Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Saol ablam baya uzun bi süreç var sanırım canım önümüzde
olsun hepsi daha sağlıklı olabilmek için geçireceğin bir süreç canım herşey şey çok güzel geçecek inşallah
Aynı gün çekim ve implant takılacak kaplamalar çıkacak sonra 4 ay bekleme süreci olacak.
Bitince güzrl oluyor tabi.

Şimdilik yok kuzum inşallah olmaz birqzdan doktora gideceğiz
Çok geçmiş olsun
Ya lahana gibi giydirip yolluyorum okula. Öğleden sonra eve bir geliyor önü açık montu giymemiş la havle
Çocuk işte. Lahana gibi giydirirken her kiyafeti neden giydiğini anlatmayı denesen ve kendisinin giyinmesine izin ver. Çünkü okuldan dönüşte kendisi hazırlanıyor. Yeni nesil çocuklar iletişime açık ve neden sorusuna meraklı

Yavrum seni yeni taniyorum. Çok tatlı bir hatunsun hislerin gerçekten yanlış. Zamanla birçok şey paylaşacağız aidiyet duygusu güçlenecek. Bizimle kal olur mu

Mthn83 aktif olmadigimiz bir dönemde geldigin icinn öyle hissetmis olabilirsin

Sakın dışlanma diye düşünmeyin sakin bir döneme denk gelmişinizdir onan yani,yoksa sayfaya bile yetişemiyorduk genelde.
Bizler hep buradayız zaten dertler sevinçler paylaşınca güxeldir.
Hepinize teşekkür ederim
Bu sizden gelenler sebebiyle olmuyor. Bazen içten geliyor. Çok candansiniz hepiniz çok teşekkür ederim.
İnşallah teşekkür ederim. Annem niye destek olamıyor bana. Ağlamak istiyorum aglayamiyorum. Gece uyuyamadım gelemem kızla git görüşmeye dedi. Arkadaşa biraktim simdi
Canım iyi olmuş. Yarın ise gidecekken yapsaydı aynısını. Farz etki annen yok o yakınlarda. Yeni bir plan oluştur. Hiç kötü düşünme. Çalışırken daha çok yorulacaksin ama ruhun daha dingin olacak. O yüzden kapalı kapılar arkasından çıkmaya caliş

Torun doğdu 40 gün ben baktım yeri geldi aldım çocuklar uyusun diye.

İlk başta yabancılık çekmek çok normal,zamanla tanıyınca daha rahat hissedeceksiniz kendinizi.
Bende sayfanın en yaşlı üyesiyim torun sahibi bir anneneyim.
Tekrardan hoş geldiniz aramıza.

İlk başta yabancılık çekmek çok normal,zamanla tanıyınca daha rahat hissedeceksiniz kendinizi.
Bende sayfanın en yaşlı üyesiyim torun sahibi bir anneneyim.
Tekrardan hoş geldiniz aramıza.
Çok teşekkür ederim
Rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün

3 erkek, 3 kediyle yaşıyorum, oğlanlar sağolsun yardımcı olur, eşim dağıtmasın kafi

Tmm kuzum başlayım inşallah
Aa sevindim

Vay yaramaz
Mesela kendi alarmlarını kursunlar kendileri kalksınlar sen dinlen olma mı

Tabi ki kraliçesin bak spor sayfamız boş kaldı seni bekledik yeniden şenlensin tatlım
80sen en az 15 kilo daha vereceksin demektir vav

İnşallah çok teşekkür ederim. Ücretinde değilim asgari ucrete göre hesaplarsalar sorun yok. Ama saatleri çok önemli benim için. Annem sabah istemiyor
İşte böyle tatlım herşeyin çaresi var

Canım inşallah yabancılık hissini tamamen atarsın

Hepimiz CemileyizAkşam bi ara Cemile olup evdekileri kılıçtan geçirdim
Ahahaha erkeklere hücuum

Sonra da beyin hücrelerin halay çekmeye başladı

Geldimmmm tatlışımmmmm cuma günü başlıyorum inşallah çok özledim zaten sizleriiii
Allaaahh hoşgeldin balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…