Hahahahahahahahahahaahhaahhaahahahahahahahahahhaha nickimi değiştirmeye karar verirsem fesat yapicam
Benimki belli zatenajan
Aj Jan ama ayrık olacak
ŞaşkınminnoşBenim sonraki nikim yalanyanlış olsun
Bu da güzelmişŞaşkınminnoş
Ablam su iç suSen niye enişteyle çene yarışına giriyorsun adım bekliyor devlet senden
Ya inşallah tatlımYarindan itibaren dikkat edip cumaya guzel eksilerle gelirler
Kendi adıma söz veriyorumYa inşallah tatlım
Menüleri gördükten sonra şampiyon olma hayallerinin üzerine bir bardak soğuk su içeyim tatlım...Ablam su iç su
Efendim en güzel nick seçenekleri ile yakında hizmetinizdeyimBu da güzelmiş
Aboo tek ayakla mi tartilsam kiMenünün sağlıksız menüye bir örnek olabilir. Yine de kalori değeri olarak baktığım zaman gayet iyisin yarınki kontrol tartısında göreceğiz bakalım sonuç olarak mavi takım olduğun için Afiyet olsun diyorum
Canım havuç ver. Sert şeyler hem diş etine masaj yapar hem koparamaz boğazına kaçmaz. Mevsimi olsaydı yeşil soğan sür derdim iyi geliyor sizisina. Eczane de jeller var diş için tavsiye ederim.Hayırlı geceler. Bugün hiç gelemedim. Kızım diş çıkarıyor. Sürekli ağlıyor ve kucağımda idi hep. Yürüyemedim depastelfit
Ben sana güveniyorum zamanımız var canım...Aboo tek ayakla mi tartilsam ki
Oy oyyy
Geçmiş olsun canım. Diş çıkarma süreci zor. Allah yardımcıniz olsun.Hayırlı geceler. Bugün hiç gelemedim. Kızım diş çıkarıyor. Sürekli ağlıyor ve kucağımda idi hep. Yürüyemedim depastelfit
İçtimHbsu içtin mi
Tamam canımSağolun kızlar
Yok canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Şifa olsun yağları da alıp gitsinİçtim2.5 a doğru koşuyorum cnm
Tamam canım
Afiyet olsun
DüşünürümBen sana güveniyorum zamanımız var canım...Yediğin her lokmada beni düşün yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?