Teşekkür ederim canim insallahKuzum benim sen hep iyi ol hep bizimle ol inşallah
Nasılsın tatlışımmmHoşbuldum tatlışımmmmm
Kolay gelsinnnHanımlar çok güzel sohbet var ama çıkıcamDişçiye gidiyorum görüşürüz
Aynen evde ne varsa katıyorsun içine bol ekşili filanBörülce salatası gibidur ben alayım bugün
Geçmiş olsun minnoşumHanımlar çok güzel sohbet var ama çıkıcamDişçiye gidiyorum görüşürüz
Geçmiş olsun canım görüşürüzHanımlar çok güzel sohbet var ama çıkıcamDişçiye gidiyorum görüşürüz
İyiyim ablacım biraz yoğun dönemden geçtim hastalıklar vardı misafir geldi sonra ben ara tatilde annemlerin yanına gittim o yüzden gelemedim pek sen iyisindir inşallahNasılsın tatlışımmm
Kolay gelsinnn
Aynen evde ne varsa katıyorsun içine bol ekşili filan
Sakın dışlanma diye düşünmeyin sakin bir döneme denk gelmişinizdir onan yani,yoksa sayfaya bile yetişemiyorduk genelde.Çok teşekkür ederim
Sağol canım.
Teşekkür ederim
Ben buraya ilk geldigimde kurulu bir düzenin içine girmeye çalışan bir yabancı gibi hissettim. Sağolsun @60kiloyum (fulya) gel bende varım dedi. Bı gazla geldim. Hala sebepsiz bir dislanmislik hissediyorum. Kimsykaynakli değil. Hepimiz gerçek hayatta zorluklar yaşıyoruz ve ister istemez dusuncelerimize yansıyor. O da kelimelerimize yansıyor. Sanalin ve gerçek hayatın sana sunduklarından sadece seni mutlu edecek olanları al. Hepimiz birbirimiz için buradayız ama en çok kendimiz için buradayız. Burada mutlu olalım
Rabbim hayırları güzellikle versin inşallah olmazsa üzülme. Bizim bilmediğimiz ne guzellikler verir Rabbim. Evlatların kısmeti bı yerlerde seni bekliyordur
Fitnese gidiyorum artık yaptıklarımı yazar puanları toplarım. Hiç aklıma gelmiyordu yazmak iyi dedin bak.Sayende çok güzel spor yapıyorduk, hadi yine yapalım
İyi dersler öğretmenimDerse giriyorum
Geçmiş olsun tatlım...hayırdır kim hastaŞimdilik yok kuzum inşallah olmaz birqzdan doktora gideceğiz
İnan ki sen de öylesin iyi ki geldinCansın sen biliyorsun demi
Sen de benim canımsınCansın sen biliyorsun demi
Teşekkür ederim mommyciğimİyi dersler öğretmenim
Çocuğu hastaymış biricikimGeçmiş olsun tatlım...hayırdır kim hasta
Enerjiler katlanarak artıyorduİnan ki sen de öylesin iyi ki geldin
Hep telaş içindeyiz aslında,koştur dur gene aynı başa sarıyoruz hep.İyiyim ablacım biraz yoğun dönemden geçtim hastalıklar vardı misafir geldi sonra ben ara tatilde annemlerin yanına gittim o yüzden gelemedim pek sen iyisindir inşallah
Sağol ablacım küçük kızGeçmiş olsun tatlım...hayırdır kim hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?