhhhhhhhh
Biz de aldık sevdigimiz insanlar hep bizimle olsun
Yavrum benim. Allah şifasini versin inşallah.Sağol ablacım küçük kız
Buyuyecekler siz de rahatlayacaksiniz inşallah.Amine Busra benim annem o konuda masaallah cok iyi. Geceleri bile bakti ki, ben gece bakan anne duymadim. Cogu anne bakmiyor, ustlenmemek konusunda haklilar ama hic yardimci olmamak da hos degil. Bu arada annemin isi cikti, gecici yardimci olamayacakti ama biz dedik daha fazla yormayalim. İlerde kizimin evladina kesinlikle bakarim, saglikli oldugum surece. Oglumun da.Annemin annesi bir gece bakmamis cocuklarina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?