- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Tek derdimiz çok uyumaktan kaynaklanan baş ağrısı olsun beahhGeçmiş olsun canim
Ütüye geçtiğimde takacağım ablacımCanım afiyet olsun öyle aman aman kötü bir menü değil. Olsun bugün halledersin. Sen yeter ki sağlıklı ol.mavi kuşum saatini tak şarja ihmal etme.
Biz daha mutluyuz.Tatlım benim çok teşekkür ederim. Burada olmaktan çok mutluyum. Keşke daha önce gelecek gücü bulsaydım
Biz daha mutluyuz.
Gelir gelmez pastelfitin yanında yer alsan da kızlarımi yoldan çıkarmaya calişsan daseni çok seviyorum kordelyam
Geçmiş olsun cnmDün bütün gün temizlik yapıp akşam 8 buçuk gibi hem dinleneyim, hemde bir kaç bölüm dizi izleyim diye uzanmıştım. Gözümü bir açtım saat gece 2, donmuşum çekyattasabah 9 buçuğa kadar kalkmadım yataktan. Sonuç : korkunç bir baş ağrısı
Canım afiyet olsun ayağına sağlıkDünün özetini de yapayım, sonra işlere geri döneyimDün bozdum diyeti, gerekliydi. Çok ciddi bir sindirim problemi yaşıyordum. Bugün tekrar başladım, başlayacağım yani acıktığımda
3 aralık cumartesi
Sabah 10.00
1 küçük kıymalı pide,
1 yumurta, biraz kaşar ve 3-4 dilim sucukla omlet.
Öğlen 14.00
2 tabak karnabahar kısırı.
Akşam 17.00
1 tabak karnabahar kısırı,
Daha akşam 20.30
1 tabak daha karnabahar kısırı,
1 kase patlamış mısır,
1 gofret
Su:2 ltElhan Hedef60kgolmak
Adımlar
Eki Görüntüle 3171083
10.113 adım. Saatim, ‘nolur beni şarja tak’ diye yalvarıyor. Umarım bugünü tamamlatır
31 aralık'a kadar şeker tüketmediğim için maalesef içemeyeceğim senin için yılbaşında içeceğim sözSen Niğde gazozu iç bitanesiframbuazli öyle güsel öyle güsel ki
Teşekkürler hosbuldum ben de memnun oldumHoş geldiniz
Afiyet olsun tatlım
Harikasın dedim mi
Supper
Yediklerimiz psikolojimizi de şekillendiriyor biraz daha zenginlestir tatlim.
Hoş geldin kuzu
Çok geçmiş olsun canım. Üzüldüm niye böyle oldu
İyi ki varım
Eski okulumda arkadaşlar düşesim derdi bana
Pazarı da kurutursun merak etme..iyi ki Antalya'da yaşamiyorsun
Son durumu ne bilmiyorum ama o sayıda kalsın
Geçmiş olsun canım bacım
Bizim grupta yaşlanmak yasak
Doktora git tatlım boşa eziyet çekme.
Aman diyim dikkatli ol şeytana uyma bebem
Hayırlı olsun canımtanistigimiza memnun oldum. Ben Elhan senin gibi çıtır hayalleri olan genç bir kızım
Her şey çok güzel afiyet olsun bitanem
Yerinde bir karar göreyim seni maviş kızım
İlle çelme takarlar bilmem mi
Yememesi lazım ne diyorsun kırmızı başlıklı fena kız
Pişiye hayııııırrr
Su canavarları olduk ya
Muz iç piyasada daha ucuz maalesef bitanemmm
Merak ediyorum nasıl yattın ben bir uyanmayla hallettim bu gece
Afiyet olsun bitanem12' den sonraki adımlar bir sonraki güne sarkıyor onu ekleme bence.
Afiyet olsun bitanem. İki dilim pasta çok olmuş yarimla idare edecektin. Bir de soğuk baklava yemişsin sanırım.
Akşamdan sonra yediğin her şey aleyhine . Buna çok dikkat et canım. Afiyet olsun.
Günaydın kordişim. Günler sonra sana mesaj yazabilmek ne güzel
Günaydın fıstığım.
Afiyet olsun tatlım.
Yaaa yumurta diyeti yaptığımız günler geldi aklıma beş gün ne azap cekmiştim. Cigerle diyeti bozmuştum.
Günaydın canım.
Tavuk şiş unutulur mu
Günaydın tatlım
Günaydın
Kolay gelsin canımçok öptüm
Hafta sonu kaçamak yapmayayım diye karar aldım yumurta diyeti yapmayaHoş geldiniz
Afiyet olsun tatlım
Harikasın dedim mi
Supper
Yediklerimiz psikolojimizi de şekillendiriyor biraz daha zenginlestir tatlim.
