Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İnşallah teşekkür ederim. Annem niye destek olamıyor bana. Ağlamak istiyorum aglayamiyorum. Gece uyuyamadım gelemem kızla git görüşmeye dedi. Arkadaşa biraktim simdi

Sen de benim canımsın
Elhoşumda elhoşummmm
Hep telaş içindeyiz aslında,koştur dur gene aynı başa sarıyoruz hep.
Bende griptim hala geçmedi,dişe gidecem gene sıkıntılı durumlar var.
Geçmiş olsun canımmmm en kısa sürede toplarsın inşallah kuzum bende ilk defa dişten sorun yaşadım geçenlerde ne fenaymış ağrısı 1 hafta hayattan koptum en kısa sürede iyileşmesi dileklerimle canım

Çok sağol momicim,çok salgın var geçmiyor gerçekten öksürük azalsada gene devam ediyor.
Diş fena sanada geçmişle rolsun,benim feci implant düşmüştü o değişecek 6 tane takılacak kemik yoğunluğu azalmış 7 tanede çekim var

Saol ablam baya uzun bi süreç var sanırım canım önümüzde
olsun hepsi daha sağlıklı olabilmek için geçireceğin bir süreç canım herşey şey çok güzel geçecek inşallah

Allah işini rast getirsin tatlım.
Amine Busra benim annem o konuda masaallah cok iyi. Geceleri bile bakti ki, ben gece bakan anne duymadim.Cogu anne bakmiyor, ustlenmemek konusunda haklilar ama hic yardimci olmamak da hos degil. Bu arada annemin isi cikti, gecici yardimci olamayacakti ama biz dedik daha fazla yormayalim. İlerde kizimin evladina kesinlikle bakarim, saglikli oldugum surece. Oglumun da.Annemin annesi bir gece bakmamis cocuklarina.

Buyuyecekler siz de rahatlayacaksiniz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…