Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım örtü koydum yumuşak rahat tek diye üzülüyorum. Ben kısırlaştırdım bizim buradaki3 tane kediyi. Diğerlerinde kedi dernekleri geliyor topladı falan ama tabii yine de bir sürü kedi var doğuran. Sokaktaki hallerini görünce doğurmaları mı doğru doğurmamaları mi? Hiç bilmiyorum canım benim. Dün gece yaralı kedi ararken Bir de arabanın altında yavru bir kedi gördüm mama koydum arabanın altına doğru ama yiyebildi mi bilmiyorum korkuyordu çıkmadı. Çok zor hayat onlar için Allah yardım etsin.

Zor gerçekten çok zor

Sokaktaki hallerini görünce dogurmamalarini haklı buluyorum ama kisirlaştirmaya da bir türlü cesaret edemiyorum çok korkuyorum. Gerçekten hayat şu günlerde onlar için çok zor.

Sokaktaki hallerini görünce dogurmamalarini haklı buluyorum ama kisirlaştirmaya da bir türlü cesaret edemiyorum çok korkuyorum. Gerçekten hayat şu günlerde onlar için çok zor.
Bir sorun olmuyor canım ben bu yaralı olan kedim kısırlaştırmıştım kuduz aşısı da oldu Allah'tan o sırada. Hemen iyileşiyorlar bizim buradaki belediye ücretsiz yapıyor. Ben kendim götürdüm kısırlaştırdım getirdim. Zaten bir kez anne olmuştu 4 tane doğurdu az önce resimde attığım siyah beyaz kedi onun oğlu şimdi yanımda uyuyor

Korkum farklı bitanem
Sağlıkla yaşasınlar kediciklerin.

Burdan başla balım
60dan başladım geri gittim

Eline sağlık canim
sağol kaptancığım

Uykusuzluktan gözlerim ağrıyor ama daha çocuk uyuyacak sonra duş almam lazım yine 1e doğru anca yatarım herhal
dün de çok uyumuştun di mi,düzene girer uykun inşallah artık kuzum

canım anlamadım bugünkünü göstermiş, dün 8 bin oldu belki?

Afiyet olsun kaptanım

Afiyet olsun limonlu kekim

Aynen muhteşem güzel bir suratı var maşallah

Teşekkürler kaptanım

Teşekkürler ortim.
gel bize mesajıma cevap yazmamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…