Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Biz daha mutluyuz.
Gelir gelmez pastelfitin yanında yer alsan da kızlarımi yoldan çıkarmaya calişsan da seni çok seviyorum kordelyam
Biliyorsun hangi takımda isem o takım için savaşıyorum. Başımda o kadar sıkıntı var ki yeterince destek olamıyorum. Arada bir mavislere sataşiyorum ne olmuş

Geçmiş olsun cnm

Canım afiyet olsun ayağına sağlık

Teşekkürler hosbuldum ben de memnun oldum

Hafta sonu kaçamak yapmayayım diye karar aldım yumurta diyeti yapmaya Her şey pastelfit için..

Kızlar burdaki sohbet çok güzel buradan ayrı kalmak iyi oldu sizlerin değerini daha iyi anladım.

Kaptan olmak ya da olmamak önemli değil, bence buradaki herkes zayıflamak için bir arada. Yazdığımız bir cümleyle çok büyük moral kaynağı olabiliyoruz. Hep öyle düşünmüşümdür Bu ekipteki herkesin büyük katkılar sağladığını. Ve Elif yoğun olduğu halde ben ortada bile olmadığım halde takımdaki herkes çok güzel bir şekilde bir arada kalmış,bu beni çok mutlu etti gerçekten bir takım olmayı başardığinız için hepinizi tebrik ediyorum.

Allah şifa versin canım
Amin canım sağolasın
Denemedim canım deneyeyim
Canımm geçmiş olsun kuzum iyileş gel hemen özledim seni
Sağolasın canım bende sizi özledim
Su içemiyorum ben ya sara_28 ne güzel 3 litre içiyor ben iki bardak belki
Eskidendi o bu aralar bende şu içemiyorum

Ne mutlu bize

Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Hoşgeldin canım günaydın mutlu pazarlar

Biliyorsun hangi takımda isem o takım için savaşıyorum. Başımda o kadar sıkıntı var ki yeterince destek olamıyorum. Arada bir mavislere sataşiyorum ne olmuş
Sataş kuzum biz de boş durmuyoruz durmayacağiz da gazamiz mübarek ola...hafta sonunda nasılsa birinciyiz
Hadi mavişler boş durmak yok
Su, spor bol olsun, harika menüler gelsin

Biz bir arada güzeliz bebeğim o kadar mutluyum ki burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…