Yazmadı işte yazmadı beni o zaman kaybettiMagnolia yazdı mı listeye
Ohoooooo burada neler konuşuluyor nelerKonu dışı yorum yazanları tek ayak üzerinde bekletiyorlar Mahmut hoca gibi
Magnolia börek çörek kekOhoooooo burada neler konuşuluyor neler
Kapıdaki diyetisyen yazısında da seni kaybetmiş olabilirYazmadı işte yazmadı beni o zaman kaybetti
Heh işte bunlar lazımMagnolia börek çörek kek
Bana 6 kilo vermen lazım dedi beni incittiKapıdaki diyetisyen yazısında da seni kaybetmiş olabilir
Neden listeyi sevmedin anladım şimdi şekerimYazmadı işte yazmadı beni o zaman kaybetti
Kıyamam ben kuzumaBana 6 kilo vermen lazım dedi beni incitti
Çok da merak ediyorum bazen ne konuşuyorlar diye ama konuyla ilgili bir şey de diyemeyeceğim için, öyle okuyup kayboluyorum. Eskiden zayıflama önerileri buluyordum.Ohoooooo burada neler konuşuluyor neler
Hahahaha buna kahkaha attımNeden listeyi sevmedin anladım şimdi şekerimkeşke diyetisyene gideceğine pastaneye gitseydin
İnşallah bebişimKıyamam ben kuzumasen bi 6 kiloyu Verde görsün diyetisyenimiz
Ya siz çok tatlısınız. Ben gidip üç saattir yumuşasın diye ezdiğim mandalinayı yiyeyim artık bu gazla.Ya niye meşgul ettiğini düşünüyorsun ki? Çok pozitif bir giriş yapmıştın ilk mesajında sevdik seni
Ya boşver diyeti nabersiniz diye gir ortama arkadaşım. Hem biz seninle kitap kulübü arkadaşıyız daÇok da merak ediyorum bazen ne konuşuyorlar diye ama konuyla ilgili bir şey de diyemeyeceğim için, öyle okuyup kayboluyorum. Eskiden zayıflama önerileri buluyordum.
Şimdi ne diyim, zayıflamak isteyen implant yaptırsın mı diyeyim
Topa tutarlar beni.
Hahahah kolay gelsin afiyet olsunYa siz çok tatlısınız. Ben gidip üç saattir yumuşasın diye ezdiğim mandalinayı yiyeyim artık bu gazla.
Aaa evet, Nazım'ın kitabını okurken bildirim geldikçe buraya da bakıyordum. Kitap üzerimde kaldı.Ya boşver diyeti nabersiniz diye gir ortama arkadaşım. Hem biz seninle kitap kulübü arkadaşıyız da
kuzum sen o diyetisyenden memnun değildin ama yaİnşallah canım. Öğlen diyetisyen randevum var. Listeyi degistirttirecegim
6 bin atınca insan erimiyor kiNeyi anlamıyorum bilmiyorum ama ben de onu 6-7 bin diye okudum zaten.
45 kiloydum implant öncesi, muhtemelen biraz daha zayıfladım. Ondan diyorum o kadar niye yürüyeyim diye
Başlığı boşuna meşgul ettiğimi düşünüp vicdan azabı çekiyorum sonra da.
Tekrar teşekkür ediyorum ben de
Tamam canım ne zaman istersen gel beklerizAaa evet, Nazım'ın kitabını okurken bildirim geldikçe buraya da bakıyordum. Kitap üzerimde kaldı.
Yazarım ara ara.
Var olun.
Değilim ama çok para verdimkuzum sen o diyetisyenden memnun değildin ama ya
6 bin atınca insan erimiyor kigerçekten bilmiyordum , genelde kilo alıp geldiğimiz için sizi de öyle sandım bi de sürekli atıştırıyodum deyince
o yüzden masterfit e katılır mısınız diye yoklayayım dedim
afiyet olsun :) canım her zaman gel,sadece diyet konuşmuyoruz kiYa siz çok tatlısınız. Ben gidip üç saattir yumuşasın diye ezdiğim mandalinayı yiyeyim artık bu gazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?