Hoş geldin kuzu
Çok geçmiş olsun canım. Üzüldüm niye böyle oldu
İyi ki varım
Eski okulumda arkadaşlar düşesim derdi bana
Pazarı da kurutursun merak etme..iyi ki Antalya'da yaşamiyorsun
Son durumu ne bilmiyorum ama o sayıda kalsın
Geçmiş olsun canım bacım
Bizim grupta yaşlanmak yasak
Doktora git tatlım boşa eziyet çekme.
Aman diyim dikkatli ol şeytana uyma bebem
Hayırlı olsun canımtanistigimiza memnun oldum. Ben Elhan senin gibi çıtır hayalleri olan genç bir kızım
Her şey çok güzel afiyet olsun bitanem
Yerinde bir karar göreyim seni maviş kızım
İlle çelme takarlar bilmem mi
Yememesi lazım ne diyorsun kırmızı başlıklı fena kız
Pişiye hayııııırrr
Su canavarları olduk ya
Muz iç piyasada daha ucuz maalesef bitanemmm
Merak ediyorum nasıl yattın ben bir uyanmayla hallettim bu gece
Afiyet olsun bitanem12' den sonraki adımlar bir sonraki güne sarkıyor onu ekleme bence.
Afiyet olsun bitanem. İki dilim pasta çok olmuş yarimla idare edecektin. Bir de soğuk baklava yemişsin sanırım.
Akşamdan sonra yediğin her şey aleyhine . Buna çok dikkat et canım. Afiyet olsun.
Günaydın kordişim. Günler sonra sana mesaj yazabilmek ne güzel
Günaydın fıstığım.
Afiyet olsun tatlım.
Yaaa yumurta diyeti yaptığımız günler geldi aklıma beş gün ne azap cekmiştim. Cigerle diyeti bozmuştum.
Günaydın canım.
Tavuk şiş unutulur mu
Günaydın tatlım
Günaydın
Kolay gelsin canımçok öptüm
Amin canım sağolasınAllah şifa versin canım
Denemedim canım deneyeyimSağol ablam
Bizde çocuğun sınıfında sorun yaşıyoruz. Veli veli olup çocuğuna sahip çıkmayınca öğretmene ne soylenirki
Yanlış anlama ama sanırım bizim sinifada bu duygularla giriyorlar ve daha ortaokul
Yetersiz veri
Saraylim olabilir mi nick
Allah muhabbetinizi artirsin
Aile var arkadaş. Ben kıskanç ruhlu biriyim
Canım çok geçmiş olsun
Tahini denedin mi? Çok iyi geliyor. Aç karna
Aynı beni anlattın
Ama ben daha 70 i göremedim
Sağolasın canım bende sizi özledimCanımm geçmiş olsun kuzum iyileş gel hemen özledim seni
Eskidendi o bu aralar bende şu içemiyorumSu içemiyorum ben yasara_28 ne güzel 3 litre içiyor ben iki bardak belki
Ne mutlu bizeKızlar burdaki sohbet çok güzel buradan ayrı kalmak iyi oldu sizlerin değerini daha iyi anladım.
Kaptan olmak ya da olmamak önemli değil, bence buradaki herkes zayıflamak için bir arada. Yazdığımız bir cümleyle çok büyük moral kaynağı olabiliyoruz. Hep öyle düşünmüşümdür Bu ekipteki herkesin büyük katkılar sağladığını. Ve Elif yoğun olduğu halde ben ortada bile olmadığım halde takımdaki herkes çok güzel bir şekilde bir arada kalmış,bu beni çok mutlu etti gerçekten bir takım olmayı başardığinız için hepinizi tebrik ediyorum.
Hoşgeldin canım günaydın mutlu pazarlarGünaydın kızlar mutlu pazarlar
Çok güzel sonuçlar alırsın inşallah tatlım.
Sataş kuzum biz de boş durmuyoruz durmayacağiz daBiliyorsun hangi takımda isem o takım için savaşıyorum. Başımda o kadar sıkıntı var ki yeterince destek olamıyorum. Arada bir mavislere sataşiyorum ne olmuş
Bak sen planlar yapılmış31 aralık'a kadar şeker tüketmediğim için maalesef içemeyeceğim senin için yılbaşında içeceğim söz
Biz bir arada güzeliz bebeğim o kadar mutluyum ki buradaKızlar burdaki sohbet çok güzel buradan ayrı kalmak iyi oldu sizlerin değerini daha iyi anladım.
Kaptan olmak ya da olmamak önemli değil, bence buradaki herkes zayıflamak için bir arada. Yazdığımız bir cümleyle çok büyük moral kaynağı olabiliyoruz. Hep öyle düşünmüşümdür Bu ekipteki herkesin büyük katkılar sağladığını. Ve Elif yoğun olduğu halde ben ortada bile olmadığım halde takımdaki herkes çok güzel bir şekilde bir arada kalmış,bu beni çok mutlu etti gerçekten bir takım olmayı başardığinız için hepinizi tebrik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?