- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
tabisiDi mi yaa neyse vereceğim sizlerle
Yarına güzel eksilerle gel inşallah canımBen kırmızıydım bu hafta. Yarın ne olur beni kim seçer bilmiyorum tatlım
İnşallah canım. Öğlen diyetisyen randevum var. Listeyi degistirttirecegimYarına güzel eksilerle gel inşallah canım
Hadi beraber başlayalım canımYaaaa yerimmmmgüzelliğe bak
Hoşbuldum aşkitommmbu akşam büyük bi yeme finali yaptım yemem gerekeni fazlasıysa yedim yarın diyete başlıyorum
6 bin 7 bin demek istemiştim :) 67 mi okur diye de düşündüm açıkçası ama yazışarak sorun filan kalmaz dedim :)Merhaba, yanlış kişiye mi mesaj yazdınız diye düşünmeye başladım.
Ben o kadar yürüyebilsem, haritadan silinirim herhalde.
Kilomu korusam yeter, bir de diyet mi yapayım yazık değil mi bana
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Diyetisyen yardımı alman güzel olmuş canımİnşallah canım. Öğlen diyetisyen randevum var. Listeyi degistirttirecegim
Korkun ne canım ?Korkum farklı bitanem
Sağlıkla yaşasınlar kediciklerin.
Başlayalım canım benim bol bol sporda yapalım kraliçemHadi beraber başlayalım canım
Yarın inşallah. Saati bı takayım ben. Haftaya 10.000 günlük hedefliyorum yarın başlarım inşallah.Başlayalım canım benim bol bol sporda yapalım kraliçem
Teşekkürler canım. Kimse yazmadı o dakikalarda birazcık hediye ettiler bana Ben de herkese teşekkür ediyorumCordelia tebrik ederim canım 229.000 :)
Neyi anlamıyorum bilmiyorum ama ben de onu 6-7 bin diye okudum zaten.6 bin 7 bin demek istemiştim :) 67 mi okur diye de düşündüm açıkçası ama yazışarak sorun filan kalmaz dedim :)
kilonuzu bilmiyorum
neyse geri aldım sadece geçmiş olsun diyorum :))
Haftaya buraları ateş alacakYarın inşallah. Saati bı takayım ben. Haftaya 10.000 günlük hedefliyorum yarın başlarım inşallah.
Ama uyamadim ki listeye. Sık sık az az öğünlü liste verdi benlik değilDiyetisyen yardımı alman güzel olmuş canımdaha sağlıklı ilerlemeni sağlar aslında bi yağ ölçümü vs benimde baktırasım var boş vaktimde bende destek alsam iyi olacak
Yoo ben yaziyodum gayet hakkınla aldın bebeğimTeşekkürler canım. Kimse yazmadı o dakikalarda birazcık hediye ettiler bana Ben de herkese teşekkür ediyorum
Canım başlıkta atom parçalamıyoruz her zaman gel her zaman meşgul et çok memnun oluruz tekrar geçmiş olsun.Neyi anlamıyorum bilmiyorum ama ben de onu 6-7 bin diye okudum zaten.
45 kiloydum implant öncesi, muhtemelen biraz daha zayıfladım. Ondan diyorum o kadar niye yürüyeyim diye
Başlığı boşuna meşgul ettiğimi düşünüp vicdan azabı çekiyorum sonra da.
Tekrar teşekkür ediyorum ben de
Ya niye meşgul ettiğini düşünüyorsun ki? Çok pozitif bir giriş yapmıştın ilk mesajında sevdik seniNeyi anlamıyorum bilmiyorum ama ben de onu 6-7 bin diye okudum zaten.
45 kiloydum implant öncesi, muhtemelen biraz daha zayıfladım. Ondan diyorum o kadar niye yürüyeyim diye
Başlığı boşuna meşgul ettiğimi düşünüp vicdan azabı çekiyorum sonra da.
Tekrar teşekkür ediyorum ben de
Magnolia yazdı mı listeyeAma uyamadim ki listeye. Sık sık az az öğünlü liste verdi benlik değil
Konu dışı yorum yazanları tek ayak üzerinde bekletiyorlar Mahmut hoca gibiCanım başlıkta atom parçalamıyoruz her zaman gel her zaman meşgul et çok memnun oluruz tekrar geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?